Προς το περιεχόμενο

Κατανάλωση ρεύματος Η/Υ 24 ώρες το 24ωρο

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
:o Τι ποντικι και πληκτρολόγιο εχεις? Εμενα το δικο μου (με laser, οχι οπτικο αισθητηρα), θελει καθε βδομάδα (εχω επαναφορτιζομενες).
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To MS wireless optical mouse 2.0 το έχω περίπου 1 τρίμηνο και προχθές μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι θέλουν άλλαγμα οι μπαταρίες. Δεν τις έχω αλλάξει ακόμα...

Το PC είναι συνήθως ανοιχτό 24/7.

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το Microsft Wireless Desktop Elite Keyboard που ήταν μαζί με το Intelli Mouse Explorer 2 και τα έχω κανα τριάρι χρόνια.. Το pc σχεδόν μόνιμα ανοιχτό.

Στο πληκτρολόγιο οι μαμίσιες κράτησαν ένα 8 μηνο και οι επόμενες κράτησαν 1 μιση χρόνο περίπου.. Πάντα όμως energizer.

Στο ποντίκι οι μαμίσιες 5 μήνες και οι επόμενες 8 μήνες. Μετά είχα περίσευμα κάτι επαναφορτιζόμενες και τις δούλεψα λίγο καιρό αλλά ήθελαν φόρτισμα κάθε 20-30 μέρες. Με εκνεύριζε αυτό αλλά και το γεγονός ότι με τις επαναφορτιζόμενες με το που θα μου έβγαζε ένδειξη χαμηλής μπαταρίας είχα δεν είχα ακόμη 5 λεπτά λειτουργίας. Και έτσι και πάλι κανονικές..

Τώρα από τις αρχές δεκέμβρη εχω βάλει και στα δύο τις energizer lithium από περιέργια (αν και πολύ ακριβές) να δω αν θα κρατήσει παραπάνω.. Τώρα όμως έχω κανα 6 μηνο τουλάχιστον μπροστά μου για να το δω αυτό. Και επίσης και μια πτυχιακή για το πληκτρολόγιο που θα δείξει τι κρατάει...

Δημοσ.

και ποτε δεν ακουμε τις π@π@ριε$ που μας πεταει το προγραμμα που συνοδευει το ποντικι μας.μου εχει τυχει σε ασυρματο να πεταει μην οτι οι μπαταριες θελουν αλλαγμα και μου κρατησαν 2 βδομαδες ακομα

Δημοσ.

Σωστός ο πατρινός! (που λογικά τώρα θα είναι ακόμα έξω και θα μεθάει!) :razz: Το MS wireless optical mouse 2.0 είναι ό,τι καλύτερο από άποψη αυτονομίας, το θέμα έχει ξανασυζητηθεί. Συνολικά έχω 4 (ναι, 4!) με χρονική απόσταση το ένα από το άλλο περίπου 9 μήνες. (Δεν γεννάω pc, συμπτωματικό είναι!) :razz:

Χαίρομαι πολύ που ακόμα και σήμερα μπορώ και βρίσκω το συγκεκριμένο οπτικό wireless και φοβάμαι μην τυχόν και αντικατασταθεί δια παντώς. (έκτοτε όσα έβγαλε η microsoft είχαν μεν πολλά άλλα καλούδια αλλά μικρότερη αυτονομία και φυσικά διαφορετικό design που εμένα δε μου άρεσε και τόσο - μου αρέσουν τα ελιτίστικα σχέδια) :-D

Πόσο μου κρατάνε κατά μέσο όρο; Believe it or not, ένα 6μηνο!!! [Μόνο energizer!]

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θα αγοράσω επαναφορτιζόμενες...βρήκα ένα σετ με φορτιστή. Οι μπαταρίες που δίδονται είναι Ni-MH 2000mAh. Είναι καλή χωρητικότητα;

Πόσο κρατάνε οι επαναφορτιζόμενες σε σχέση με τις απλές αλκαλικές του εμπορίου;

Πόσο χρόνο θέλουν για να φορτιστούν; Το ρεύμα φόρτισης είναι 250mA.

• Moderators
Δημοσ.

2000/250=8 ωρες!! (???)

2000 ειναι πλεον τυπικη χωρητικοτητα.

Το ποσο κρατανε εξαρταται τις μπαταριες.

Π.χ. εχω 1700αρες, 2000αρες, 2300αρες και 2700αρες "απλες" επαναφορτιζομενες της SANYO, και επισης μερικες "καλες" Eneloop 2000αρες (παλι της SANYO), και οι eneloop κρατανε +50% απο τις 2700αρες και +70% απο "απλη" αλκαλικη.

• Moderators
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.NLP0001

Ε δεν ειναι και ο,τι φτηνοτερο, αλλά ειναι πραγματικα αριστες.

Για καλυτερη χρηση λενε οτι θενε φορτιστη Sanyo as well.

Αλλά ειναι πολυ καλης ποιοτητας, δεν εμφανιζουν φαινομενα "χασιματος ενεργειας" οσο δεν χρησιμοποιουνται. Γιαυτο αλλωστε οταν τις αγοραζεις ειναι ετοιμες, φορτισμενες...

Δημοσ.

eneloop einai pio καλες απο sanyo σκετες?

οι 2500 sanyo me fortisth kanoun 1,5 wra gia tis 2... k ekanan 30-35e

sto media markt exei energiger 2500 h 2700 den 8umamai me kana 20e k fortisth

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...