littlelouievegos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Επιτελους μια leaked εκδοση των drivers Forceware X για τα Vista.. Δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα μεχρι το απογευμα θα εχω το δικο μου feedback ετοιμο για να σας πω.. Κατεβαστε απο εδω P.S : My apologies for posting here.. Αλλα το θεωρω αρκετα σημαντικο νεο για να το ποσταρω στο forum των οδηγων...
john2gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Όπως οι περισσότεροι,έτσι κι εγώ είμαι στην δουλειά,χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Δεν έχω Vista ακόμα περασμένα αλλά ενδέχεται να τα περάσω αν οι επιδόσεις είναι κατά πολύ καλύτερες (κι όχι απλά 2-3 frames)
littlelouievegos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Να προσθεσω βεβαια οτι οι drivers ειναι μονο για G80 , αν και υπαρχει modded inf file.. Το κατα ποσο ομως ενας οδηγος φτιαγμενος ειδικα για G80 ενδεικνυται για χρηση απο προηγουμενες σειρες ειναι αμφιβολο.. Εγω δεν θα τον χρηιμοποιουσα καν,αν δεν ειχα G80..
Reithar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Στα XP 9920 3D marks στα Vista 9864 με τον driver αυτόν. Μια χαρά θα έλεγα αν σκεφτούμε ότι πρόκειτε για pre-release του πρώτου driver για g80 για τα vista. Προσωπικά περίμενα χειρότερες επιδόσεις. Άργησε λιγάκι η nvidia αλλά όλα καλά τελικά. :grin:
littlelouievegos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Στα XP 9920 3D marks στα Vista 9864 με τον driver αυτόν. Μια χαρά θα έλεγα αν σκεφτούμε ότι πρόκειτε για pre-release του πρώτου driver για g80 για τα vista. Προσωπικά περίμενα χειρότερες επιδόσεις. Άργησε λιγάκι η nvidia αλλά όλα καλά τελικά. :grin: Βασικα πολλοι αναφερουν οτι βλεπουν μεγαλυτερα σκορ στα 3dmock και σε καποια παιχνιδια.. Αν αναλογιστει δε κανεις οτι μιλαμε για ενα leaked driver που εχει ημερομηνια 14/12 τοτε δεν εχουμε παρα να ειμαστε αισιοδοξοι για το μελλον των οδηγων στα Vista..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.