tacuma Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 λοιπον,κατ'αρχας να πω οτι ειμαι ασχετος περι φορτραν! ψαχνω να βρω ερωτησεις πολλαπλης επιλογης για φορτραν,με τις απαντησεις. εψαξα στο google κ δεν καταφερα να βρω κατι! μπορει να βοηθησει καποιος?να δωσει κανα site ή καποιον οδηγο? Ευχαριστώ
tacuma Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δεν υπαρχει καποιος να βοηθησει? ζητάω εστω καποιο link σχετικο, ζηταω βοήθεια μονο και μονο επειδη ειμαι ασχετος με το αντικειμενο.
Kraig_Titus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 τι να τις κανεις τις πολλαπλης επιλογης?Μπορεις να ριξειςμια ματια σε κανα tutorial,κ ετσι θα μαθεις κ τις απαντησεις σε τυχον ερωτησεις.Δε νομιζω να υπαρχει ακριβως αυτο που ζητας.
tacuma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Τις χρειαζετε ενας φιλος μου ο οποιος τις εχει εργασια στην σχολη του και επειδη δεν εχει ιντερνετ μου ειπε να ψαξω αλλα δεν βρισκω τπτ! Ετσι ελεγα πως εδω θα ειναι αρκετοι που ασχολουνται και θα με βοηθησουν-αυτος ειναι ο λογος που ψαχνω
Darkman_dd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Πολλαπλής επιλογής δύσκολο να βρεις. Ψάξε για tutorials και παραδείγματα στο internet και πες καλό διάβασμα στον φίλο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.