Προς το περιεχόμενο

Μεγάλο πρόβλημα με Asus P5B Deluxe WiFi

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια! Επειδή έχω μνήμες Supertalent DDR2 Dual Channel 800Mhz και δε δούλευαν σε αυτή την ταχύτητα, στο BIOS επέλεξα τα 800Mhz κι έβαλα την τάση στο auto. Κάνω restart και φρικάρω γιατί μπαίνει στα windows κανονικά αλλά χωρίς mouse & keyboard! Αυτομάτως αδύνατο να ξαναμπώ στο BIOS λοιπόν! Στο keyboard δεν ανάβει τίποτα. Ποντίκι το αντικατέστησα σε USB από PS/2 και δούλεψε... πάιζει να έχουν καεί οι PS/2;

Δοκίμασα κι άλλο keyboard και δε δουλεύει. Από τα windows δοκίμασα στα προγράματα της Asus να επαναφέρω τις προεπιλογές, τα κατάφερα αλλά και πάλι τίποτα. Δε μπορώ να μπω στο BIOS, δεν έχω πληκτρολόγιο, δεν έχω καθόλου PS/2! Help PLEASE!

Δημοσ.

Κάνε clear τις ρυθμήσεις του bios από το τζαμπεράκι του motherboard (Ψάξτο στο manual και θα το βρεις).

Τις supertalent τις έχω και εγώ και αυτή τη στιγμή τις λειτουργώ χωρίς πρόβλημα στα 900Mhz και τα timings στα χμμ δεν θυμάμαι τώρα αλλά τα έχω κατεβάσει :P Τα volt τα έχω στα 2.2

Θα κάνω ένα edit όταν το δω και θα στο πω.

Δημοσ.

Έψαξα λεπτομερώς το manual. Λέει μόνο για Clear RTC (Real Time Clock) RAM jumper. Αυτό είναι; Δε μου φαίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...