Προς το περιεχόμενο

9 PIN TV-IN-OUT σε SVHS H COMPOSITE?

arisgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξερη κανενας πως πρεπει να συνδεσω το καθε πιν της καρτας γραφικον με SVHS H COMPOSITE για να εχω TV-OUT KAI TV-IN? Εψαξα αλλα δεν εχω βρει ανταπτορα απο 9πιν σε SVHS H COMPOSITE και πηρα χιμα βισματα και καλωδια αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 9 παει που. αν εχει καποιος κανει κατι αναλογο ας μου πει πως.

2702995_2.jpg

Δημοσ.

Εμμμ, σορρυ αμα σε ξενερωνω αλλα, χωρις να θελω να ακουστω κοπανος, γιατι δεν το αγοραζεις ετοιμο αφου δεν ξερεις; Μου κανει λιγο σε ερωτηση:

"Γεια σας θελω να φτιαξω ενα γιλεκο, αγορασα υφασματα και κλωστες. Τωρα τι κανω;"

Εκτος αν καταλαβα λαθος και αυτο που σου λειπει μονο, ειναι καποιο σχεδιο κυκλωματος γιατι ειναι λιγο περιπλοκο αυτο που θες και αν δεν κανω λαθος ψιλοακατορθωτο να βαλεις σε μια καρτα γραφικων ΒΙΝΤΕΟ-ΙΝ. Το αουτ η αληθεια ειναι πως με μερακι και ΓΝΩΣΕΙΣ παλεύεται.

Αυτα και καλη τυχη στο πονημα σου

Δημοσ.

Προφανώς θέλεις το VIVO adapter που δίνουν μαζί με τις αντίστοιχες κάρτες. Γιατί δε ρωτάς στα μαγαζιά που τα πουλάνε μήπως σου φέρουν?

Δημοσ.

oxi aparethta ginetai alla den 8ymamai pou einai oi odhgies psa3e kai allo... sigoura exw ftoia3ei vga se composite (red green blue) twra gia s-video den to exw dokimasei alla prepei na ginetai...

Δημοσ.

πηγα και στουρναρη(σε ολα τα μαγαζια) και μεταμορφωση και κατεληξα στα ηλεκτρονικα περιστερι και καβαλας χωρις να βρω κατι. στο τελευταιο ειδα το 9πινο βισμα και πηρα αλλα δυο svhs και δυο composite μαζι με καλωδιο μπας και το φτιαξω. οταν μπηκα σπιτι σκεφτηκα οτι αν κανω λαθος παει η καρτα και δεν ξεκηνισα τιποτα. ποσταρα μπας και το εχει κανει κανενας και μου πει τον τροπο να μην εχω καμια απωλεια. η καρτα ειναι η 6600gt και γραφει οτι εχει και ιν και αουτ μαζι απο το ιδιο βισμα.

Προφανώς θέλεις το VIVO adapter που δίνουν μαζί με τις αντίστοιχες κάρτες. Γιατί δε ρωτάς στα μαγαζιά που τα πουλάνε μήπως σου φέρουν?

αυτο πρεπει να ειναι αλλα παει μαζι στο κουτι που εμενα δεν ειχε ( οχι κουτι VIVO). μονο του δεν υπαρχει πουθενα αθηνα.

Δημοσ.

Κατ' αρχας το βυσμα VGA ειναι 15 pin...

Κατα δευτερον τωρα δεν υπαρχει απλα μια αντιστοιχια του VGA σηματος με της TV.

Θελεις οπωσδηποτε adapter. Εκτος αν εχει η καρτα οθονης σου TV-out.

ΥΓ:

Κατι πρεπει να κανεις και για την ορθογραφια σου, γιατι βγαζει ματι. (no offence)

Δημοσ.
Κατ' αρχας το βυσμα VGA ειναι 15 pin...

Κατα δευτερον τωρα δεν υπαρχει απλα μια αντιστοιχια του VGA σηματος με της TV.

Θελεις οπωσδηποτε adapter. Εκτος αν εχει η καρτα οθονης σου TV-out.

ΥΓ:

Κατι πρεπει να κανεις και για την ορθογραφια σου, γιατι βγαζει ματι. (no offence)

για το tv-in-out λεω ειναι 9πινο σαν το SVHS στρογγυλο.

Δημοσ.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κυνηγήσεις αυτόν που δε στο 'δωσε.

το εγραφε στο κουτι οτι δεν εχει αλλα εκτος απο σιντι με οδηγους και μανιουαλ. πριν σχεδον δυο χρονια δεν με ενδιεφερε αυτο.

Δημοσ.

Aaaaa...

Πεστο ντε :-)

Αυτο ειναι S-VIDEO.

Πηγαινε παρε ενα καλωδιο s-video και θα εισαι jet.

Αν παλι θες οπωσδηποτε να το φτιαξεις μονος σου,

τα βυσματα αυτα εχουν (φανταζομαι εχεις παρει ενα θηλυκο κι ενα αρσενικο) εχουν επανω τους,

διπλα απο καθε pin εναν αριθμο.

Πολυ απλα συνδεεις το 1 με το 1, το 2 με το 2 κ.ο.κ.

Δημοσ.
Aaaaa...

Πεστο ντε :-)

Αυτο ειναι S-VIDEO.

Πηγαινε παρε ενα καλωδιο s-video και θα εισαι jet.

Αν παλι θες οπωσδηποτε να το φτιαξεις μονος σου,

τα βυσματα αυτα εχουν (φανταζομαι εχεις παρει ενα θηλυκο κι ενα αρσενικο) εχουν επανω τους,

διπλα απο καθε pin εναν αριθμο.

Πολυ απλα συνδεεις το 1 με το 1, το 2 με το 2 κ.ο.κ.

για δες καλα τα 9 ποδαρακια. ειναι ιδιο με αυτο?

2702995_3.jpg

Δημοσ.

vivo.gif

αν καποιος ξερει γαλικα ας μας πει αν ειναι το σωστο και αν πρεπει να βαλουμε εκει που λεει 3 6 η 10 3 ενα απο τα δυο και στης δυο μεριες η το ενα απο την μια και το αλλο απο την αλλη οπως νανε.

>http://www.zebulon.fr/bidouilles/vivo.php

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι μάλλον. Τέτοιο έχω κι εγώ, 9πινο βύσμα που μπαίνει στην κάρτα γραφικών και βγάζει svideo και composite για Input και Output από την κάρτα γραφικών:

c9_2.JPG

Πουλάει κάποιος στο ebay

και εδώ http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=3567

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...