boom123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας, μια βόηθεια θέλω... Κατ'αρχάς έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα στο οποίο ο χρήστης διαλέγει απο μία λίστα ένα search Engines (Google,Yahoo,Msn,..) μετά βάζει το search string του και γίνεται το search. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να κρατώ διάφορα στατιστικά στοιχεία. 1) πόσα searches έχουν γίνει μέχρι τώρα και πόσα αναλογούν στην κάθε μηχανή αναζήτησης. 2)Τα τοπ 5 searches που έχουν γίνει. Δεν θέλω να χρησιμποιήσω sql,αν και θα είναι πιο εύκολο. Βρήκα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω Random Access File. εστώ ότι έχω γράψει στο file μου τα πάρακατω: Google=0 Yahoo=0 Msn=0. Κάνοντας raf.seek(7); Πάω εκέι που θέλω να διαβάσω, μετά πως παίρνω τον integer, δοκίμασα διάφορα read****() αλλά τπτ. Τώρα για το 2) καμία ιδέα? Υπάρχει κάποιος άλλος πιο εύκολος τρόπος για να υλοποιηθούν αυτά? Σας εύχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο ποστ.
djapal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Αν όντως έτσι αποθηκεύονται τα στατιστικά, δοκίμασε απλά πράγματα. α. Read line β. split(" ") και παίρνεις ένα πίνακα με στοιχεία Google=0, Yahoo=0 κτλ κτλ γ. πάλι split("=") στον προηγούμενο πίνακα για να πάρεις Google,0 κτλ κτλ. To 2ο στοιχείο του 2ου πίνακα το κάνεις Integer.parseInt(2os_pinakas[1]) και τέλος. Αντίστοιχα για το 2ο, τα κρατάς όλα σε ένα νέο διδιάστατο πίνακα και κάνεις ένα sort και παίρνεις τα 5 πρώτα.
boom123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Αν όντως έτσι αποθηκεύονται τα στατιστικά, δοκίμασε απλά πράγματα.α. Read line β. split(" ") και παίρνεις ένα πίνακα με στοιχεία Google=0, Yahoo=0 κτλ κτλ γ. πάλι split("=") στον προηγούμενο πίνακα για να πάρεις Google,0 κτλ κτλ. To 2ο στοιχείο του 2ου πίνακα το κάνεις Integer.parseInt(2os_pinakas[1]) και τέλος. Αντίστοιχα για το 2ο, τα κρατάς όλα σε ένα νέο διδιάστατο πίνακα και κάνεις ένα sort και παίρνεις τα 5 πρώτα. αυτό το θεωρείς απλό?
djapal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 αυτό το θεωρείς απλό? Δε μου ήρθε κάτι άλλο στο μυαλό. Τώρα αν ξέρει κανείς τπτ άλλο, ας πει. Η κλασική λύση που χρησιμοποιώ εγώ είναι αυτή πάντως. Γρήγορη και απλή. Μόνο με arrays παίζεις και 2-3 μεθόδους από Strings/Integers.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας, μια βόηθεια θέλω...Κατ'αρχάς έχω δημιουργήσει ένα πρόγραμμα στο οποίο ο χρήστης διαλέγει απο μία λίστα ένα search Engines (Google,Yahoo,Msn,..) μετά βάζει το search string του και γίνεται το search. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να κρατώ διάφορα στατιστικά στοιχεία. 1) πόσα searches έχουν γίνει μέχρι τώρα και πόσα αναλογούν στην κάθε μηχανή αναζήτησης. 2)Τα τοπ 5 searches που έχουν γίνει. Δεν θέλω να χρησιμποιήσω sql,αν και θα είναι πιο εύκολο. Βρήκα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω Random Access File. εστώ ότι έχω γράψει στο file μου τα πάρακατω: Google=0 Yahoo=0 Msn=0. Κάνοντας raf.seek(7); Πάω εκέι που θέλω να διαβάσω, μετά πως παίρνω τον integer, δοκίμασα διάφορα read****() αλλά τπτ. Τώρα για το 2) καμία ιδέα? Υπάρχει κάποιος άλλος πιο εύκολος τρόπος για να υλοποιηθούν αυτά? Σας εύχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο ποστ. Kane c/p ton kwdika, to raf.seek(7); den mou leei kati oute mporw na dw pou mporei na exeis kanei la8os.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.