Προς το περιεχόμενο

οι αρπαχτεs των αρπακτικων

cordobros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ολοι δεν ειμαστε εξπερ σε οτι αφορα το hardware ενοσ pc και επειδη εκει εξω με την ελευση των vista τα αρπακτικα τηs αγοραs περιμενουν να ξεσκισουν καθε ημιμαθη η οχι καλα γνωριζοντα το τι πρεπει να κανει αναλογα με το pc που διαθετει [π.χ πρεπει να αλλαξειs αυτο,και αυτοκ.λ.π.],θα προτεινα προs τουs γνωριζοντεs απο vista να ενημερωσουν την ομηγυρι για τι ποροι χρειαζονται,τι καρτεs γραφικων κ.λ.π.για καθε εκδοση ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ωστε οταν φθασει η στιγμη τηs αλλαγηs λειτουργικου ο καθεναs μαs να ξερει τι πρεπει να βαλει και οχι τι θα του πουν τα μαγαζια να βαλει.

ετσι λοιπον παραθετω παρακατω τα στοιχεια του συστηματοs μου και επειδη εχω αποφασισει να βαλω ταhome premium,ζητω την γνωμη σαs εαν το pc μου καλυπτει το συγκεκριμενο λειτουργικο των vista η θα πρεπει κατι να αλλαγχθει.

περιμενω γνωμεs και υποψιν δεν ασχολουμε με παιχνιδια,αλλα το aero θα το βαλω ετσι για το γαμωτο για να ξεφυγουμε λιγο απο την μονοτονια των xp.

ευχαριστω.

lastscannx6.th.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Θερμή παράκληση: Αν θέλετε να κοσμήσετε το μήνυμά σας με κάποια φωτογραφία, μην την βάζετε ως attachment στο forum αλλά ως thumbnail σε ιστοσελίδες ελεύθερης φιλοξενίας φωτογραφιών όπως το imageshack.us. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...