tarrasque Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 πιστεύω πως ο polaki τα είπε πάρα πολύ σωστά τα πράγματα. το να κολλήσει κάποιος δεν θα φταίει ούτε το wow ούτε η blizzard, άλλα πράγματα φταίνε στη ζωή και απλά τα αφήνουμε στην άκρη και μπαίνουμε στο 'matrix', ξεφεύγουμε πάμε σε άλλα μέρη και αφήνουμε τα προβλήματα πίσω. φυσικά τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται και όταν θα επιστρέψουμε θα μας περιμένουν. συμπέρασμα (προσωπική άποψη πάντα): δεν πρέπει να παίζουμε για λάθος λόγους. είναι λάθος να γυρνάς την πλάτη σε πραγματικά προβλήματα για να πάρεις την ικανοποίηση με το να γίνεις horde slayer. όταν βρεις την ισσοροπία στη ζωή τότε νομίζω δεν έχεις να φοβηθείς ούτε την εξάρτηση από το wow ούτε από τίποτα.
Bigi444444 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Polaki, έχεις σκεφτεί να γράψεις για το wow;Σε βιβλίο εννοώ...
Paliouras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 egw symfwnw oti gia na kollas prepei na exeis kapio problhma sth kanonikh sou zwh.se opoiodhpote internet cafe kai an beis tha deis kamia 20aria na paizoun lineage h wow me tis wres(gia na mhn pw me tis meres).entaxh kai ti egine.otan omws ta misa kai bale einai paidakia tou gymnasiou kai akoma xeirotera kai dhmotikou tote les kati den paei kala.
Filos19 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ε ναι τα παιδάκια όμως δεν χρειάζεται να έχουν πρόβλημα για να παίξουν.Απλά παίζουν... Το πρόβλημα μάλλον είναι στους μεγαλύτερους οι οποίοι αντικαθιστούν τον πραγματικό κόσμο μς τον ψεύτικο θέλοντας να ξεχάσουν ίσως κάποια πράγματα που δεν τους αρέσουν...
Filos19 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Καλά όλα αυτά που λέμε αλλά έχω ακούσει από επιστήμονες ότι τα video games βελτιώνουν την αντίληψη μας, αυξάνεται η κριτική μας σκέψη, κοινώς γίνόμαστε πιο έξυπνοι. Έτσι δεν είναι?Ή λένε ανοησίες για να πουλάνε τα συγκεκριμένα παιχνίδια?Παίζει και αυτό. Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αλήθεια αυτό αφού αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου πολύ έντονα, αναπόφευκτα το βελτιώνεις κιόλας. Ειδικά με τα MMORPG τα οποία θέλουν δυνατότηες επικοινωνίας, ετοιμότητα και εγρήγορση. Αυτή είναι η άποψη μου.Μπορεί να έχω και άδικο... Μπορείτε να πείτε τις απόψεις σας ελεύθερα...
Dragonheart Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Καλά όλα αυτά που λέμε αλλά έχω ακούσει από επιστήμονες ότι τα video games βελτιώνουν την αντίληψη μας, αυξάνεται η κριτική μας σκέψη, κοινώς γίνόμαστε πιο έξυπνοι.Έτσι δεν είναι?Ή λένε ανοησίες για να πουλάνε τα συγκεκριμένα παιχνίδια?Παίζει και αυτό. Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αλήθεια αυτό αφού αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου πολύ έντονα, αναπόφευκτα το βελτιώνεις κιόλας. Ειδικά με τα MMORPG τα οποία θέλουν δυνατότηες επικοινωνίας, ετοιμότητα και εγρήγορση. Αυτή είναι η άποψη μου.Μπορεί να έχω και άδικο... Μπορείτε να πείτε τις απόψεις σας ελεύθερα... Και εγω το εχω ακουσει αυτο σχετικα με τη βελτιωση της αντιληψης αλλα μου φαινεται πολυ μουφα.. Μαλλον επιτηδες θα το λενε για να μην νοιωθεις τυψεις οταν παιζεις παιχνιδια!
silencer51 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Παίζοντας εδώ και 4,5 μήνες WoW θα σου έλεγα να μην αρχίσεις. Εκτός του οτι ειναι τρομερά εθιστικό, στην τελική ειναι μάλλον περισσότερο εκνευριστική παρά διασκεδαστική εμπειρία. Ειδικά το leveling καταντάει υπερβολικά κουραστικό, μιας και όλα τα quest ειναι 3-4 τύπων, π.χ. "σκότωσε Χ mobs", "πάρε Χ drops" κ.λ.π. Ο εθισμός έγκειται στην προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση των stats και του εξοπλισμού του χαρακτήρα. Αυτό τελικά γίνεται αυτοσκοπός και ξαφνικά συνειδητοποιείς οτι το παιχνίδι έχει γίνει σαν μια 2η ζωή - δηλ. τρώς ώρες να δουλεύεις (διοτι περι δουλειάς πρόκειται, μην έχουμε ψευδαισθήσεις) για να μαζέψεις φράγκα και καλά αντικείμενα ωστε να μπορείς να πας σε άλλη περιοχή οπου θα μαζέψεις περισσότερα φράγκα και καλύτερα αντικείμενα. Βλέπω φίλους μου να καίγονται απίστευτες ώρες (σερί 15ωρα και βάλε) και στενοχωριέμαι. Εγώ αφού 70άρισα το έχω ψιλοπαρατήσει και μπαίνω μόνο για κάνα PvP (αράζω στην Halaa στη Nagrand οπου συνήθως πέφτει ξύλο). Σκέφτομαι να κόψω την συνδρομή.
filetos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Λοιπον εχοντας παιξει μονο παιχνιδια που διαρκουν καμποσες ωρες με μεγαλυτερο το San Andreas δεν ειχα παιξει ποτε online παιχνιδι.Ειχα dsl και ηθελα να παιξω online να δω πως ειναι.Γνωρισα ενα φιλο που ασχολιοταν με το WOW.E αυτο ηταν.Με εβαλε στο κολπο.Μου ελεγε θα κανεις αυτο θα κανεις εκεινο....και η ολη ιδεα με συνεπειρε.Το αγορασα.Αρχισα και μαθαινοντας σιγα σιγα αρχισα να το μαθαινω.Εχω φτασει επιπεδο 35.Τωρα παιζω καθε εβδομαδα απο 2 ωρες και αν και αυτο γιατι θα συμφωνησω απολυτα με τα λογια του Arioch79 ... "Εγώ πάλι είμαι από τους λίγους που παρ' ότι ξεκίνησα το lineage (για πολλοστή φορά "λίνεατζ" και όχι "λάιν έιτζ"), ξενέρωσα μετά από λίγο. Μου αρέσει το παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον σενάριο και τελικό σκοπό. Να ξέρω δηλαδή ότι κάνω ό,τι κάνω για να φτάσω κάπου, όχι απλά να λεβελιάζω. Πολλοί "καμμένοι" γνωστοί μου που έχουν γίνει πλέον ζόμπι λόγω lineage και wow, μου λένε ότι δεν γυρνάς απλά γύρω γύρω σκοτώνοντας τέρατα, αλλά υπάρχουν και quests, και raids κλπ. Αλλά και πάλι λίγα μου φαίνονται αυτά. Δηλαδή ότι μαζεύονται κάμποσες δεκάδες άτομα και την πέφτουν σε ένα κάστρο δεν μου λέει τίποτα. Όσο για τα quests, μου φαίνονται σαν μια έξτρα δικαιολογία να σκοτώσεις τέρατα (πέρα του να λεβελιάσεις), αφού τα περισσότερα είναι της λογικής "τράβα εκεί, σκότωσε δέκα τέρατα και φέρε πίσω τα δόντια τους". Βέβαια δεν ξέρω αν αργότερα εξελίσσονται τα quests και γίνονται πιο ενδιαφέροντα, αλλά εγώ το lineage τουλάχιστον το βαρέθηκα πριν φτάσω πολύ μακριά.". Τα ιδια γινονται και στο WOW.Δεν εθιστικα,δεν ενθουσιαστικα.Το να περπαταω ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ στα πρωτα level για να κανω καποια quest ηταν τουλαχιστον βαρετο , τουλαχιστον απο την δικια μου πλευρα γιατι ξερω ατομα που εχουν κλεισει ΠΑΝΩ απο 24ωρο μπροστα στο PC σταματωντας μονο για φαγητο και τουαλετα.....!!!!Αυτο ξεπερναει τα ορια της τρελας.Εδω μιλαμε για πληρης αποκοινωνικοποιηση του ατομου.Εγω τουλαχιστον ευτυχως που δεν καηκα!!!Εμενω στην θεση πως το πιο καλο παιχνιδι που εχω παιξει ειναι το Half Life 2.Λιγη διαρκεια μεγιστη διασκεδαση.Πριν με σταυρωσετε καποιοι και μου πειτε οτι μονο για τετοια παιχνιδια εισαι σας λεω οτι αυτο ειναι καθαρα προσωπική μου αποψη και τιποτα αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.