Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη γλωσσας στο μενου της nvidia!

metalmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα κατι πιστευω απλο αν γινεται!Πως μπορω να αλλαξω τη γλωσσα του μενου της nvidia και απο ελληνικα να γινουν ολα αγγλικα;

Δημοσ.

start-->control panel-->regional and language settings

΄Αλλαξε όπου αναφέρει για γλώσσα στα αγγλικά και άσε την υποστήριξη για ελληνικά σαν δευτερέουσα γλώσσα για το πληκτρολόγιο μόνο. Είναι απλούστερο ωστόσο να ξηλώσεις αυτό τον οδηγό και να κατεβάσεις το καθαρά αγγλικό οδηγό και όχι τον international που έχει ένα κάρο γλώσσες και είναι επόμενο να σου βγάζει ελληνικά στον "πίνακα ελέγχου οδηγού". Είναι και πολύ μικρότερο αρχείο ;)

Δημοσ.

O driver ειναι αυτος και δεν υπαρχει αγγλικη version ή international απ'οτι βλεπω!Mα τις γλωσσες ετσι τις εχω και εχω αγγλικα windows αλλα αυτο που κολλαει;Δεν γινονται αυτοματα ολα αγγλικα γιατι ειναι ξεχωριστα προγραμματα το καθενα!

Δημοσ.
O driver ειναι αυτος και δεν υπαρχει αγγλικη version ή international απ'οτι βλεπω!Mα τις γλωσσες ετσι τις εχω και εχω αγγλικα windows αλλα αυτο που κολλαει;Δεν γινονται αυτοματα ολα αγγλικα γιατι ειναι ξεχωριστα προγραμματα το καθενα!

Για να σου βάλει ο πίνακας ελέγχου του οδηγού ελληνικά τραβάει τις πληροφορίες από εκεί που σου είπα (δεν θυμάμαι τώρα αν πρέπει να αλλάξεις και την χώρα, πάντως με τις σωστές ρυθμίσεις σίγουρα γυρίζει στα αγγλικά).

Τα regional settings έχουν σε πάνω από ένα σημείο αναφορά σε γλώσσα και ένας οδηγός με πολλαπλές γλώσσες τραβάει πληροφορίες από εκεί κατά την εγκατάστασή του.

Ο οδηγός που χρησιμοποιείς μπορεί να δουλεύει με την κάρτα σου αλλά ουσιαστικά έχει γραφτεί για κάρτες 8800 και ο εν λόγω κύριος απλά μετέτρεψε μερικά INF αρχεία για να δουλέψει σε πρότερες κάρτες. Οι επίσημοι οδηγοί της NVIDIA έχουν διαχωρισμούς μεταξύ αγγλικών και διεθνών οδηγών και είναι προτιμότερο πάντα να χρησιμοποιείς αυτούς και όχι ότι πειράματα τρίτων:

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...