Lomar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στα ποστ μου; Δηλαδή αντί για κάποιο link να έχω ολόκληρη την φωτογραφία να φαίνεται, όπως βλέπω να γίνεται στο thread: "Τα μέλη του Insomnia με τη φώτο τους" για παράδειγμα...
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 πατάς αυτή τη μαλακιούλα στο ποστμποξ ανάμεσα από το κουμπί του quote και του url. Δεύτερη από δεξιά. Βάζεις το λινκ της φωτογραφίας. Εε αυτά.
Lomar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Πείραμα: ΟΚ! Και ήμουν σίγουρος οτι κάπου εξυπηρετούσε αυτή η μαλακιούλα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Καλύτερο όμως είναι να ανεβάζουμε τη φωτογραφία σε κάποια ιστοσελίδα δωρεάν φιλοξενίας φωτογραφιών και να δημοσιεύουμε εδώ μικρογραφία της (thumbnail). Έτσι και τον server δεν επιβαρύνουμε και σεβόμαστε τα μέλη που δεν έχουν γρήγορες ταχύτητες στη σύνδεσή τους με το Internet και διασφαλίζουμε ότι, αν κάποτε αφαιρεθεί η φωτογραφία από το αρχικό site, η δική μας θα υπάρχει. Σύνδεσμους για τέτοιες ιστοσελίδες θα βρείτε εδώ: http://www.imagehostingdirectory.com/index.php?c=5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.