Προς το περιεχόμενο

Aγορά νέου λαπτοπ !θελω την συμβουλη σας!

kostakiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βρηκα το HP dv6144 με 830? !!! τελεια??λεω να το χτυπησω..

ειναι αυτο εδω αλλα απο αλλο μαγαζι..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=904384&tab=specs

Πολύ καλή επιλογή μοιάζει. Κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για καναδυό φίλους που ζήτησαν τη γνώμη μου. Μεγειά. Αν θες πες μας σε ποιο μαγαζί έχει 830 αφού παραείναι δελεαστική η τιμή.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Punky

Πολλες φορες η τιμη ενος φορητου εξαρταται αμεσα απο το design του και τα καλουδια / εξτρα του.

Ανοιξε την συσκευασια ενος Acer Ferrari 1005 και αμα δεν μεινεις μλκς ελα να μου το πεις (τσαντα μεταφορας , ποντικι , 2 μπαταριες κλπ κλπ ) + το γεγονος οτι η ποιοτητα κατασκευης του εν λογω φορητου ειναι κορυφαια

Δημοσ.

και εκει που σας ελεγα οτι ημουν στο τσακ να παρω το ΗΡ 6144 τελικα..μπηκε στο ματι μου αυτο το υπεροχο λαπτοπακι(ΗΡ 6181)..και θα το πω ειρωνια..γιατι ξυπναω σημερα..και βλεπω στα χαρτια αλλες καρτες γραφικων,αλλον επεξεργαστη..λεω τι γινεται?και ναι..τελικα ο καλος μου ο μπαμπας αγορασε τον ΗΡ 6181..ειναι τελειος..και φυσικα πανεμορφος..

το ελαχιστο προβλημα που βρηκα..ειναι οτι κανει εναν πολυ χαμιλο ηχο στην περιοχη του touchpad..αν δεν το ακουμπισεις κανει ενα ζζζ..οταν το χρησιμοποιεις ομως..κανει τσσ (:P) αλλα οταν το αφηνεις παλι επανερχεται ο ηχος στο ζζζ!

δεν ξερω τι ειναι κ ελπιζω να μην ειναι προβλημα..

οριστε και μια φωτο απο το αριστουργημα ΗΡ :D

21022007432gg7.th.jpg

με την μπαταρια τι παιζει?το φορτισε ο μπαμπας μου απο τις 10-2 μου πε..οι πρωτες φορτισεις ειναι σημαντικες οπως στα κινητα?δηλαδη να το προσεξουμε και αν ναι πως?τι να κανουμε?

Δημοσ.

οσον αφορα τον θορυβο,δες μηπως ειναι ενεργοποιημενο το ενσωματομενο μικροφωνο. και μενα ετσι εκανε,το απενεργοποιησα και δεν ακουω πλεον τπτ (απο τα ηχεια εννοειται)

καλοριζικο!

παρτε και μια επεκταση εγγυησης!

Δημοσ.

μπα ..δοκιμασε το..γιατι για να το ακουσω πρεπει να βαλω το αυτι μου διπλα..ενταξει δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αλλα ειναι το μονο ελατωμα που του βρηκα..

Δημοσ.
οσον αφορα τον θορυβο,δες μηπως ειναι ενεργοποιημενο το ενσωματομενο μικροφωνο. και μενα ετσι εκανε,το απενεργοποιησα και δεν ακουω πλεον τπτ (απο τα ηχεια εννοειται)

καλοριζικο!

παρτε και μια επεκταση εγγυησης!

Να η λυση για το προβλημα αυτου του υψισυχνου ηχου:

Go to control panel. Double click on "System." Choose the "Hardware" tab. Choose "Device Manager." Scroll down to "Universal Serial Bus Controllers" and expland it. You should see a bunch of items labeled "USB Root Hub". Right-click on it and choose "properties". Go to the "Power Management" tab. Unclick the option that says "Allow the computer to turn off this device to save power." I only did it for one USB Root Hub, and it seems to have worked, but I suppose you might have to change the setting for every instance of USB Root Hub. My annoying high-pitched sound has not returned since I did it.

Ετσι εξαφανιζεται αυτος ο ηχος!!

Δημοσ.

στα ελληνικα καποιος γιατι μετα απο το Device Manager χανομαι λιγο..καποιος τα φωτα του γιατι εχω ελληνικα ΧΡ ..:)

Δημοσ.

Λοιπον το παω απο την αρχη.(δεν εχω ελληνικα windows αλλα νομιζω θυμαμαι την ορολογια)

Δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης μου" και μετα "ιδιοτητες".

Παμε στην καρτελα "Υλικο (Hardware)" και μετα "Διαχειρηση Συσκευων (Device Manager)".

Πας και βρισκεις (λογικα ειναι κατω-κατω) το "Universal Serial Bus Controllers" .Διπλο κλικ ωστε να δεις τις υποκατηγοριες που εχει.

Πας στην υποκατηγορια "USB Root Hub",κανεις δεξι κλικ και "Ιδιοτητες".

Σου εμφανιζει νεο παραθυρο,οπου πας στην τελευταια καρτελα με ονομα "Power Management(Διαχειρηση Ενεργειας)".

Εκει αποεπιλεγεις-βγαζεις το "τικ" απο το κουτακι "Allow the computer to turn off this device to save power".

Καντε αυτο για ολα τα "USB Root Hub"

και λογικα τερμα ο ενοχλητικος ηχος.

Δημοσ.

βρηκα μονο usb universal host controller και εχει 5 τετοια..

και απο κατω εχει και 5 που λενε ριζικο διανομε (hub) usb.. και αυτα ειναι στην αρχη..

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να επεκτείνεις την εγγύηση ενώ σου έχει χαλάσει;

Είναι σαν να ζητάς να κάνεις ασφάλεια κλοπής αφού σου έχουν βουτήξει το αμάξι!

Γίνεται...στα παραμύθια! :P

Δημοσ.

πολλές οι προτάσεις, δεν ζητάτε και πολλά...

εγώ λέω πήγαινε σε κατάστημα να δεις τι παίζει...

εκτός από τιμή δες και το after sales που για μένα έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

εγώ έχω δύο laptop ένα Toshiba κι ένα Asus notebook.

Τον toshiba τον αγόρασα γιατί έχει καλή υποστήριξη, τον Asus επειδή ήταν το μόνο notebook τότε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...