Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησε ο Ελληνικός ΙΕ 7.0

venejo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις κυκλοφόρησε και μετά από μεγάλη αναμονή η Ελληνική έκδοση του

Internet Explorer 7 από τη Microsoft. H εγκατάστασή του είναι δυνατή μόνο στα Windows XP με Service Pack 2. Απαιτείται βέβαια η επικύρωση για αυθεντικά windows για το κατέβασμα και για την εγκατάσταση του προγράμματος.

Τοποθεσία κατεβάσματος:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9ae91ebe-3385-447c-8a30-081805b2f90b

Δημοσ.

Συνεχίζω να μην αντιλαμβάνομαι προς τι η τόση ανυπομονησία για έναν browser που πλέον δεν υπερέχει του ανταγωνισμού. Εκτός κι αν όλα είναι ζήτημα συνήθειας.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή σας γράφω απο τον ΙΕ7, κανονικότατη κλόπια του Firefox σε συνδυασμό με περιβάλλον vista style...

Αν μου πει κάποιος πως ανεβάζω fotos θα σας στείλω μια να δείτε πως είναι...

Ακόμα και το Ctrl+T είναι ίδιο για την δημιουργία καρτελών ;)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, να μαθαίνουν μερικοί, μερικοί απο τα λάθη τους...

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω σε τι διαφέρει από την άλλη (Αμερικάνικη) ?

Υπάρχει κάποια διαφορά ή είναι μόνο για κάποιες λέξεις ή προτάσεις στα Ελληνικά αντι Αμερικάνικα.

Δημοσ.

Κάτι λίγα Ελληνικά έχει μόνο, να φανταστείς, η μπάρα ελέγχου για το άνοιγμα κάποιων αντικειμένων στις σελίδες, ή για το άνοιγμα υπερ-συνδέσεων (συνήθως διαφημιστικών, η οποία συνήθως εμφανίζεται στο πάνω μέρος της σελίδας (εκεί δηλαδή που αρχίζει η περιοχή του browser) είναι ακόμη στα Εγγλέζικα... ;)

By the way... Εγώ έχω ΧΡ χωρίς το service pack 1,2 κτλ, αλλά ο ΙΕ εγκαταστάθηκε κανονικότατα κ λειτουργεί χωρίς προβλήματα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κυκλοφορεί εδώ και κάνα μήνα στα πέριξ η ελληνική έκδοση... αλλά τι να το κάνεις; Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Όπερα συνεχίζω να χρησιμοποιώ και τον ΙΕ μόνο αν θέλω να κατεβάσω κάνα αρχείο από Μegaupload (ας όψεται το τιπ της Αλέξα, που πιάνει μόνο στον ΙΕ)! Παραμένει αργός και για τα οπισθογυρίσματα απαιτεί και πάλι φόρτωση της κάθε σελίδας... ενώ με τον Όπερα όσες σελίδες και να ψάξεις πας μπρος-πίσω άνετα... κάνεις ότι θέλεις!

Δημοσ.
i apopsi mou einai mono blue viper apo proswpikis peiras.twra allos borei na douleuei opera k giauton tha nai mono to opera...pisteuw oloi meta apo kapoio kairo xrisis arketwn browser tha katalixoun se ena

Απλώς φίλε μου το τρίπτυχο που προανέφερες δεν το παράσχει μονάχα ο Firefox.

Μπορεί να είμαι χρήστης Opera, αλλά έχω προτείνει πάμπολλες φορές τον Firefox ως υπέρτερο browser του IE. Δεν είπα ποτέ "Opera και μόνο Opera". Μια επισήμανση μονάχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...