patrickdrd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 PROSOXH STO FWNHTIKO TALENTO ! ! ! Τετοια γυναίκα ματια μου,για να τη φέρεις βόλτα πρέπει να έχεις σπέσιαλ, τ' απόκρυφα προσόντα Να 'χεις μωράκι μου γλυκό,πελώριο ταλέντο να 'ναι ψηλό σαν έλατο,σκληρο σαν το τσιμέντο (ΡΕΦΡΕΝ) Αν θες κοκό ματάκια μου να ξέρεις θέλω Άντρα αλλιώς κάτσε στο σπίτι σου και πήδαγε τη μάντρα Αν θες κοκό ματάκια μου να ξέρεις θέλω Άντρα αλλιώς κάτσε στο σπίτι σου και πήδαγε τη μάντρα Πήδαγε Πήδαγε Πήδαγε Πήδαγε Πήδαγε τη μάντρα Θέλω μες την καρδούλα σου να κρύβεις έναν Άντρα να έχεις μες το αίμα σου χιλίαδες τα Βιάγκρα!?! Είμαι γυναίκα δύσκολη με χίλιες απαιτήσεις γιαυτό να δίνεις προσοχή αν θες να με (echo) .............ααχ! (ΡΕΦΡΕΝ) Αν θες κοκό ματάκια μου να ξέρεις θέλω Άντρα αλλιώς κάτσε στο σπίτι σου και πήδαγε τη μάντρα Πήδαγε Πήδαγε Πήδαγε Πήδαγε Πήδαγε τη μάντρα >http://rapidshare.com/files/11996046/komissa_pida_tin_madra.mp3 :thumbsup: Don't forget to say thanks! :thumbsup:
kx5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Είναι τόσο καλό που ψήνομαι να αγοράσω το αυθεντικό cd.
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 φιλε patrickdrd στο τελος δινεις καποιο λινκ το οποιο ενισχυει την εξαπλωση της πειρατειας....δεν ειναι σωστο αυτο! (μολις το κατεβασα!πολυ γελιο μιλαμε!!)
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Loooooooooooooooooooooooooooooool!
billpeppas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 φιλε patrickdrd στο τελος δινεις καποιο λινκ το οποιο ενισχυει την εξαπλωση της πειρατειας....δεν ειναι σωστο αυτο! (μολις το κατεβασα!πολυ γελιο μιλαμε!!) Επειδή πρέπει να λέμε την αλήθεια, το παλικάρι προσπαθεί να μαζέψει RapidShare Points...πασιφανές και απλό. Μαγκιά του. [ το ότι το κάνει με πονηρό τρόπο δεν είναι κάτι το ενθαρρυντικό, αλλά τέσπα ]
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ο αυτοσκοπός δεν είναι οι πόντοι παίδες, έχω εξάμηνο, λήγει τον Ιούλιο, αλλά γιατί να μην μαζέψουμε και κανα ποντάκι να μοιράσουμε και κανα rs account (τα μοιράζω σε φίλους...) ;
billpeppas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 1 point from me επειδή το παραδέχεσαι τουλάχιστον ( και έχεις και καλό σκοπό )
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ε ναι λοιπόν, το παραδέχομαι! ;-) Στην τελική είναι και το άλλο, το mp3 είναι τέλοιο!
Vagos_46 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 το mp3 είναι τέλοιο! για τον καδο ανακυκλωσης...
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 θα παει μαζι με αλλα λαικα ασματα οπως το νινι καραβι σερνει,παρε μου μια πιπα κλπ....
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 για τον καδο ανακυκλωσης... Δεν φαντάζομαι να κυριολεκτείς... Για το Startup είναι, να το ακούμε όταν ξεκινάνε τα Windows!
Vagos_46 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! και οπως ελεγε μια μουσικος πριν καποια χρονια στο σχολειο τα σημερινα δεν ειναι τραγουδια αλλα γαυγισματα!
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 καλά όλα στα σοβαρά τα παίρνεις εσύ; κι εγώ του έντεχνου είμαι, αλλά... να μην γελάσουμε λίγο μωρέ; όχου...
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 το να βαλεις στην ιδια προταση τις λεξεις ποιοτητα και "συγχρονο ελληνικο τραγουδι" ειναι εγκλημα και τιμωρειται με μαστιγωμα.αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας εδω.εδω λεμε τι ωραια που τα λεει η κομισσα. μετα την Δουκισσα κι η Κομισσα.δεν αξιζει καν να μπεις στον κοπο να το σχολιασεις.απλα γελας με τα χαλια τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.