Προς το περιεχόμενο

2GB ram είναι πολλά?

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδιά έχω υπολογιστή με athlon 2400xp , 1bg ddr ram, 300gb hdd και asus 7600gt AGP. Σκέφτομαι το τελευταίο καιρό να βάλω άλλο 1 gb ram.Έχει νόημα η αναβάθμιση ή τσάμπα τα λεφτα? Να τονίσω ότι έχω windows xp και ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ να βάλω VISTA.

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως θα σου φανουν χρησιμα, εκτος αν εκτελεις ειδικες εφαρμογες που ζοριζουν την ηδη υπαρχουσα RAM σου.

Και εγω εβαλα 2 GB RAM και τι καταλαβα?ΤΙΠΟΤΑ!

Δημοσ.

ok thanks. Απλά το σκεφτόμουνα για μελλοντικά αφού με αυτόν τον υπολογιστή σκοπεύω να βγάλω ακόμα 3 χρόνια τουλάχιστον. Τότε η ddr ram θα είναι πολύ ακριβή!!

Δημοσ.
ok thanks. Απλά το σκεφτόμουνα για μελλοντικά αφού με αυτόν τον υπολογιστή σκοπεύω να βγάλω ακόμα 3 χρόνια τουλάχιστον. Τότε η ddr ram θα είναι πολύ ακριβή!!

Σε 3 χρόνια από τώρα δεν νομίζω να έχει νόημα να ψάχνεις για ddr μνήμες για να κάνεις αναβάθμηση.

Είναι σαν να ψάχνει τώρα κάποιος να βρεί sdram για να βάλει στον ΡΙΙΙ του προκειμένου να τον κρατήσει ενεργό ακόμα... :-?

Δημοσ.

Και με 512ΜΒ εκανες την δουλεια σου αξιοπρεπως...Η μνημη 1GB που εχεις τωρα τι μαρκα ειναι (latency,timings κλπ)? Εχεις motherboard με dual-channel?

Δημοσ.

Άμα παίζεις παιχνίδια όπως Oblivion και τέτοια θα δείς μεγάλη διαφορά. Καλύτερα όμως να αφήσεις τη ram όπως έχει και να βρεις καμιά φτηνή αναβάθμιση για mobo-cpu

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία! Γιατί να δώσεις τα λεφτά σου σε μια DDR? Κράτα τα, κάνε αναβάθμιση κ βάλε 2GB DDR2 ή 3, όποτε αποφασίσεις να κάνεις!

Δημοσ.

kai ego ayrto skeftomouna na valo 1 gb ddr ram akoma.vasika gia na anoygoun pio grigora ta programmata ..px anoigo to nero kai kanei mia ora na to fortosei....i px to winamp as poume...-i logo tou celeron D 346 3.06 den exei kai megalo nohma i agora epipleon ram ??? to pc to exo mono gia internet mousikh kai gia antigrafi-rip movies.

to grigoroteto fortoma anoigma enos programatos (bary as poume) einai perisootero thema cpu ram i taxythtas diskou ????

mi doso kai 100 e kai den de kai kamia diafora :PPP

Δημοσ.

Αν έχεις μνήμη να το φορτώσεις όλο, και αργεί, είναι θέμα κυρίως δίσκου.

Αν έχεις δεν μνήμη να το φορτώσεις όλο, αλλά γίνεται copy στο pagefile έχεις έλλειμα μνήμης (τότε αργεί τρελλά).

Μικρό ρόλο παίζει και η CPU. Πάντως με celeron 3GHz είσαι καλά από CPU.

Δημοσ.

αν δεν παιζεις παιχνιδια καλο ειναι το 1gb.αντε πηγαινε παιξε bf2 company of heroes οταν κανεις exit απο το game ο σκληρος θα αδειαζει 30 ωρες μετα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...