gherudos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Πλέον μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τα νόμιμα backup των Wii παιχνιδιών του με 2 βήματα.Η όλη διαδικασία μπορεί να πάρει μέχρι και 50 ώρες ανάλογα το παιχνίδι.Η όλη διαδικασία και τα απαραίτητα αρχεία υπάρχει εδώ: http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1684&sid=ca04402bf3ada13e272cbce179450a2b
kallair Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 ok... kaneis to rip ston skliro... meta ti? pou kseroume oti einai kanoniko, useful backup k den tha einai 50 axristes ores? episis einai backup mono gia na to exoume ston skliro i iparxei simvatos burner ara k tropos na paizoume ta backup mas?
tempo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 ποιό το νόημα του backup αν δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις? πχ αν μου χαλάσει το original-πληρωμένο δισκάκι τι να το κάνω να έχω backup στον σκληρό δίσκο???
thief7710 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 auti ti stigmi tipota.alla den nomizo oti einai makria i stigmi pou auta ta backup tha sou einai xrisima
panther_512 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Xmmmmmm.................... Να ζορίζω το DVD-writter μου επί 50 ώρες να φτιάξει ένα αμφίβολλης ποιότητας backup, ή να κατεβάσω σε 5 ώρες το backup έτοιμο από το ίντερνετ??? Διλλήματα, διλλήματα......
gherudos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 παίδες εμένα μο πήρε 5 ώρες το Wii Sports ακόμα με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε backup και τα gamecube παιχνίδια σας...
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Xmmmmmm.................... Να ζορίζω το DVD-writter μου επί 50 ώρες να φτιάξει ένα αμφίβολλης ποιότητας backup, ή να κατεβάσω σε 5 ώρες το backup έτοιμο από το ίντερνετ??? Διλλήματα, διλλήματα...... Ψηφιζω την δευτερη περιπτωση ....;-)
cassidy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς και δεν είπε κανείς να αρχίσουμε να κάνουμε backup. Απλώς είναι ένα καλό νέο
panther_512 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ναί βρε, πλάκα κάνουμε Εννοείται ότι είναι πάρα πολύ καλά νέα αυτά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σου χαλάσει δισκάκι των 60 Ευρώ και να μήν έχεις ένα backup.
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σου χαλάσει δισκάκι των 60 Ευρώ και να μήν έχεις ένα backup. Όταν κάποιος αγοράζει ένα παιχνίδι, τι πληρώνει; Στην ουσία τον κώδικα, έτσι δεν είναι; Αν σου χαλάσει ένα original παιχνίδι και στείλεις το δισκάκι στην εταιρία μαζί με αποδείξεις κ.τ.λ. δεν το αλλάζουν;
gherudos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Τελικά δεν δουλεύει με το Pioneer 111D,το dump ήταν 8GB garbage data αποτελούμενο από ΑΕΑΕ string...Σε ένα φιλαράκι μου που έχει LG δουλεύει κανονικά!!!!Για να δείτε αν είναι συμβατό με το DVD-ROM/RW σας απλά αφήστε το για 30 δευτερόλεπτα να δουλέψει και μετά ανοίξτε το αρχείο .wod με ένα Hex Editor και δείτε τα πρώτα bytes.Αν δεν αποτελούνται από ΑΕΑΕΑΕΑΕΑΕΑΕΑΕΑΕ τότε λειτουργεί
panther_512 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Όταν κάποιος αγοράζει ένα παιχνίδι, τι πληρώνει; Στην ουσία τον κώδικα, έτσι δεν είναι; Αν σου χαλάσει ένα original παιχνίδι και στείλεις το δισκάκι στην εταιρία μαζί με αποδείξεις κ.τ.λ. δεν το αλλάζουν; Ο δίσκος δεν χαλάει από μόνος του. Οι αυθεντικοί δίσκοι είναι πρεσαριστοί και έχουν τεράστια αντοχή στο χρόνο. Οτιδήποτε ζημιά πιθανόν να πάθει, το πιό πιθανόν να είναι από δική σου αμέλεια, ή μή σωστό καθαρισμό του (γρατζουνιές κλ κλ). Οπότε δεν καλύπτεσαι από κάποια εγγύηση. Για αυτό το λόγο και στον "Νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας", είμαστε καλυμμένοι για τη δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας, εφόσον όμως τα αντίγραφα αυτά προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για χρήση από τον ιδιοκτήτη του αυθεντικού.
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ναί βρε, πλάκα κάνουμε Εννοείται ότι είναι πάρα πολύ καλά νέα αυτά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σου χαλάσει δισκάκι των 60 Ευρώ και να μήν έχεις ένα backup. Πως δεν υπάρχει? Να σου χαλάσει δισκάκι των 60 Ευρώ και να έχεις backup, αλλά να μην έχεις τι να το κάνεις αφού δε γράφεται σε δισκάκι :mrgreen:
gherudos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Γράφεται σε δισκάκι αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να το παίξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.