Προς το περιεχόμενο

ιδέες για σερβερόκουτο κ ανεμιστήρα...

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω έναν 600άρι celeron διάστάσεων 17χ30 και ένα παλιό τροφοδοτικό 250w.

1. τί σερβερόκουτο να βάλω? Μια καλή ιδέα είναι ένας ηλεκτρολογικός πίνακας. Υπάρχει τέτοιος σε μικρές διαστάσεις? Υπάρχει περίπτωση να πιάσει φωτιά αν δουλεύει 24/7?

2. θα βάλω έναν ανεμιστήρα στο κουτί όλο κ όλο για να τραβάει τη ζέστη από τροφοδοτικό-cpu(θα λειτουργεί fanless). Ποιός είναι εντελώς αθόρυβος?

3. το τροφοδοτικό όταν δουλεύει κάνει ένα τζιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ. Πολύ εκνευριστικό κ προβλέπω να ακούγεται. Είναι φυσιολογικό? Το κάνουν όλα τα τροφοδοτικά ή να κοιτάξω για ένα καινούριο?

Επισυνάπτω κ φωτογραφίες.

post-18990-129062941627_thumb.jpg

post-18990-129062941628_thumb.jpg

Δημοσ.

γιατί δεν το βάζεις σε ένα κανονικό κουτί ; θες να είναι σε εξωτερικό χώρο ;

το τζιζ στο τροφοδοτικό δεν είναι καλό σημάδι, θα σε συμβούλευα να το αλλάξεις (εκτός και αν είναι το ανεμηστηράκι, τσέκαρε το)

Δημοσ.

Κουτάκι θέλω για να μη πιάνει χώρο(έλλειψη χώρου) κ να είναι κλεισμένο το σύστημα σε ασφαλή συσκευασία για την πιθανότητα φωτιάς (μήπως είμαι υπερβολικός?).

Επομένως ψάχνω και τροφοδοτικό. Να πάρω επώνυμο ή πιο "δεύτερο" μιας κ οι απαιτήσεις είναι <100watt?

Δημοσ.

υπερβολικός :)

βρες ένα παλιό κουτάκι και βάλτα επάνω μαζί με ένα παλιό τροφοδοτικό και θα είσαι οκ.

εγώ τώρα στήνω ένα όμοιο pc σε ηλεκτρολογικό πίνακα αλλά θα πάει ταράτσα βλέπεις :)

Δημοσ.

οι διαστάσεις μητρικής είναι 17χ30. Έψαξα αλλά λύση δεν βρήκα. Οπότε θα πάω σε έναν σιδηρουργό να μου φτιάξει ένα απλό κουτάκι σε διαστάσεις 17χ45 ίσα ίσα να χωράει κ το τροφοδοτικό μέσα, και όλα αυτά να ψύχονται με έναν μικρό ανεμιστήρα που δεν θα μου παίρνει τα αυτιά.

Δημοσ.

μην φοβηθείς κα8όλου ασπιρινε-ή ο Celeron και ειδικά αυτός δεν έχει πρόβλημα 8ερμοκρασίας. Εννοώ βέβαια ότι με τα συμβατικά μέτρα απαγωγής της 8ερμότητας (μαμα ψυκτρα και cooler) 8a eisai OK. Απλά πρόσεχε λίγο το που 8α βάλεις τα ανεμηστηράκια (να έχουν μια λογική εισόδου ψυχρου-εξόδου 8ερμου αέρα) και 8α είσαι μια χαρα! επίσης βάλε καταχώνιασε καλά τα καλώδια! κάνουν ζημιά στην κυκλοφορία του αέρα!

Πάντως αν το στριμώξεις και δεν έχει γενικά ο αέρας εισοδο και εξοδο, ενδεχομένως να έχεις προβληματάκι το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής απ'ότι παρατήρησα παραμένει κρύος ακόμα κ χωρίς το fan. Μου έχει μείνει από τα παλιά, καλό κομμάτι για κατεβαστήρι :-)

Δημοσ.

βάλε και το ψυκτρακι του και το κουλεράκι του... δεν είδες? περάσαμε τον 8ερμότερο χειμώνα των τελευταίων 150 ετών!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...