Προς το περιεχόμενο

Κατανάλωση ρεύματος Η/Υ 24 ώρες το 24ωρο

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί να μην έχω τα εργαλεία, αλλά έχω φαντασία :-)))

Προσέχω το τροφοδοτικό. Δεν έχει τριγύρω γυμνά καλώδια ούτε βάζει κάποιος το χέρι του. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει δλδ είναι να βραχυκυκλώσει το τροφοδοτικό και να καεί αυτό κ η μητρική?

Το μόνο κινούμενο μέρος είναι ο ανεμιστήρας, τον οποίο έχω κολλήσει με θερμοκόλλα και δεν ακούγεται τπτ. Ίσα ίσα που ακούς κάτι ψιλά. Το έχω στα 2 μέτρα από το κρεββάτι και κοιμάμαι πολύ άνετα. Μάλλον θα το χρησιμοποιήσω για desktop. Είναι πολύ ήσυχο. Κ μου κόστισε 20 ευρώ(όσο ο ανεμιστήρας από το ebay και το psu).

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν το workstation CAD σύστημα...

Conroe 6600 (2,4Ghz) χωρίς OC και λοιπά κόλπα

Mobo ASUS P5b

RAM 2Stick x 1Gb Kingston 667

GPU Quadro FX OpenGL FX560

HDD 2 x SATA2 250Gb WD

PSU Enermax 500 Liberty

UPS MUSTEC 600VA

SONY 17" TFT

Router USR9107

Wireless AP USR5451

Switch 3com 8 ports

Σε πλήρη λειτουργία 192 watt ή 214VA...

Δημοσ.

ναι, όλα μαζί... και τα μέτρησα αρκετές φορές!!!

Το παραπάνω βγαίνει και από το UPS το software του οποίο δίνει ίδιο αποτέλεσμα κατανάλωσης.

Δημοσ.
Λοιπόν το workstation CAD σύστημα...

Conroe 6600 (2,4Ghz) χωρίς OC και λοιπά κόλπα

Mobo ASUS P5b

RAM 2Stick x 1Gb Kingston 667

GPU Quadro FX OpenGL FX560

HDD 2 x SATA2 250Gb WD

PSU Enermax 500 Liberty

UPS MUSTEC 600VA

SONY 17" TFT

Router USR9107

Wireless AP USR5451

Switch 3com 8 ports

Σε πλήρη λειτουργία 192 watt ή 214VA...

off topic

oreo sistima alla i othonoula mikri den einai gia cad?

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε, που ανησυχείς για την καταναλωση.

Πρόσεξε 3 πραγματα τα οποία ανεβαίνουν αυτήν την περίοδο και δεν το παίρνουμε χαμπάρι

1.Τιμές Δημοτικών Τελών+Φόρων κλπ. Οι περισσότεροι δήμοι πραγματοποιούν μια αύξηση της τάξης του 5-6%, αλλά....

2. Τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ.

3. Επίσης,λόγω χριστουγέννων, η κατανάλωση ανεβαίνει λιγάκι [έχουμε πολλά λαμπάκια, δέντρα στολίδια, Φούρνος περισσότερο σε λειτουργεία κλπ]

Επίσης, όταν γίνονται αυξήσεις, αυτές δεν φαίνονται στον έναντι, με αποτέλεσμα να φαίνεται φουσκωμένος μόνο ο εκαθαριστικός.....

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ.

Και σε μένα ο λογαριασμός ήρθε +50?, αλλά αυτό έγινε για τους 2 πρώτους λόγους. Δλδ η αύξηση στην κατανάλωση ήταν ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ δλδ μιλάμε για περίπου 12.5? το μήνα και μεσα σε αυτα θα πρέπει να υπολογίσεις ότι το παραπάνω 1? παει στο δήμο.....

Δημοσ.
off topic

oreo sistima alla i othonoula mikri den einai gia cad?

Για τον υπολογιστή του σπιτιού καλή είναι. Στο Γραφείο παίζει DELL 24" με παρόμοιο σύστημα (η διαφορά είναι στη μνήμη, εκείνο έχει 8Gb Kingston 667 και στην κάρτα γραφικών οπου πάλι είναι quadro αλλά η 4500).

Δημοσ.
Για τον υπολογιστή του σπιτιού καλή είναι. Στο Γραφείο παίζει DELL 24" με παρόμοιο σύστημα (η διαφορά είναι στη μνήμη, εκείνο έχει 8Gb Kingston 667 και στην κάρτα γραφικών οπου πάλι είναι quadro αλλά η 4500).

είσαι άρρωστος αλλά μ'αρέσεις !!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...