aspirin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 έχω έναν 600άρι celeron διάστάσεων 17χ30 και ένα παλιό τροφοδοτικό 250w. 1. τί σερβερόκουτο να βάλω? Μια καλή ιδέα είναι ένας ηλεκτρολογικός πίνακας. Υπάρχει τέτοιος σε μικρές διαστάσεις? Υπάρχει περίπτωση να πιάσει φωτιά αν δουλεύει 24/7? 2. θα βάλω έναν ανεμιστήρα στο κουτί όλο κ όλο για να τραβάει τη ζέστη από τροφοδοτικό-cpu(θα λειτουργεί fanless). Ποιός είναι εντελώς αθόρυβος? 3. το τροφοδοτικό όταν δουλεύει κάνει ένα τζιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ. Πολύ εκνευριστικό κ προβλέπω να ακούγεται. Είναι φυσιολογικό? Το κάνουν όλα τα τροφοδοτικά ή να κοιτάξω για ένα καινούριο? Επισυνάπτω κ φωτογραφίες.
benZi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εχω ενα καδο σκουπιδιων σε αφτες τις διαστασεις. Πιστευω οτι χωραει τελεια μεσα.
aspirin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 κάτσε να γαργαληθώ γιατί δε μου έρχεται να γελάσω
tarrasque Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 γιατί δεν το βάζεις σε ένα κανονικό κουτί ; θες να είναι σε εξωτερικό χώρο ; το τζιζ στο τροφοδοτικό δεν είναι καλό σημάδι, θα σε συμβούλευα να το αλλάξεις (εκτός και αν είναι το ανεμηστηράκι, τσέκαρε το)
aspirin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Κουτάκι θέλω για να μη πιάνει χώρο(έλλειψη χώρου) κ να είναι κλεισμένο το σύστημα σε ασφαλή συσκευασία για την πιθανότητα φωτιάς (μήπως είμαι υπερβολικός?). Επομένως ψάχνω και τροφοδοτικό. Να πάρω επώνυμο ή πιο "δεύτερο" μιας κ οι απαιτήσεις είναι <100watt?
tarrasque Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 υπερβολικός βρες ένα παλιό κουτάκι και βάλτα επάνω μαζί με ένα παλιό τροφοδοτικό και θα είσαι οκ. εγώ τώρα στήνω ένα όμοιο pc σε ηλεκτρολογικό πίνακα αλλά θα πάει ταράτσα βλέπεις
aspirin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 xmmmm λές έ? Σε κουτί mini atx μπαίνει αυτή η μητρική?
tarrasque Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 μέτρα τις διαστάσεις του κουτιού για να είσαι σίγουρος (δε ξέρω τι εννοείς ακριβώς με το mini atx)
actorius Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Τα κουτιά Micro ATX χωράνε μέγιστη mobo 9.6" x 9.6" (δηλαδή 24,3 cm αν δεν κάνω λάθος...)
aspirin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 οι διαστάσεις μητρικής είναι 17χ30. Έψαξα αλλά λύση δεν βρήκα. Οπότε θα πάω σε έναν σιδηρουργό να μου φτιάξει ένα απλό κουτάκι σε διαστάσεις 17χ45 ίσα ίσα να χωράει κ το τροφοδοτικό μέσα, και όλα αυτά να ψύχονται με έναν μικρό ανεμιστήρα που δεν θα μου παίρνει τα αυτιά.
spirosta Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Να προσέξεις την τοποθέτηση όλων για κανα βραχυκύκλωμα..
aspirin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 το έχω υπ'όψιν αυτό. Θα το βάψω πρώτα και μετά θα τα βάλω με προσοχή σε ένα compact κουτάκι που θα φτιάξω.
legend77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 μην φοβηθείς κα8όλου ασπιρινε-ή ο Celeron και ειδικά αυτός δεν έχει πρόβλημα 8ερμοκρασίας. Εννοώ βέβαια ότι με τα συμβατικά μέτρα απαγωγής της 8ερμότητας (μαμα ψυκτρα και cooler) 8a eisai OK. Απλά πρόσεχε λίγο το που 8α βάλεις τα ανεμηστηράκια (να έχουν μια λογική εισόδου ψυχρου-εξόδου 8ερμου αέρα) και 8α είσαι μια χαρα! επίσης βάλε καταχώνιασε καλά τα καλώδια! κάνουν ζημιά στην κυκλοφορία του αέρα! Πάντως αν το στριμώξεις και δεν έχει γενικά ο αέρας εισοδο και εξοδο, ενδεχομένως να έχεις προβληματάκι το καλοκαίρι.
aspirin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ο επεξεργαστής απ'ότι παρατήρησα παραμένει κρύος ακόμα κ χωρίς το fan. Μου έχει μείνει από τα παλιά, καλό κομμάτι για κατεβαστήρι
legend77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 βάλε και το ψυκτρακι του και το κουλεράκι του... δεν είδες? περάσαμε τον 8ερμότερο χειμώνα των τελευταίων 150 ετών!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.