anabou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν απο την κυριακή που γύρισα το adsl μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όσες φορές εγκατέστησα και απεγκατέστησα το modem δεν γίνεται τίποτα. Στο μεταξύ ενώ έχω pstn και πάνω στο adsl in a box γράφει ότι είναι για pstn αλλά μου το βγάζει ως isdn και μάλιστα 2 φορές (δεύτερη εικόνα). Και όταν πατάω στις ιδιότητες η forthnet υποστηρίζει ότι πρέπει να βγει η πρώτη εικόνα αλλά εμένα μου βγαίνει η δεύτερη. Σας το κάνει κι εσάς αυτό ή έχω κάνει βλακεία; Κατά τα άλλα συνεχίζει να μου βγάζει σφάλμα 721.
bandit4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 don't worry!!!και εμενα σαν isdn μου το παρουσιαζει παρολο που εχω adsl over pstn.εκει που λεει τυπος γραμμης,μαλιστα,το εχω αφησει στο 64k χωρις κανενα προβλημα.οσο για το σφαλμα 721 ας απαντησει καποιος αλλος αν και ο poulinos εχει συνοψισει σε καποιο post τα σφαλματα.κανε μια αναζητηση στι site...αν τυχον το βρω στο στελνω...
anabou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μου έχει σπάσει τα νεύρα πραγματικά! Το έχω διαβάσει αυτό που λες απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν είναι πρόβλημα του modem.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 oti ine over pstn i over isdn den exei kamia sxesi oti anagnorizetai san isdn.logiko ine pou anagnorizetai etsi.b.721.sigxronizei kai den pernei ip.dokimase me username [email protected] kai password otenet.ama den mpei to diloneis san vlavi oti sigxronizei kai den pernei ip.pithano provlima ite kati me tis rithmiseis stous routers tou ote(Den se exoun perasei)i thelei reset i karta apo dslam.oi drivers den ftaine.
mixos77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 o filos mou pou exei to idio modem xreiastike ta nea drivers... pane google k pata "crypto f200 driver".... o filos mou prin mia bdomada syndethike sto internet opote einai fresko to problhma pou parousiazoun ta crypto.....ta driver an thymame ta ebgale h forthnet ta opoia omws mono mesw google mporousa na ta brw... good luck
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 iparxoun kai sto site tis forthnet alla tha breis kai sto site tis crypto kai kapou iparxei kai i version 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.