Προς το περιεχόμενο

Aγορά νέου λαπτοπ !θελω την συμβουλη σας!

kostakiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν..ο πατέρας μου χρειάζεται για την δουλειά του ( εφημερίδα ) ένα λαπτοπ..δίνει μέχρι 900? και θέλει..

οπωσδήποτε : wifi -ασύρματο ίντερνετ

και υποδοχή για κάρτες φωτογραφικών μηχανών ..κοινώς card reader..

θα λειτουργεί κυρίως το office (για να γράφει) το οποίο δεν νομίζω να απαιτεί και πολλές δυνατότητες..

του άρεσε αυτο πάντως..

από θέμα αξιοπιστίας της εταιρείας κτλ?

οποιαδήποτε γνώμη η πρόταση δεκτή!

ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kalytera na dwseis 100 eurw akoma kai na pas se HP i Toshiba, pou einai safws kalyteres apo tin Acer se themata ypostirixis. Ase pou an tou epistrefoun FPA apo eforia, tote pas aneta sta 1000E!

px ena pavilion, pou einai multimedia opws to

**tp://www.megamarket.gr/hewlettpackardpaviliondv6181earr398ea-p-41607.html?filter_id=9

Δημοσ.
Δημοσ.

Κι εγώ θα πρότεινα να αποφύγεις Acer.

Επίσης θα πρότεινα να επιλέξεις κάτι με Intel Core Duo, imho είναι η καλύτερη υλοποίηση για laptop αυτή τη στιγμή.

Επίσης συμφωνώ με τον nick, δεν βρίσκω λόγο να πάρει κάτι με 17'' οθόνη, αν έχει σκοπό να το κουβαλάει και να μην το έχει απλά για desktop replacement.

Δημοσ.

μιλουσα με υπαλληλο του megamarket και

megamarket> se emas den exi emfanisti kapio provlima gia na gnorizo an isxii auto pou mou lete(τον ρωτησα σχετικα με την υποστηριξη της acer)

megamarket> aloste ola mas ta proioda kaliptode apo egiisi tis adistixis elinikis adiprosopias k an emfanisti kapio provlima kaliptete amesa

megamarket> auto leo oti den exo akousi kati memto gia acer

megamarket> oles i eteries pou adiprosopeuoume k pou iparxoun genikotera stin eliniki agora ine exisou kales

megamarket> tora i diafora stin timi tous exi na kani me to modelo k meto design se kapies periptosis

megamarket> i epidosis ine analoges ton dedomenon ton kathe modelon adistixa

Δημοσ.

απλα τα πραγματα

Η ελληνικη αντιπροσοπεια της Acer δεν ειναι οτι καλητερο στην εξηπηρέτηση βαση με αυτα που ακουγονται και γραφονται μεσα στο φορουμ .

Αν το θελει για να το κουβαλαει μαζι του και δεν τον ενδιαφερει το βαρος τοτε ας παρει 17 αλλα αν τον ενδιαφερει ο ογκος και το βαρος τοτε μονο 15,4

επισης τα 17 εχουν λιγοτερη αυτονομια σε μπαταρια

Εγω προσοπικα εχω ενα Toshiba Satellite Pro με 15,4 γιατι το κουβαλαω απο εδω και εκει

ο λογος που το επελεξα ειναι τα 2 χρονια εγγυησης που παρεχει η Toshiba και το γεγονος οτι ενας φιλος που εχει και αυτος Toshiba και ειχε προβλημα στο DVDRw του το αλλαξανε μεσα σε 2 μερες.

Βασικο για εμενα η γρηγορη εξηπηρέτηση .

μην περιμενεις απο καταστημα που πουλαει την εν λογω μαρκα να σου πει οτι ειναι χαλι . Κανεις δεν ειπε οτι ειναι χαλι η Acer απλως εχει πολυ αργο service και αυτο ειναι που με κανει να μην την προτιμω .

Δημοσ.

κλασσικές πίπες ενός πωλητή που θέλει να πουλήσει

εξίσου καλές δεν είναι όλες οι μάρκες

επίσης το πως μεταφράζει κανείς την "άμεση κάλυψη" μάλλον είναι φιλοσοφικό.

και η διαφορά στην τιμή, δεν έχει να κάνει με το design. υπάρχει και μια αμελητέα παράμετρος που λέγεται ποιότητα κατασκεύης.

Δημοσ.
Δεν ξερω αλλα αυτο μου γεμισε το ματι απ την αρχη..αλλα μπηκα στο σαιτ του μουλτιραμα κ ουτε εκει το ειχε..

στην αρχη ειχα αποφασισει να αγορασω siemens αλλα το μοντελο που ηθελα δεν ερχοτανε στην Ελλαδα.

Αυτο που προτέινεις φαινεται αρκετα καλο και σε καλη τιμη

Δημοσ.

εγω παντως εχω acer και ειναι σκυλι...value for monay

αν το αλλαζα παλι acer θα παιρνα...

το μονο που θα σου λεγα ειναι να περιμενει κανα δυο μηνες να το παρει με vista.

Δημοσ.

νομιζω πως το siemens θα με ικανοποιησει περισσοτερο..

το ΗΡ το <θετικο> του ειναι οτι εχει πιο -φρεσκο- επεξεργαστη..

αν ηταν η καρτα γραφικων του siemenes στο HP τοτε ΗΡ χωρις 2η κουβεντα!

τα vista θα βγουν στα γνωστα λημερια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...