mitsakos13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 θελω να κανω format στο laptop μου acer 9424. με το recovery disk κανω? ειναι και windows μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakos13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 αυτο το dvd κανει bout? οταν ανοιξω το laptop πατάω κατι καποιο F8, F2? help θέλω να κάνω format! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 οταν ανοιξεις το pc πατας f2 κατευθειαν και μπαινεις BIOS.εκει ρυθμιζεις να bootαρει απο CD,save and exit.μετα ολα γινονται μονα τους. ναι το recovery disk εχει ολα τα προγραμματα που ειχε ο φορητος σου οταν αγοραστηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakos13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 σε ευχαριστω Πατρινος. και εγω πατρα ειμαι σπουδαζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.