fysikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 CPU Pentium4 2,4Ghz RAM 1024 Mbs (εργοστασιακά 256) HDD 30Gb VGA ATI RADEON 7500 32Mb 15άρα οθόνη 24X CD REC 2 θύρες USB 2.0, firewire, IrDa, Τv out, δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική οθόνη αυτονομία λίγο πάνω απο 1 ώρα Μαζί δίνεται cardbus που βγάζει 2 extra USB 2.0 ports και πρόσφατα αγορασμένη κεραία της netgear για wireless 802.11g 400euro metaxirismeno. να το πάρω????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εμένα μου φαίνονται πολλά. P4 σε laptop δεν με ενθουσιάζει. Μικρός HD (είναι 5400 τουλάχιστον; ) Δεν έχει DVD? Χίλιες φορές να δώσεις άλλα 200 Ευρώ και να πάρεις κάτι καινούριο και πιο σύγχρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 dvd player εχει κ cdr. στισ 4200 ειναι ο σκληρος. δεν τον θέλω για πολλα. office κ internet με χρήση wifi στο σπίτι. δε θα μου κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Οντως με 100 ευρω παραπανω παιρνεις κατι πιο συγχρονο και το κυριοτερο με τουλαχιστον 1 χρονο εγγυηση, την οποια δε φαινεται να διαθετει ο Compaq. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 δηλαδή τι πιο σύγχρονο? για τη χρήση κ τα λεφτά του δεν μου κάνει? τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Για τη χρήση που θες, καλό είναι. Απλά μου φαίνεται ακριβό. Ο 4200 σκληρός είναι bottleneck στο σύστημα. Άσε που είναι μικρός. Ρεαλιστικά θα είναι γύρω στα 28Gb, και τα 8GB τουλάχιστον θα τα φας για τις απαραίτητες εφαρμογές και λειτουργικό σύστημα. Ξέρω γω; Με 20GB αργό σκληρό, είσαι ok εσύ; Το wireless προφανώς σου δεσμεύει μία USB ή την PCMCIA (δεν κατάλαβα ακριβώς τι περιφερειακό έχει πάρει ο ιδιοκτήτης του). Ο P4 δεν είναι και η καλύτερη υλοποίηση για laptop, λόγω ενεργοβόρας συμπεριφοράς και αυξημένης θερμοκρασίας (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος). Εν κατακλείδι, για 400 Ευρώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν αξίζει. Με 200 Ευρώ παραπάνω θα έχεις καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερο σκληρό, on board wireless, ένα χρόνο εγγύηση, ολοκαίνουρια μπαταρία και γύρω στις 2 ώρες αυτονομία. Η απόφαση είναι προσωπική, αλλά εγώ δεν έδινα πάνω από 250 για κάτι τέτοιο. Και σίγουρα όχι για το κύριο μηχάνημά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.