kiriak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Χάθηκε ένα QTEK 9100 από ένα φίλο με πολλά προσωπικά στοιχεία μέσα. Όποιος ακούσει κάτι ας μου στείλει ένα ΠΜ. Δίνεται καλή αμοιβή για όποιον το βρει και το επιστρέψει(άθικτο).
NiTroGen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μήπως αν έλεγες πού χάθηκε, πότε χάθηκε, πώς χάθηκε, κτλ. θα βοηθούσε περισσότερο;
shadowmsc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 το qtek σου είναι πλεόν ύπο την κατοχη μου.muhahah
kiriak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Όποιος ακούσει κάτι ας μου στείλει ένα ΠΜ.
gtsamour Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πειράζει να κρατήσω το Qtek και να σου στείλω τα στοιχεία με email?
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 καλα έκανες και ποσταρες, η ελπιδα πεθαινει τελευταια αλλά μαλλον πρεπει να το ξεχάσεις και οι υπολοιποι δεν κοβετε το δουλεμα? για να έφτασε το ψαχνει στο ιντερνετ μαλλον ήταν πιο σημαντικό απο τα κινητάκια των περισσοτέρων μας και δεν λέει καθόλου να βλέπει ο άλλος reply ελπίζοντας σε σοβαρη απάντηση και να διαβάζει τις μ***κιες σας
Vagos_46 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 καλα έκανες και ποσταρες, η ελπιδα πεθαινει τελευταια αλλά μαλλον πρεπει να το ξεχάσεις και οι υπολοιποι δεν κοβετε το δουλεμα? για να έφτασε το ψαχνει στο ιντερνετ μαλλον ήταν πιο σημαντικό απο τα κινητάκια των περισσοτέρων μας και δεν λέει καθόλου να βλέπει ο άλλος reply ελπίζοντας σε σοβαρη απάντηση και να διαβάζει τις μ***κιες σας χαιρω πολυ ρε φιλε αλλα αν μας ελεγε και που θα ηταν πιο ευκολο!
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Vagos_46 δεν μιλούσα για όλους μην τρελαίνεσαι τουλάχιστον εσύ ρώτησες κι όλας που και πότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.