antonisid Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά.Χρησιμοποιεί κανείς το http://www.freegreece.net για να φυλοξενήσει το site του? Θα έχετε προσέξει ότι εδώ και μια βδομάδα περίπου δε δουλεύει.Ξέρει κανείς τι παίζει?Έστειλαν ένα mail για ενημέρωση βέβαια(προς τιμή τους) αλλά είπαν ότι θα λυθεί το πρόβλημα άμεσα.Κάποιος να ξέρει κατι περισσότερο?
FreeGreeceGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητοί χρήστες της FreeGreece, (2η Ανακοίνωση) Αρχικά σε περίπτωση που δεν λάβατε την πρώτη ανακοίνωση ανακοινώνουμε ότι οι υπηρεσίες μας αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμες. Ο λόγος είναι η απρογραμμάτιστη αναβάθμιση που γίνετε αυτές τις μέρες. Την Παρασκευή 12/1/2006 παρουσιάστηκε πρόβλημα με το server και το data center όπου φιλοξενείτε ο server μας. Στο data center ( Μέρος που φιλοξενούνται οι servers ) τις τελευταίες ημέρες δεχθήκαμε επίθεση της μορφής DDOS (Distributed Denial of Service*) attack, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του server. Στα άμεσα σχέδιά μας ήταν μια προγραμματισμένη αναβάθμιση του server σε μηχάνημα με αρκετά μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη όπως και μνήμης για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ύστερα από τις ραγδαίες εξελίξεις και βλέποντας ότι το μέχρι πριν λίγων ημερών data center μας, δεν μπορούσε να μας δώσει καλύτερη αντιμετώπιση τέτοιων επιθέσεων , μας ανάγκασε πέρα από την μεταφορά μας σε νέο server να μεταφερθούμε και σε νέο data center ! Αυτές οι αλλαγές δεν γίνονται τόσο εύκολα από τη μέρα στην άλλη αλλά κάναμε ότι ήταν δυνατό για να τα καταφέρουμε ! Σε νέο data center αρκετά ανώτερο από το προηγούμενο και με νέο server πολύ πιο ισχυρό ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μας, αυτή τι στιγμή έχουμε επιστρατεύσει ομάδα από τεχνικούς όπου έχουν αναλάβει την πλήρη αποκατάσταση του λειτουργικού συστήματος καθώς και των web sites που φιλοξενούμε από τον παλιό στο νέο server. Ο χρόνος που μας έδωσαν οι τεχνικοί για την πλήρη αποκατάσταση των υπηρεσιών μας είναι 12 ώρες ! (ώρα ανακοίνωσης 14:00 ) Σε περίπτωση που έχετε domains με δηλωμένες ip πέρα από την χρήση των απλών nameserver ( ns1.freegreece.net και ns2.freegreece.net ) οι δύο νέες ip που θα πρέπει να δηλώσετε είναι ns1.freegreece.net = 75.126.66.63 ns2.freegreece.net = 208.101.13.198 Για την παραπάνω ρύθμιση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του domain name σας. • Εδώ μπορείτε να δείτε ανάλογη επίπτωση DDOS attack σε δημοσίευμα του news.com http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=1976 Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης προσπαθούμε όλό αυτό το χρονικό διάστημα να συντονίσουμε την αποκατάσταση του server με συνεχή επικοινωνία σε Αμερική – Ελλάδα και Αυστραλία. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και κατανόηση στην επίπονη διαδικασία της Απρογραμμάτιστης Αναβάθμισης. Με εκτίμηση FreeGreece
latinsoapsfever Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μήπως υπάρχει πάλι κάποιο πρόβλημα με το freegreece.net ? Δε μπορώ να συνδεθώ και έχει πέσει και το σάιτ μου εδώ και κάποιες μέρες.
CyberCr33p Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Αυτή τη στιγμή πάντως μπορώ να ανοίξω την ιστοσελίδα τους. Την ώρα που έστειλες το μήνυμα πάντως ίσως να υπήρχε πρόβλημα. Εάν αντιμετωπίσεις ξανά πρόβλημα προτείνω να επισκεφτείς τη σελίδα http://downforeveryoneorjustme.com/ για να δεις εάν έχει πρόβλημα ο υπολογιστής σου ή πράγματι ο server της freegreece έχει το πρόβλημα.
dentnick Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 κανενα νεωτερο απο freegreece.net? παλι down ειναι εδω και πολλες μερες. γνωριζει κανεις κατι;
kastel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 κανενα νεωτερο απο freegreece.net? παλι down ειναι εδω και πολλες μερες.γνωριζει κανεις κατι; Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τη FreeGreece.
dentnick Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τη FreeGreece. γιατι;;; εδω και 3 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα ακομη και support ειχα τωρα τι γινεται;
antonisid Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τη FreeGreece. Για δωρεάν υπηρεσια ειναι άψογη
kastel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Για δωρεάν υπηρεσια ειναι άψογη γιατι;;; εδω και 3 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημαακομη και support ειχα τωρα τι γινεται; 1. Γιατί μιλάς dentnick σε παρελθόντα χρόνο; 2. Από τις αρχές Αυγούστου έχω συμπληρώσει τη φόρμα παραγγελίας για ιστοσελίδα ενός φίλου μου, έχω αποστείλει πολλαπλά ερωτήματα για την πορεία της αίτησης και δεν έχω πάρει απάντηση για τίποτα. Σα να μην υπάρχουν. Πως θα μπορούσα να πάρω σοβαρά μια τέτοια εταιρία με τόσα προβλήματα που ακούγονται, αν βέβαια εξακολουθεί να υπάρχει.
dentnick Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 1. Γιατί μιλάς dentnick σε παρελθόντα χρόνο;2. Από τις αρχές Αυγούστου έχω συμπληρώσει τη φόρμα παραγγελίας για ιστοσελίδα ενός φίλου μου, έχω αποστείλει πολλαπλά ερωτήματα για την πορεία της αίτησης και δεν έχω πάρει απάντηση για τίποτα. Σα να μην υπάρχουν. Πως θα μπορούσα να πάρω σοβαρά μια τέτοια εταιρία με τόσα προβλήματα που ακούγονται, αν βέβαια εξακολουθεί να υπάρχει. στο παρελθον οταν είχα καποιο πρόβλημα εστελνα email και μου απαντούσανε άμεσα και λύναμε το πρόβλημα. Εδώ και 4 μήνες που το site μου ειναι down, έχω στείλει 10 emails αλλά δεν μου απαντάνε
kastel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 στο παρελθον οταν είχα καποιο πρόβλημα εστελνα email και μου απαντούσανε άμεσα και λύναμε το πρόβλημα.Εδώ και 4 μήνες που το site μου ειναι down, έχω στείλει 10 emails αλλά δεν μου απαντάνε Το κλείσανε το μαγαζί...
trolaios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Φίλος έχει στείλει αίτηση εδώ και 4 μήνες και δεν έχει πάρει επίσης απάντηση..κλειστό το μαγαζί..Μην παλέυετε τζάμπα με τα δωρεάν.
makzax Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ουφφφφ επανήλθε σήμερα το site μου..... Της εταιρείας πάντως είναι ακόμα off. Να δούμε τι θα γίνει σε 2 μήνες που λήγει το όνομά μου (domain).
makzax Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Τώρα βλέπω ότι δουλέυει και το site της εταιρείας. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται...
dentnick Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Τώρα βλέπω ότι δουλέυει και το site της εταιρείας.Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται... που το είδες ότι δουλεύει;; μολις τωρα το δοκίμασα και ειναι down
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.