gmavrom Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν χαίρετε... Έχω Forthnet OnDSL Kit το φοιτητικό πακέτο στα 768... Οι ταχύτητες download μου σπάνια πιάνουν το 30 KB/s... Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Αλλά τι να κάνω? Να πάρω ΟΤΕ να τους κράξω?? Έχω USB Modem Crypto F200... Ξέρω ότι είναι χιλιοειπωμένα ζητήματα αλλά... :( Δώστε ΒΟΗΘΕΙΑ!!
metmat Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μάλλον εννοείς το adsl in a box και όχι το ondsl kit. Η ταχύτητα που αναφέρεις μπορεί να οφείλεται και στο site από το οποίο κατεβάζεις. Τώρα αν μιλάς για torrents κλπ μην σου κάνει εντύπωση. Πριν πάρεις τηλ σε forthnet ή ΟΤΕ δοκίμασε να κατεωάσεις από κανένα site που ξέρεις ότι πιάνει καλές ταχύτητες. Αν δεις κι εκεί πρόβλημα θα σου πρότεινα να περιμένεις 1-2 μέρες και αν δεν δεις καμία βελτίωση, τότε πάρε τηλ να δεις τι γίνεται.
gmavrom Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ναι adsl in a box εννοούσα... Thanks... Θα δοκιμάσω να κατεβάσω κάτι από την Microsoft και αναλόγως θα πράξω...
LNiniogr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Τα προβλήματα αυτά τα έχουμε ΟΛΟΙ μας και έχουν να κάνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τον ΟΤΕ
djthc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Βάλε ένα αρχείο στο http://www.rapidshare.com και προσπάθησε να το κατεβάσεις ξανά τις βραδυνές ώρες και δες την ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.