temeteron Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Προσπαθώ να γράψω μεγάλα αρχεία πάνω απο 2.00GB στο πρόγραμμα εγγραφής Nero και μου λέει ότι δεν το υποστηρίζει και δεν μπορώ να γράψω τα αρχεία που είναι πάνω απο 2.00GB ξέρει κανείς πως μπορώ να τα γράψω με άλλον τρόπο ;
venejo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Άν έχεις την 7 έκδοση θα σου πει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις UDF file system και εννοείται ότι επιλέγεις ότι θα γράψεις DVD.
temeteron Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Σόρυ για το άσκοπο Ποστ αλλα έκανα αναζήτηση και βρήκα αυτή την απάντηση: Ανοίγεις το nero και επιλέγεις new compilation αντί να επιλέξεις αυτό που λέει dvd-iso επιλέγεις dvd-udf στην απάντηση αυτή έχω 2 απορίες: Ποιά η διαφορά του dvd-udf και του dvd-udf/iso ? Μόλις επιλέξεις udf στην καρτέλα udf στο file system έχει την προεπιλογή 1.02 αλλα μπορείς να επιλέξεις μέχρι και 2.01 τι ακριβώς είναι αυτό ?
venejo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Η πιο συνήθεις έκδοση udf είναι η 1.50. Το ISO νομίζω ότι ακολουθεί καποια standards ότι το δισκάκι θα διαβάζεται από όλα τα drives και λειτουργικά συστήματα.
temeteron Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Οπότε το αφήνω στο Default που είναι η 1.02 και physical partition!
temeteron Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Παρατήρησα πως αν επέλεγα DVD udf/iso το μήνυμα για περιορισμό μέχρι 2GB συνεχιζόταν και δεν σε άφηνε να γράψεις επιλέγοντας όμως την επιλογή DVD udf το δέχτηκε χωρίς πρόβλημα!
venejo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Σωστό αυτό, έχει βγει και σε εμένα αλλά δεν θυμόμουν σε ποιο τελικά από τα 2 ήταν.
ARTH0UR0S Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 vasika trha eithela na sas rotiso nero v6 i 7? apo kati egrafes pou ekana me to 7 den emina kai poli ikanopioimenos eno me to 6 den eixa pote provlima kai den pistevo na einai epidi einai pio vari sas programma na sernete to pc mou to mixanaki to eftiaxa prin ena xrono vasika xaraktiristika amd64 dual core 3800+ me 2giga mnimi
stathis85tpt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 εμενα σερνεται με το 7 ενω με το 6 παντα ολα καλα! βασικα αφου κανεις τη δουλεια σου με το 6 γιατι να πας στο 7? για την ιστορια amd 3000+ k 1g ram
masteripper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Που να δεις τι χαμός γίνεται με τα .iso στην 7.5.Τα γράφεις,κάνει verify και μετά μπορείς άνετα να τα χρησιμοποιήσεις για σουβερ
ppetr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Κατεβάστε και αυτό http://www.softarch.com/us/dvd/UDF_whitepaper.pdf Έχει καλές πληροφορίες. Το Nero 7 πάντως, πλέον είναι σταθερότατο. Όσο για το "βάρος", εγώ δεν ξέρω κανένα πρόγραμμα που να βελτιώνεται, να προσφέρει περισσότερα στο χρήστη, και να είναι ελαφρύτερο από την προηγούμενη έκδοση. EDIT Που να δεις τι χαμός γίνεται με τα .iso στην 7.5.Τα γράφεις,κάνει verify και μετά μπορείς άνετα να τα χρησιμοποιήσεις για σουβερ Έχω γράψει πάνω από 10 ISO με την 7.5.9.0Α και ΟΛΑ παίζουν Κάποτε υπήρχε πρόβλημα σε παλαιότερη έκδοση (7.2.3.2) με τα bin, cue. Τους είχα στείλει e-mail, και μου απάντησαν ότι θα το διορθώσουν. Δείτε και εδώ κάτω από το 7.2.7.0 http://www.nero.com/nero7/eng/RN_details.html?Nero_Burning_ROM#a4
ARTH0UR0S Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 den to eixame skefti na tous stiloume mail kai mis sta provlimata pou antimetopizoume sto kato kato tis grafis na tous legame kai pos na to ftiaxoun diladi eleos poulane ena proion imitelis me polla provlimata kai to diorthonoun ston dromo.trexane na vgaloun kai ekdosi gia vista mia apo ta idia kai xiroteri einai. alla tha klapsoume apo ta gelia giati kai ta vista etc tha vgoun provlimatika tha ta rimaksoun sta updates ansivatotites kai alla exoume na traviksoume . o theos mazi mas :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.