Προς το περιεχόμενο

Ρύθμιση του US Robotics 5451 access point ως wireless repeater/extender

Armodios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Προσφατα προμηθεύτηκα ένα wireless access point απο το πλαισιο θεσνικης με σκοπό να επεκτείνω το ασύρματο δυκτιο μου.Γνωρίζω απο ενσυρματα τοπικα δυκτια και τωρα κανω τα πρωτα μου βματα σην ασυρματη δυκτίωση.

Οι αναγκες μου όπως καταλαβα εκ των υστερων καλυπτονταν με ενα repeater/range extender και οχι με ενα access point. O πωλητής όταν του εξήγησα την επιθυμητή τοπολογια δυκτιου μετά την εγκατ'ασταση της συσκευής που θα αγόραζα με ενημέρωσε τότε πως το US Robotics Maxg 5451 access point θα κανε ιτην δουλειά του και χωρίς επιπλέον router άν θα συνδεσω μόνο ένα pc...Μάλλον έκανε λάθος πιστεύοντας πως η συγκεκριμένη συσκευή υποστηρίζει κ λειτουργία bridging.

Στο interface(web) του US Robotics 5451 access point δεν βλέπω σχετικές επιλογές για γεφύρωση, ουτε αναφέρει το εγχειρίδιο του.

Στο ιντερνετ όμως κάπου διάβασα , σε φορουμ, πως αυτο γινεται να το ρυθμίσω κάπως, αλλά δεν έλεγε πως.,.....

Μπορεί κανεις να με βοηθήσει; η ΝΑ ΔΩΣΩ ΆΛΛΑ 70 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ EXTENDER;;;

ΥΓ: Τωρα βρίσκομαι Δωδεκανησα οποτε η αντικατασταση στο πλαισιο, αποοπου το αγορασα, δεν ειναι επιλογή μια και δεν υπαρχει υποκαταστημα εδω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γει Σου Φιλε. Στο Ψαξιμο Ειμαι Και Εγω, Αλλα Με Μια Καρτα Msi Wireless Μου Εχει Και Επιλογη Γεφυρασ Και Ετσι Σπιτι Εχω Γεφυρωσει Και Ενσυρματο Και Ασυρματο Δικτυο usr 5451 Και Με Adsl Και Ειναι Πολυ Γρηγορα. Την Καρτα Την Πηρα Απο Το E-shop. Ip Δινεισ Στην Γεφυρα Και Απο Εκει Παιζουν Και Τα Δυο.

Αυτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...