Προς το περιεχόμενο

Αξίζει κανεις να ξεκινήσει On-Line RPG?

Filos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

as po kai edo tin diki mou empeiria.

asxoloumai me pc's polla xronia kai pleon douleuo san network administrator.

ksekinisa na paizo lineage to 2004, eixa apeirous tsakomous me tin kopela mou sto telos xorisa meta apo 6,5 xronia sxesis kai enas logo itan kai to lineage, i apodosi sta seminaria kai genika sta mathimata pou ekana epese, to idio kai stin douleia epese katakorifa i apodosi mou. Egine perikopi misthou epidei ta eixa grapsei ola sta @@ mou kai to mono pou me enoiaze itan to game. telika paretithika mono kai mono gia na paizo. emeina monos epaiza san trelos kai den eimoun top sto game. Poles fores ekana login den eixa ti na kano kai apla kathoumoun mesa sto game xoris na kano tipota, mexri kai oneira evlepa me ton xaraktira mou. perasa 6 mines kleismenos spiti xoris kamia epafi xoris douleia, mexri pou efaga oti xrimata eixa stin akri kai arxise i peina....

Gia na ksefigo apo auti tin katastasi ekopsa to internet sto spiti mou gia 1 mina.

vrika douleia, ksanavrika tous filous mou tis parees mou etc..

anebike i apodosi mou genika se mathimata kai douleia, arxisa na kerdizo pali kala xrimata.

Pleon. mpaino kathe dio meres gia kamia ora pano kato ektos kai an exo kati allo na kano. to game pleon egine i teleutaia protaireotita mou.

ta dio xronia mou omos ta exasa kai auta den girizoun piso. simvouli mou einai an den eisai tipos pou exeis megali autosigratisi min to arxiseis. Ego tin apektisa the hard way.

signomi gia ta greeklish

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας πω και γω κάτι.Με το που έβαλα dsl είπα και εγώ να ασχοληθώ.Δυστυχώς είχα φτάσει σε τέοιο σημείο που έβριζα τους παίχτες στα instnces(5 μαζί για να κάνουμε δυσκολες απστολές) κυριως για να τελειώσω αποστολές.εκανα αποστολές γκρίζες(πανευκολες δλδ για το lvl ου) μόνο και μόνο για να προωθηθεί η ιστορία.Και ξενέρωσα όταν ακουσα πως πρέπει να είμαι οκτώμισι με 1κάθε μέρα στο PC για να μη με διώξει το guild moy.

Τώρα όμως παίζω hl2 και νιώθω μοναξιά:confused:

Δημοσ.
Και ξενέρωσα όταν ακουσα πως πρέπει να είμαι οκτώμισι με 1κάθε μέρα στο PC για να μη με διώξει το guild μου

Τελικά σε διώξανε ή καλά κρατείς ακόμα?

Δημοσ.

Θα πρέπει να βάζεις όρια σε όλα. Καταλαβαίνω τον εθισμό που δημιουργεί το παιχνίδι, το έχω νοίωσει... Εχω καταφέρει όμως και ορίζω εγώ το game, ναι raids-quests-tbc και όλα, αλλά παιδιά με μέτρο.

Θα μου πείτε ότι είναι και θέμα προσωπικότητας του καθενός,συμφωνώ.

Στο χέρι μας είναι να έχουμε και το fun από αυτό το ΤΕΛΕΙΟ παιχνιδάκι και το κορίτσι μας και την κοινωνική μας ζωή.

Για μένα είναι πολύ απλό , για άλλους όχι.

Εγώ σου προτείνω να παίξεις WoW, μη χάσεις αυτό το παιχνιδάκι... Οριζε όμως και τις προτεραιότητες που έχεις. Για μένα είναι Γυναίκα-δουλειά- και μετά όλα τα άλλα

Πιστεύω να βοήθησα

Takis undead mage 64lvl ftw :)

Δημοσ.

δεν υπάρχει ναρκωμανής που μπόρεσε να κόψει τα ναρκωτικά πριν "καεί"...

δεν υπάρχει MMO παίκτης που να έχει σταματήσει πριν "καεί".

Και στις δύο περιπτώσεις όταν ξυπνάς έχεις χάσει ήδη αρκετά πράγματα.

Δημοσ.

Πάντως αυτό που είπες φίλε whiteman το κατανοώ αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο αυτό.Να σου πω γιατί:

Αυτά τα παιχνίδια για να τα απολαμβάνεις νομίζω ότι πρέπει να παίζεις συνάχεια.Δηλαδή πχ δεν νομίζω ότι έχει νόημα να παίζει κανείς Lineage ή WoW δύο φορές την εβδομάδα.

Αφού εκ των πραγμάτων μένεις πίσω και έτσι δεν έχει άλλο ενδαφέρον το παιχνίδι.

Χωρίς να θέλω να πω απαραίτητα ότι είαναι σωστή η άποψη μου αλλά τέτοιου είδους games είναι κατασκευασμένα για πολύωρο gaming αλλιώς χάνουν το νόημα τους (i think)

Ας πούμε εγώ (χωρίς να είμαι πορωμένος με το gw άλλωστε το gw δεν έχει αυτή την ιδιότητα)είχα να παίξω κανα 2-3 εβδομάδες λόγω σπουδών, προσαρμογής κτλ.Όταν ξαναγύρισα στην πατρίδα μου(όπου ήταν το παιχνίδι εγκατεστημένο στο pc) και πήγα να παίξω ανακάλυψα ότι το βαριέμαι χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στο παιχνίδι.

Με αυτό που λέω εννοώ ότι αν δεν είσαι πολύ ''μέσα'' στο παιχνίδι τότε ψιλοαδιαφορείς.

Τώρα αν κάποιος μπορεί χωρίς να κέγεται να του αρέσει και πάρα πολύ τότε αυτό είναι πλεονέκτημα.

Να σαι καλά πάντως...:-D

Δημοσ.

ESRB Notice: Game Experience May Change During Online Play

αυτό τα λέει όλα.

Αξίζει να ξεκινήσεις online RPG, αλλά να ξέρεις πως δεν έχει γυρισμό.

Όχι τόσο στο ότι θα κολλήσεις, θα καείς κτλ αλλά στο ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξεις single-player ξανά.

Όσο γιαυτό που λές δεν έχει νόημα να παίξεις online αν δεν παίζεις κάθε μέρα διαφωνώ, παίζεις για τη δική σου ευχαρίστηση όσο και όποτε θες.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως τα παιχνίδια αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από kill and lvl-up, κατά τη γνώμη μου αν παίξεις πολύ στο τέλος απλά θα το βαρεθείς.

Δημοσ.
File ena exw na sou pw ola einai sxetika.Egw douleuw kai ton elu8ero mou xrono liwnw sto lineage.Dn simainei oti dn exw zwi apla mexri na vgw einai enas poli kalos tropos na perasw tin wra mou.Dn iparxei e8ismos.Paizw edw kai enan xrono sto lineage 65+ kai eimai mia xara.Ola einai sto kefali sou arkei na exeis ena metro.Kala einai ola arkei na min trelenesai stin teliki ena paixnidi einai gia na peraseis tin wra sou oxi gia na ftiaxeis tin zwi sou.Elpizw na se voithisa arketa.

Εχεις δικιο, και εγω ετσι μέχρι ενος σημείου. Εγω το παράτησα 2 φορες, και το ξανάρχισα. Φιλε το παιχνίδι είναι φαντασου 2 διαφορετικά παιχνίδια. Υπάρχει το παιχνίδι μεχρι το 60 (ας λέμε 70 πλέον) που όλα είναι με το πάσο σου, δεν σε πιέζει κανεις, πάς εξερευνας και γενικά είσαι λίγο ζαμανφου. Ουτε guild σοβαρο δεν χρειάζεσαι ουτε τιποτα, απλά πας βαράς και προχωράς αργά αλλα σταθερά, αν απλά θελεις να περνάει η ώρα σου.

Να σκεφτείς εγω πριν ξεκινησω ελεγα οτι δεν θα μπω ΚΑΝ σε guild. Φαντάσου τί απόψεις είχα δηλαδή. Πολύ ακραίες για τα δεδομενα του παιχνιδιού.

Τελοσπαντων, μολις φτάσεις στο 55 ισως και πιο νωρις σε πιανει μια μανία να φτασεις το 60, η οποία εμένα προσωπικά με κυνηγούσε και στη δουλειά, και στον ύπνο και παντού. Πώς θα γινει να ξαναμπώ να ανέβω.

Φτανοντας 60 βλεπεις οτι ουσιαστικα πλεον μολις εφτασες στο τέλος, αλλά ειναι δυστυχως μονο η αρχη. Εισαι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ μιας τεράστειας ομάδας που αποτελείται απο 60άρηδες, και πλεον η εμμονη σου θα ειναι να πάρεις το επόμενο ιτεμ, να κανεις +50 damage ή +50 healing...

Οταν καταλαβα οτι ειναι ματαιο, το σταματησα (ηταν η δευτερη φορά) μαχαίρι.

Σταμάτησε και ο κολλητος μου (δεν παιζαμε σε ιδιο σερβερ ομως) και μου ηταν πιο ευκολο. Σε μια δοση εκει που ειμασταν οι 3μας (και ενα αλλο παιδι που επαιζα μαζι του αλλα αυτος δεν σταμάτησε) και πιναμε καφέ, αρχιζουμε και μιλάμε παλι για το παιχνίδι.. Και λεμε δε ξεκινάμε horde μαζί και οι 3 για πλάκα? Και όντως μέχρι το 37 εγω αλλα και οι αλλοι παίζαμε πολυ χαλαρά. Σκάει και ανοιξη το σκηνικό οπότε ειμασταν αραχτοί..

Ελα που μπαίνω εγω ομως Τρίπολη (αεροπορία) και μένω "πισω" 25 μέρες.. Οταν βγηκα οι φίλοι μου ήταν 50κάτι και εγω πλέον το ειχα αφήσει...Δυστυχως το παιχνιδι σε κανει να ξεφέυγεις απτη ζωη σου, και εγω το καλοκαίρι καμια βδομάδα μετά την Τρίπολη πέρασα πολυ δυσκολα, και δεν με νοιάζει να το πω και εδω, οι γονεις μου πήγαν να χωρίσουν, φύγαμε απτο σπίτι και πήγαμε αλλού εμείς, εγω ημουν στρατό και δεν την πάλευα, λεφτά δεν είχα παρά μόνο για 1 καφέ, η δικιά μου είχε φλέρτ με εναν τυπά ενω εγω ημουν Τριπολη... Γενικά πολύ χάλια ρε παιδί μου και εψαχνα κατι να με κανει να ξεφεύγω.

Αρχισα να ασχολουμαι λιγο περισσότερο γιατι όπως ειπα δεν μπορουσα να ειμαι εξω συνεχώς λόγω χαρτζιλικιού, και σπιτι ξενερωνα με την κατάσταση και ενιωθα οτι πνιγομαι. Πανω στο παιχνίδι λοιπόν δένομαι λιγο περισσότερο, ειχα και τα παιδιά που με κανανε να περνάω καλά (ειχαν φτάσει πολυ πανω και χεράκι χεράκι με ανέβασαν και μένα στο 60)...

Απο Οκτωβριο βρηκα δουλειά, οι γονείς μου όλα κυριλέ, με το στρατό όλα σουπερ (2 μεσα 5 έξω ήμουν, και τωρα καθε μερα εξω), τί μου λείπει? Δεν ξέρω, αλλά δεν μπορώ και δεν θελω να το κόψω.Aπλα παιζω πολυ πιο ηρεμα, μπορεί πχ μια μερα να μην μπω καθόλου και να κάτσω να μιλάω στο MSN ή να δω καμια ταινία. Αλλά εσυ ξέρεις πως θα είσαι?

Οταν πήρα την συλλεκτική έκδοση έκανα σα μωρό παιδί, και ξέρεις κάτι, χαιρόμουνα πραγματικά, γιατί το παιχνίδι σε μεταφέρει σε ένα δικό του κόσμο. Δε σε νοιάζει άλλο πράγμα, νοιώθεις να μην έχεις αγχος κλπ.

Δεν θέλω να σταματησω να παίζω γιατί πλέον το θεωρώ χόμπι μου. Το Σ/Κ αυτο ακυρωσα 2ημερο για να κάτσω να παίξω να ανέβω level (κατι που δεν έκανα πριν βγει το expansion βεβαια) Απλά επειδή έχω περάσει απο διάφορες φάσεις του παιχνιδιού, θέλω να πιστεύω ότι είμαι πιο casual παίχτης πλέον. Αλλά αυτό δεν μπορείς να το πεις με σιγουριά παρα μόνο όταν φτάσεις στο σημείο εκείνο. Ξέρω παιδιά που παίζαμε μαζί μέχρι το 35 πχ, και μετά ξαφνικά δεν τους ξαναείδα ποτέ online. Προφανως το κόψανε. Είναι σε τί φαση σε πετύχει, εγω πλεον πιστευω οτι αυτος που παιζει τοσο πολυ, παιζει επειδη *κατι* δεν ειναι 100% οκ στη ζωη του. Είτε έχει αγχος, είτε καποιο πρόβλημα προσωπικό, ΚΑΤΙ του λείπει, και το βλέπω απτον εαυτό μου αλλά και απτους φιλους μου. Σου ξαναλέω, άλλο το μπαίνω μέσα μια στο τόσο, παίζω λιγο να ξεχαρμανιάσω απτην ημέρα και ολα οκ. Εγω μιλάω για τον εθισμό.

Θες κιάλλο παράδειγμα? Στην εταιρία που είμαι ο ενας φίλος μου (κατα τυχη εστειλα βιογραφικό και με πηραν για παρτ τιμε) ειναι αυτος που ειπα πριν, και το πιστευεις οτι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της εταιρίας μας μιλάει πιο πολυ για WoW αντι για δουλεια?? Το πιστευεις οτι φευγει και αντι να ρωτήσει πώς τα πάμε με το τάδε πράγμα που στηνουμε, μας ρωταει αν θα πάμε κανα raid σημερα? Το παιδί ειναι 30 χρονών, εχει την εταιριούλα του που παει ΠΟΛΥ καλά, έχει την αμαξάρα του (Ζ4 2.2), έχει την κοπέλα του που ετοιμάζονται για γάμο, πριν λίγο καιρό έκλεισε και το σπίτι που θα αγοράσει... Πες μου εσύ τί του λείπει και έχει κολλησει ετσι?? Που ακομα και στους υπαλλήλους του τους μιλάει 2 ώρες την ημέρα για το παιχνίδι, τη στιγμη που εγω ειμαι τυλιγμένος με καλώδια ή στήνω τον επόμενο media streaming server...?

Τελοσπαντων, πολυ σε κουρασα. Αν το διαβασες εισαι ήρωας. Εγω ειμαι σε περίεγη φαση, είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει, δεν μετανιώνω για τις ΜΕΡΕΣ (απτο Μαιου του 2005 μέχρι σημερα έχω παίξει 2.5 μήνες αν τους βάλεις μαζεμένους... το ξέρω γιατι στο γράφει..) που έχασα, γιατι αν δεν έπαιζα θα ήμουν στο MSN, θα εβλεπα καμιά ταινία, άντε να είχα και καμιά γκόμενα παραπάνω (αν και καθόλη τη διάρκεια ήμουν με τη δικια μου μεχρι πρόσφατα). Αλλά υπαρχουν στιγμες που κολλάω τόσο πολυ και δεν με ενδιαφέρει τίποτα αλλο.. Και αυτες τις στιγμες φοβάμαι όχι για μενα, αλλά για τους ανθρωπους γυρω μου γιατι για παράδειγμα μπαίνει μέσα ο αδερφός μου και αντι να προσέχω τί μου λέει εγω λιώνω!:D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...