Προς το περιεχόμενο

Κωνσταντίνου και Ελένης,plz help όποιος μπορεί

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως την σιχαίνομαι αυτήν την σειρά (όπως και ότι έχει βγάλει ο Ρώμας). Ώρες ώρες πέφτει σε τραγικά λάθη το σενάριο και ποτέ δεν μου φάνηκαν έξυπνα τα αστεία που έχει...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αποστόλη, τελικά έχεις βγάλει άκρη;

Έχω αρχίσει να κάνω μοντάζ στη σειρά και τα κάνω σε DVD και DivX. Αρκετά καλή ποιότητα.

Δεν έχω βρει τη "Δική" και το "making of".

(Αυτό απ' ότι θυμάμαι δεν έλεγε πολλά).

Αν θες και μπορείς απάντησε μου.

;)

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι εχει σημασια η σειρα προβολης σε μια τετοια σειρα, που ουτε story arc εχει ουτε τιποτα.. εχω δει ολα τα επεισοδια πολλες φορες και οντως καποια αναφερονται σε περασμενα επεισοδια. Αυτα ομως μπορεις να τα κοτσαρεις οπου θες, αρκει να τα βαλεις σε σωστη σειρα.

Αυτο και μονο αρκει και τελειωσε το θεμα.

ΥΓ. υπαρχει ενα επεισοδιο ΠΟΛΥ σπανιο, που σε ολες τις επαναλαηψεις το εχω δει μονο μια φορα. Υποθετω οτι δεν αποτελει canon

Δημοσ.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι εχει σημασια η σειρα προβολης σε μια τετοια σειρα, που ουτε story arc εχει ουτε τιποτα.. εχω δει ολα τα επεισοδια πολλες φορες και οντως καποια αναφερονται σε περασμενα επεισοδια. Αυτα ομως μπορεις να τα κοτσαρεις οπου θες, αρκει να τα βαλεις σε σωστη σειρα.

Αυτο και μονο αρκει και τελειωσε το θεμα.

ΥΓ. υπαρχει ενα επεισοδιο ΠΟΛΥ σπανιο, που σε ολες τις επαναλαηψεις το εχω δει μονο μια φορα. Υποθετω οτι δεν αποτελει canon

ποιο εννοείς; θυμάσαι τίτλο ή κάτι από την υπόθεση;

Δημοσ.

Ναι, ειχε τις κοπελες να κανουν πλαστικη χειλιων και στηθους. Μεχρι και η Ματινα ειχε σουξε στους αντρες, που δεν εχει ξαναγινει σε κανενα επεισοδιο. Στο τελος παραμενουν ετσι και δεν τις δειχνει να αφαιρουν τις σιλικονες... οποτε υποθετω ειναι κατι σαν μια παρενθεση non-canon οπως λεμε στην επιστημονικη φαντασια :)

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...