Apostolishatz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Το thread δεν απευθύνεται μόνο στους φαν της σειράς. Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να μαζέψω όλα τα επεισόδια της σειράς και να τα γράψω σε DVD.Η γνωστή @α@κία του ΑΝΤ-1 να κόβει σκηνές 2,3 ή και 4 εγγραφές από κάθε επεισόδιο ώστε να μοντάρω κάθε επεισόδιο και να είναι κομπλέ. Εκεί που χρειάζομαι βοήθεια είναι με τη σειρά των επεισοδίων.Όποιος ξέρει και θέλει ας με βοηθήσει.Τους τίτλους τους μάζεψα αλλά δεν ξέρω τη σειρά. Πάμε λοιπόν.... Η σειρά έχει 69 επεισόδια,εξακριβωμένο αυτό από το site του Αντέννα,εκεί που αναγράφει τις σειρές των οποίων τα δικαιώματα είναι προς πώληση Τα 69 επεισόδια είνα 33 την 1η σεζόν και 36 τη δεύτερη Γράφω πρώτα τα στάνταρ(η σειρά είναι σωστή) 1.Άτιτλο επεισόδιο(Ο Αντέννα έχει πολύ καιρό να το δείξει) 2.Άτιτλο επεισόδιο(Συνήθως αυτό μας "σερβίρει" σαν πρώτο ο Αντεννα,είναι αυτό που μπαίνει η περίφημη διαχωριστική ταινία στη σκάλα) 3.Άτιτλο επεισόδιο(Είναι αυτό με το Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο ρόλο του άσεγου βιολιτζή που φιλοξενεί η Ελένη) 4.Άτιτλο επεισόδιο(Είναι αυτό με την παλιά συμμαθήτρια της Ελένης,την Ξένια,στην οποία η Ελένη το παίζει ιδιοκτήτρια του σπιτιού εκμεταλλευόμενη την απουσία του Κατακουζηνού στη Θεσσαλονίκη) 33.Η δίκη(τέλος 1ης σεζόν) 34.Κατά πανουργίαν ασθενής(αρχή 2ης σεζόν) 66.Αγάπης αγώνας άγονος(στο τέλος του επεισοδίου ο Νικόλας τα φτιάχνει με τη Ματίνα) 67.Τι 'ναι αυτό που το λένε αγάπη(Ανακαλύπτουν τη βιντεοκασέτα του θείου και ακολουθεί το ταξίδι στην Ύδρα) 68.Making Of(Παρασκήνια και δηλώσεις των ηθοποιών 69.Ο γάμος και το γαμώτο(Το τελευταίο) από κει και πέρα το χάος...παραθέτω τους τίτλους, όποιος ξέρει ας πει ή ας διαφωτίσει ποια επεισόδια είναι πρώτη σεζον και ποια δεύτερη ώστε να γίνει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα Δεκτά και pm 1η Σεζόν ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ,ΚΑΛΕ ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ Α ΜΕΡΟΣ ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ,ΚΑΛΕ ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ Β ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΑΝΟΧΗΣ ΧΑΛΙ BIRTHDAY MAD ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ON THE ROCKS Ο ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ ΣΟΪ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ Α ΜΕΡΟΣ ΣΟΪ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ Β ΜΕΡΟΣ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ 2η σεζόν ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ-ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ ΚΑΝΕΛΑ(Άριελ Κωνσταντινίδου) Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ THE GODMOTHER ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝ' ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΓΡΙΟ ΘΗΛΥΚΟ Η ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΑ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΞΑΔΕΡΦΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΣΕΙΣΜΟΙ,ΛΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ ΟΙ ΣΩΦΕΡΑΤΖΕΣ ΒΑΣΚΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ VIVA MEXICO ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΥΖΕΝΕ Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΗΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ SHOW Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ...ΒΑΛΕ ΚΑΡΑΤΙΑ ΑΜΝΗΣΙΑ Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΡΟΖΜΑΡΥ Α ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΡΟΖΜΑΡΥ Β ΜΕΡΟΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ Η ΚΑΛΗ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ Α ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ Β ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΛΑΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΡΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΓΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΟ ΡΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟΚ ΣΤΑ ΟΡΗ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ
dimis04 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 κανείς αδελφέ!!!! Γιατί δεν παίρνεις τον αντέννα να σου τα πεί?
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 κανείς αδελφέ!!!!Γιατί δεν παίρνεις τον αντέννα να σου τα πεί? χαχαχα!! -ΑΝΤ1 εδω -καλησπερα,εχω κατεβασει ολη την σειρα κωνσταντινου και ελενης και θελω να την ταξινομισω,μηπως μπορειτε να βοηθησετε? -..........(πρωτο σοκ) -ε,ξερετε ειναι πολυ σημαντικο αυτο για μενα,βλεπω στο site σας καποιες πληροφοριες αλλα δεν μου φτανουν -τι να σας πω κυριε μου.....(σοκαρισμενη^2) -μα σας παρακαλω κυρια μου δεν μπορειτε να εξυπηρετησετε,ντροπη σας τι να πω.... (και επειδη μου τελειωσε η φαντασια ας συνεχισει την ιστοριουλα μου καποιος αλλος....) no offence!
Freddie Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 -πάντως για να σας εξυπηρετήσω μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού στις ερχόμενες μέρες και να σας δώσω όλα τα επεισόδια κοπιαρισμένα σε ποιότητα DVD με δικά μας έξοδα. -Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε μιας και είχα ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου για αυτό το αίσχος. -Κάνουμε ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους τηλεθεατές μας. -Τέλως πάντων...Πέρνα αύριο απο το σπίτι μου να μου τα αφήσεις. Και να μην ξαναγίνει! End of phonecall................................
Apostolishatz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Apostolishatz exeis pm... Το είδα το pm και σ' ευχαριστώ,με βοήθησε αρκετά...... Patrinos06 και Freddie ανάγνωση ξέρετε? Γιατί στον τίτλο του topic γράφει plz help όποιος μπορεί Αν νομίζετε ότι βοηθάτε με το να ειρωνεύεστε τι να πω...
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 οχι δεν νομιζω οτι βοηθησα με το να ειρωνευτω,που δεν ειρωνευτικα! σχολιασα με ευθυμο τονο το ποστ του dimis04.δεν ξερω γιατι σε ενοχλησε
adi32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 δεν ξερω αν αυτο σε βοηθησει http://www.greek-movies.com/
Apostolishatz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 δεν ξερω αν αυτο σε βοηθησειhttp://www.greek-movies.com/ Το έχω ήδη από τον greekboy,βοηθάει κάπως αλλά και πάλι έχει ελλείψεις anyway σε ευχαριστώ πολύ Patrinos06 ενοχλήθηκα για τον εξής απλό λόγο:Επειδή έχω ψάξει αρκετά(έως πολύ) και για άλλες σειρές και το να τα βρω απ' το κανάλι θα ήταν πανεύκολο ΑΝ έδιναν του αγγέλου τους νερό όσοι δουλεύουν στα κανάλια.Επειδή όμως...ας μη πω καλύτερα τι πήρα από το e-mail που τους έστειλα γι' αυτό και μόνο....
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 δημοσιευσε το αν θελεις το mail,ειμαι περιεργος να δω τι σου απαντησαν
Apostolishatz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μακάρι φίλε μου να είχαν απαντήσει και θα το δημοσίευα.... Δεν μπήκαν στον κόπο.... Α,και να διευκρινίσω κάτι:Είπα ότι έχω κάθε επεισόδιο 1,2,3 ή και 4 φορές γραμμένο ώστε με το μοντάζ να καλύψω και τις σκηνές που κόβει ο Αντέννα.Μόνο 1 εγγραφή(από κάθε επεισόδιο) προέρχεται από κατέβασμα,στα άλλα έχω κάνει την εγγραή μόνος μου από το tv-tuner μου....
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Α,και να διευκρινίσω κάτι:Είπα ότι έχω κάθε επεισόδιο 1,2,3 ή και 4 φορές γραμμένο ώστε με το μοντάζ να καλύψω και τις σκηνές που κόβει ο Αντέννα.Μόνο 1 εγγραφή(από κάθε επεισόδιο) προέρχεται από κατέβασμα,στα άλλα έχω κάνει την εγγραή μόνος μου από το tv-tuner μου.... χαρά στο κουράγιο σου!καλη συνέχεια,αποχωρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.