dealer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 καλημέρα!Θέλω να κάνω αναβάθμιση,διαθέτοντας μέχρι κ 600. Εχω φτιάξει μια σύνθεση κ θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Παιχνίδια γενικά δεν παίζω,κ με ενδιαφέρει πολύ το pc να είναι αθόρυβο. MOBO:ASROCK CONROE945G-DVI mobo asrock ή GIGABYTE GA-965P-S3 mobo gigabyte CPU:INTEL CORE 2 DUO E6400 cpu RAM:KINGSTON 1GB 667MHZ ram PSU:THERMALTAKE 470W psu CASE:SHARKOON case1 ή ASUS case2 HDD:HITACHI 80GB hdd Ο σκληρός το ξέρω ότι είναι μικρός άλλα έχω ήδη εναν 250άρη IDE,κ θα πάρω αργότερα κ έναν 500άρη εξωτερικό.
benZi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Καταρχας οι 2 μητρικες που εχεις βαλει εχουν μια μεγαλη διαφορα. Η ASrock εχει onboard VGA ενω η Gigabyte δεν εχει. Στην συνθεση που εχεις κανει δεν εχεις βαλει καρτα γραφικων οποτε ...... μαλλον προς asrock σε βλεπω εκτος αν παρεις και καρτα γραφικων.. Οσο για σκληρο δισκο δεν αξιζει με την καμια να παρεις 80gb. Και ο λογος ειναι γιατι η διαφορα σε τιμη με τον 250 ειναι γυρω στα 20 ευρω.. Μ*λακια δεν ειναι...?
dealer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 βασικα θέλω να ρωτήσω σχετικα με το chipset της κάθε μητρικής.δεν πρέπει να υποστηρίζει το chipset της cpu?? ή το socket κ μόνο αρκεί για να υποστηρίζεται η cpu?αυτός ήταν ο κ λόγος που έβαλα κ τις 2.γιατί αν το chipset δεν παίζει ρόλο,τότε προτιμώ asrock με χίλια.εχει ακριβώς αυτα που θέλω.όσο για τον σκληρό,δεν το είχα προσέξει,αν κ δεν θα μου χρειαστούν 250,έχεις δίκαιο.
seventh_son Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 i asrock pou exeis dialeksei paizei xalara me conroe den exeis problem.
benZi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Σωστα... η AsRock που εχεις βαλει ειναι οντως Core 2 Ready... οποτε δεν θα εχεις προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.