Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι πως γίνονται οι δολοφονίες. Δεν θέλει πολύ πιστέψτε με. Έχω σύνδεση CON_X, και μπαίνω internet με το Sagem 800. Έχω περίπου δύο μήνες τη σύνδεση DSL και μέχρι στιγμής έχω κάνει πάνω από 6 αναγγελίες στις βλάβες.

Στην αρχή ενώ μου έλεγαν ότι μου έχει έρθει το σήμα DSL για περίπου ένα μήνα δεν είχα σύνδεση. Καλά το ότι μου έφεραν λάθος modem από αυτό που τους είχα πει δεν το σχολιάζω. Με τα πολλά τους παρακάλεσα στην κυριολεξία και όλα ok. Μου έλεγαν πάρε από δω και πάρε από κει τηλέφωνο. Όλο αυτό το διάστημα όποτε πατάω DIAL ποτέ δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπω internet. Δεν θα σας πω και τα ενδιάμεσα προβλήματα που είχα καθώς δεν έχει σημασία. Περασμένα ξεχασμένα. Τώρα έχω κάτι ακόμα πιο σπαστικό. Με πετάει έξω κάθε 2 λεπτά περίπου. Καλά όταν κατεβάζω πολύ πράμα με πετάει έτσι και αλλιώς και έτσι προσέχω να μην κατεβάζω. Και όμως έχω DSL και δεν κατεβάζω. Ας το παραλείψουμε αυτό. Το πρόβλημα όπως είπα είναι ότι με πετάει κάθε 2 λεπτά, μπορείτε να μου πείτε κανά κολπάκι να το φτιάξω έγω από το σπίτι? Κατέβασα και εγκατέστησα τους τελευταίους Drivers του modem και πάλι τα ίδια. Βρε παιδιά τι να κάνω? Καμιά ιδέα? Μπορώ αν θέλω να τους πάω τον εξοπλισμό πίσω και να αλλάξω σύνδεση, αλλά το ίδιο δεν θα είναι από τη στιγμή που θα μπαίνω από το πουστο-καλώδιο του ΟΤΕ? Είμαι και στη Αρτέμιδα (Λούτσα), οπότε σιγά μην έχουν άλλες εταιρείες γραμμές εδώ.

Πραγματικά έτσι και είχα τον υπεύθυνο για αυτό που μου συμβαίνει εδώ μπροστά μου θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο δεν το κουβεντιάζω!

Please Help! Τα νεύρα μου.

Ακόμα και τώρα που σας γράφω το Topic ίσα που προλαβαίνω για να μην με πετάξει έξω.

Μπήκα στο site τους και τους έστειλα τα παρακάτω:

Επειδή τηλεφωνικός δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί σας, θα προσπαθήσω τουλάχιστον από e-mail. Καταρχήν θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο “ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!”

Δεν θα σας πω τι συμβαίνει, θα σας αφήσω να δείτε μόνοι σας. Ρίξτε μια ματιά στο ιστορικό μου όπου αφορά τις «αναγγελίες βλαβών» και θα καταλάβετε. Στη φόρμα που έχω συμπληρώσει αναγράφετε και το κινητό μου τηλέφωνο. Ελπίζω να ενδιαφερθείτε έστω και με αυτόν τον τρόπο και να επικοινωνήσετε μαζί μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτά για τις βλάβες. (Θα τις δείτε όλες στο ιστορικό μου).

Τώρα λίγα λόγια για τον τρόπο επικοινωνίας. Μετά από τόση ταλαιπωρία και τόσο ανευθυνότητα από πλευρά σας, είπα να σας στείλω το εξοπλισμό πίσω και να σταματήσω να έχω σύνδεση μαζί σας. Επικοινώνησα μαζί σας στο ένα από τα δεκάδες τηλέφωνα από τα οποία κρύβεστε από πίσω και μου είπατε να συμπληρώσω μια αίτηση παραπόνων και να σας στη στείλω με fax. Σιγά μη σας τη στείλω και με σήματα Μορς. Μιλάμε για τεχνολογία και γρήγορη πρόσβαση στο internet, για τεχνολογίες WiFi, για 4G κινητά και για ένα σωρό άλλες σύγχρονες τεχνολογίες και εσείς μου λέτε να σας στείλω με fax τα παράπονά μου, για να μου εγκρίνετε αν έχω το δικαίωμα να σταματήσω τη σύνδεση (ο Θεός να τη κάνει) μαζί σας? Αυτά που σας λέω σε συνδυασμό με το ιστορικό βλαβών, δεν είναι αρκετά? Χρειάζεται να σας στείλω και fax???

Τελικά είναι τόσο δύσκολο να προσφέρετε υπηρεσίες internet?

Περιμένω να επικοινωνήσετε μαζί μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

des ti margin exeis kai ti attenuation.isos megalo thorivo opote ekei dokimazeis me router speedtouch pou antexei ton pio poli thorivokai episis zitas na se rixoun sto mikrotero paketo diladi 768 gia na exeis elaxisto thorivo ama einai logo thorivou

Δημοσ.

Asta akoma palevo. H alithia einai oti kai sta Glika Nera pou exo 1MB me to Telindus adsl router to kanei kai ekei, alla pio spania. Kai gia na ftiaksei prepei na to kliso kai na to anoikso.... Ti na po den ksero, osous exo rotisei exo provlimata me DC.... Ellada kai DSL den paei opos kai na to kanoume... :(

Episis otan fortono para poli ti grammi kai pali me petaei ekso....

Δημοσ.

H alithia einai pos oxi. Mporeis na mou proteineis enan kalo WiFi. Ton WiFi ton thelo gia to eksoxiko mou epeidi perno to laptop mazi kai thelo na to exo se olo to spiti katalavaneis..... Proteine mou enan kalon WiFi kai enan kanoniko se parakalo.

Δημοσ.

enan kalo pou pisteuo tha simfonisoun para pola atoma tha itan zyxel 660hw.kanonika tha pigena se 660h i 660r.to h exei 4 ethernet kai firewall to 660hw exei kai wireless to r mono mia ethernet.an ine thema thorivou grammis tote poles fores monodromos ine to speedtouch.

Δημοσ.
Gia eksigise ligo mpas kai katalavoume kalitera ti 8elei na pei o poihths

O ποιητής εδώ θέλει να πει, μήπως δεν συγχρονίζεται ο Router με το ADSL σήμα. Οι router έχουν όλοι μια ένδειξη η οποία όταν προσπαθεί να συγχρονιστεί αναβοσβήνει, όταν αποκατασταθεί ο συγχρονισμός, τότε η ένδειξη παραμένει αναμένει κάτι που σημαίνει ότι έχεις σήμα DSL και μπορείς να συνδεθείς…. To «μπορείς να συνδεθείς» στην Ελλάδα είναι σχετικό… Εμένα πάντα συγχρονίζει και πολλές φορές δεν συνδέετε. Τι να πώ… Μίλησα με τον πΟΤΕ και μου είπαν να αφήσω το PC ανοιχτό και το Router συνδεδεμένο στη γραμμή για να τσεκάρουν τι συμβαίνει.

Δημοσ.

auto pou leei o filos akrivos pio pano na sigxronizei alla na min sindeesai einai to deutero komati koinos sigxronizei alla den pernei ip.ite den ton exoun perasei stous routers ite exei kolisei sto dslam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...