Προς το περιεχόμενο

Αξίζει κανεις να ξεκινήσει On-Line RPG?

Filos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.ΘΑ ήθελα να ρωτήσω τους ήδη έχοντες εμπειρία στο θέμα των on-line RPG.

Μέχρι τώρα το μόνο που έχω παίξει είναι το Guild Wars.Απλά έχω ακούσει ότι τα άλλα δύο WoW kai Lineage είναι πολύ πιο πορωτικά απο το gw και γιαυτό το λόγο απαιτούν πολλές ώρες παίξιμο-λιώσιμο.

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Αξίζει να ξεκινήσω κάποιο απο αυτά τα παιχνίδια?(δείτε το ως τελικό αποτέλεσμα δηλαδή τα θετικά και τα αρνητικά της υπόθεσης ώστε να βγάλετε σωστό συμπέρασμα)

Ρωτάω γιατί είναι κρίμα να καταλάβω κάποια πράγματα κατόπιν εορτής.Και ρωτάω όσους έχουν ήδη έχουν ασχοληθεί πολύ άν θα ήθελαν να μην το είχαν ξεκινήσει ποτέ ή αν πιστεύουν ότι καλά έκαναν για διάφορους λόγους.

Ελπίζω να πάρω αρκετές απαντήσεις για να διαμορφωθεί ολοκληρωμένη άποψη...

Ευχαριστώ!!! :confused:

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Θα ξεκινήσεις για την πλάκα στην αρχή, αλλά μετά θα μπεις στο κλίμα να θες να έχεις καλύτερα πράγματα και να γίνεσαι καλύτερος (συνήθως σε πρήζουν και οι άλλοι γιατί πχ. "δεν είσαι full epic για να έρθεις", κλπ.).

Αν έχεις ώρες για κάψιμο, γιατί όχι. Πάντως γίνονται πολύ εθιστικά. Ειδικά το WoW και είναι ένας από τους λόγους που το σταμάτησα.

Άλλοι βέβαια έχουν άλλη άποψη. :)

Δημοσ.
Θα ξεκινήσεις για την πλάκα στην αρχή, αλλά μετά θα μπεις στο κλίμα να θες να έχεις καλύτερα πράγματα και να γίνεσαι καλύτερος (συνήθως σε πρήζουν και οι άλλοι γιατί πχ. "δεν είσαι full epic για να έρθεις", κλπ.).

Αν έχεις ώρες για κάψιμο, γιατί όχι. Πάντως γίνονται πολύ εθιστικά. Ειδικά το WoW και είναι ένας από τους λόγους που το σταμάτησα.

Άλλοι βέβαια έχουν άλλη άποψη. :)

Αφού το σταμάτησες καταλαβαίνω ότι καλό είναι να μην αρχίσω ώστε να μη χρειαστεί να δυσκολευτώ να το κόψω.Άρα κατα τη γνώμη σου δεν αξίζει να το αρχίσει κανείς.Σ Ευχαριστώ.

Η ερώτηση συνεχίζεται...

• Moderators
Δημοσ.

Όοοοχι. Καλό είναι να παίξεις, απλά να μην σκυλοπορωθείς. Έχω παίξει αρκετά MMOs και είναι ωραία όσο μπορείς να κάνεις τον χαβαλέ σου. Απλά στο WoW παρα-υπήρχε ελιτισμός. Τώρα πάλι παίζω MMO και περιμένω το Warhammer Online. Μάλλον η σωστή μου απάντηση θα ήταν "παν μέτρον άριστον". :D

Δημοσ.

Εγω σπουδαζα στη Λαμια και το τελευταιο τετραμηνο πριν ξενοικιασω ξεκινησα το Mu Online. Λοιπον για 4 μηνες δε με ειδε ο ήλιος, γυρισα στην Πάτρα κάτασπρος και έκανα αμαν να συνέλθω. Θεωρώ πως το μεγαλλυτερο πλεονέκτημα και ταυτόχρονα μειονέκτημα αυτών των game είναι η επικοινωνία. Δε νιώθεις δηλαδή στιγμή μόνος όταν συνδυάζεις παιχνίδι και chat. Ετσι ο χρόνος περνάει και δεν παίρνεις είδηση. Μόνο αν δεν εχεις τίποτα άλλο να κανεις να το ξεκινήσεις!

Δημοσ.

Το άσχημο είναι ότι έχω να κάνω γιαυτό ρωτάω.Πχ σπουδάζω.Αν το ξεκινήσω αναρωτιέμαι τι μέλλον θα έχει η κατάσταση μου.

GhostRider αυτό ακριβώς είναι το δύσκολο.Το μέτρο.Πιστεύεις ότι αν το ξεκινήσω θα έχω μέτρο?Εκεί τίθεται όλο το ζήτημα.

Γιαυτό και ρωτάω παλαιότερους που κάτι παραπάνω γνωρίζουν από μένα.

Σασ ευχαριστώ πάντως...:-D

• Moderators
Δημοσ.

Εξαρτάται και το MMO. Σε αρκετά για να προχωρήσεις, πρέπει να μπεις μέσα στο σύστημα όπως έλεγα, οπότε θα αρχίσεις να κοιτάς το forum του παιχνιδιού, να δεις τα υπέρ και τα κατά, να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου ανάλογα κλπ.

Βασικά στο Guild Wars, πόσο ασχολείσαι και παίζεις?

Έχεις μόνο το πρώτο? (Prophecies campaign)

Δημοσ.

Όχι έχω το Factions και το Nightfall.Δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμαι πολύ.Μπορεί να παίξω μια ώρα κάθε μέρα αφού έχω μαθήματα.Όταν όμως δεν είχα (χριστούγεννα κτλ) ασχολούμουν και 6-7 ώρες πχ.

Εντάξει καμία σχέση εγώ δεν θέλω παιχνίδι στο οποίο να ψάχνεις σε Forum και τέτοια είπαμαμε.Απλά ρωτάω για απλά παιχνίδια όπως το gw.

• Moderators
Δημοσ.

Το Guild Wars είναι γενικά το πιο "free" παιχνίδι, αφού άλλωστε δεν πληρώνεις και μηνιαία συνδρομή. Για κάποιο άλλο που είναι έτσι χαλαρό...δεν μου έρχεται κάποιο αυτή τη στιγμή. Για να δούμε τι θα πουν και άλλοι. Εγώ συνήθως μπερδεύω τον κόσμο... -_-* :P

Δημοσ.

Δεν ξερω πως ειναι τα αλλα MMORPG αλλα το WoW ειναι ατιμο πραγμα και γνωμη μου ειναι να μεινεις μακρια.

Θα αρχισει σαν το πιο συναρπαστικο παιχνιδι που εχεις δει, μεχρι να φτασεις level 60 (τωρα πια 70 το max). Μετα αρχιζει το "σοβαρο" παιξιμο και η διασκεδαση δεινει τη θεση της στο ψυχαναγκαστικο παιξιμο.

Δυστυχως το παιχνιδι οχι μονο δεν τελειωνει, αλλα απο ενα σημειο και επειτα αν δεν παιζεις minimum ενα 6ωρο την ημερα αρχιζεις να χάνεις εδαφος σε σχεση με τους αλλους. Θα καταληξεις να το σκεφτεσαι να φυγεις ενα σαββατοκυριακο γιατι θα χάσεις την ταδε συναντηση του guild που σε "χρειάζονται" γιατι δεν μπορουν μονοι τους να κανουν την ταδε αποστολη και μετα πρεπει να ξανακανονιστει αλλη συναντηση που θα μπορουν και τα 15-20 ατομα να παραυρεθουν... αρκετες υποχρεωσεις δεν εχουμε στην κανονικη ζωη?

Αν σου φαινονται υπερβολες ολα αυτα, να σου πω οτι και εγω γελουσα με τυπαδες που καναν τετοια, και ακομα ξερω τυπους οι οποιοι αρνουνται πχ να βγουν απο το σπιτι συγκεκριμενες μερες τη βδομαδα γιατι ειναι μερες που ειναι δεσμευμενοι απο το παιχνιδι!

Τελικα το εκοψα μαχαιρι γιατι καταλαβα οτι θα ειχε επιπτωσεις στην πραγματικη μου ζωη. Δεν εχω αγγιξει το WoW για 6 μηνες και πιστευω οτι καλυτερα να μην ξανασχοληθω. Δεν σκοπευω καν να δω το expansion.

Θες κι αλλους λογους για να σε αποτρεψω?

Δημοσ.
Δεν ξερω πως ειναι τα αλλα MMORPG αλλα το WoW ειναι ατιμο πραγμα και γνωμη μου ειναι να μεινεις μακρια.

Θα αρχισει σαν...Θες κι αλλους λογους για να σε αποτρεψω?

/signed

eliwsa 1.5+ xrono wow kala...htan apisteuth empiria den metaniwnw gia to kapsimo auto alla mexri ekei.kalytera makria

Δημοσ.

pedia kai ego eixa liwsei me to lineage gia poli kairo....epeza idika to kalokairi par apolles ores....mexri pou kopike to internet mou(paketo eixa) kai mexri na ksanampi perasan kapoioi mines!e apo eki kai pera dn to exo ksanapeksi...tora kai na thelo mpeno kai dn mporo na pekso epidi barieme!:shock: dld eutixos pou kopike to internet gt allios tora dn tha egrafa edo alla tha skotona kanena teras gia lvl up!

i gnomi mou ine na minis makria!idika tora pou ise kai fititits!asto kalitera,an kai tha to euxaristiese pezontas dn tha mporis na to stamatisis!!!

Δημοσ.

εγώ πάντως που έχω φάει ώρες με single player RPG, φοβάμαι ειλικρινά πολύ να ξεκινήσω MMORPG. Σκοπεύω να το αποφύγω σαν το διάολο για όσο αντέξω. Πίσω μου σ' έχω Σατανά!

Δημοσ.

File mou tha sou synistousa na mh to ksekinhseis.

Den einai mono o xronos pou tha xaseis apo tis spoudes sou alla einai kai to kollhma pou tha fas ston egkefalo.

P.x. mporei na eisai me thn parea sou h na diavazeis kai xwris na to theleis tha skeftese "Arage efygan ta louloudakia h ta leathers pou evala sto auction house h tha mou gyrisoun pisw"

An kai exei 4-5 mhnes pou to stamathsa, shmera agorasa to expansion kai paw gia kapsimo.

Ta leme se kana xrono

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...