Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ένταση ήχου στις ταινίες στα Creative 7.1 S750

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα τα παραπάνω ηχεία. Δυστυχώς στις περισσότερες dvd ταινίες ο ήχος είναι πολύ χαμηλός. Χρησιμοποιώ την Audigy2 ZS και τόσο στα mp3 όσο και στις divx ταινίες ο ήχος είναι πάρα πολύ δυνατός. Στις dvd ταινίες όμως αν δεν βάλω στα advanced settings του PowerDVD το "Quiet Environment" ο ήχος είναι χαμηλός. Το ίδιο συμβαίνει κι αν δοκιμάσω να δω την ταινία στον Media Player,ο ήχος είναι χαμηλός. Τέτοιο πρόβλημα δεν είχα πριν με τα Creative 6.1 ηχεία. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Δημοσ.

ac3 booster νομίζω πως θες

δοκίμασε να βάλεις το k-lite codec pack και στο Start>Programs>K-Lite Codec Pack>Configuration>AC3 να ανεβάσεις τις εντάσεις

νομίζω και το ac3filter έχει ρύθμιση για gain αλλά δεν το έχω πρόχειρο τώρα

Δημοσ.

Thnx για την απάντηση tarrasque. Τώρα είμαι στην δουλειά οπότε θα το κοιτάξω μόλις πάω σπίτι :D. Ψιλιάστικα ότι ίσως να έφταιγε κάτι με το AC3 αλλά νόμιζα ότι ήδη είχα στο full την ένταση (μιας και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με τα προηγούμενα ηχεία). Μόλις πάω και δοκιμάσω το booster θα ξαναποστάρω ;)

Δημοσ.

Όλα κομπλέ. Ξανά thnx ρε tarrasque. Η ένταση στο AC3 ήταν στην μέση και γι αυτό δεν ακουγόντουσαν χαμηλά οι ταινίες dvd (κι οι ταινίες με AC3 ήχο). Τον αύξησα και όλα κομπλέ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...