Kapetanakos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ CD ΑΠΟ Μp3 ΣΕ AUDIO CD 9/10 Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΧΟ ΜΑΠΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ DVD,CD. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ SAMSUNG "TSSTcorp CD/DVDW TS-H552B" TI NA KANΩ? ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ? ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΝΗΜΗ?ΕΧΩ 256. ΝΑ ΒΑΛΩ FIRMWARE? ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Powerline Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Είχα μέχρι πρότεινος ένα ίδιο Recorder. Αν εξαιρέσω το οτι δεν ήταν ιδιέταιρα ανθεκτικό (τα έφτυσε σε ένα χρόνο) δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τις εγγραφές μου. Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να είναι σε πολύ χαμηλό bitrate τα Mp3;
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 δοκιμασε και με αλλο software να καψεις τα cd σου.μπορει να εχεις ενεργοποιησει καμμια επιλογη που να κανει resampling η κατι τετοιο και να σου κανει τον ηχο χαλια
Kapetanakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 δοκιμασε και με αλλο software να καψεις τα cd σου.μπορει να εχεις ενεργοποιησει καμμια επιλογη που να κανει resampling η κατι τετοιο και να σου κανει τον ηχο χαλια ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ PROG NA ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?EΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕRO......... Είχα μέχρι πρότεινος ένα ίδιο Recorder. Αν εξαιρέσω το οτι δεν ήταν ιδιέταιρα ανθεκτικό (τα έφτυσε σε ένα χρόνο) δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τις εγγραφές μου. Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να είναι σε πολύ χαμηλό bitrate τα Mp3; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 128 ΔΕΝ ΕΧΩ Μp3.ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΝΗΜΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ Η ΜΗΤΡΗΚΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 μπορει να τρωει κανα buffer underun και να γινεται χαμος,την επομενη φορα checkαρε το buffer του οταν γραφεις.αν ειναι πολυ χαμηλο ΠΑΙΖΕΙ να φταιει και η μνημη δοκιμασε με το ενσωματωμενο προγραμματακι των XP
blackstar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 mporeis na dokimasis to burrrn gia audio kai to IMGBurn gia data, ypopsisn ena f/w uodate 8a htan ok, kai gia ta audio nomizo oti ta 16x einai mia poli kali taxitita.
M-81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ CD ΑΠΟ Μp3 ΣΕ AUDIO CD 9/10 Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΧΟ ΜΑΠΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ DVD,CD. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ SAMSUNG "TSSTcorp CD/DVDW TS-H552B" TI NA KANΩ? ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ? ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΝΗΜΗ?ΕΧΩ 256. ΝΑ ΒΑΛΩ FIRMWARE? ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Δοκίμασε ότι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω, καθώς επίσης και:- Καλύτερης ποιότητας CD και DVD (π.χ. Taiyo Yuden). - Ταχύτητες εγγραφής για CD ήχου περίπου στα 16x - 20x. (Ίσως τα γράφεις σε υψηλές ταχύτητες και για αυτό βγαίνει "μάπα" ο ήχος...) :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.