Προς το περιεχόμενο

SLI σε 8800GTS - GTX

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aς μην οξυνουμε περαιτερω τα πνευματα.

Αν υποθεσουμε πως θελω να παιζω ανετα παιχνιδια σε Vista, καλυτερο ειναι, σε μισο χρονο, να παρω αλλη μια 7900GTX(SLi) ή να δωσω την τωρινη και να παρω μια μονη 8800GTX?

ΚΑΜΙΑ σχέση η 8800 με οτιδήποτε έχεις δει. Η 8800 GTX από μόνη της μασάει όχι 2, αλλά 4 7900 που δουλεύουν μαζί οπότε, ναι κατ'εμέ 8800 με... 1000 :grin: Εγώ από τότε που την έβαλα βλέπω τα DX9 με άλλο μάτι, πόσο μάλλον όταν θα έχεις DX10... Αν και με τα Vista να κάνουν 600 ευρώ και τις τιμές που είδα γενικά, δεν ξέρω πότε θα τα βάλω...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aς μην οξυνουμε περαιτερω τα πνευματα.

Αν υποθεσουμε πως θελω να παιζω ανετα παιχνιδια σε Vista, καλυτερο ειναι, σε μισο χρονο, να παρω αλλη μια 7900GTX(SLi) ή να δωσω την τωρινη και να παρω μια μονη 8800GTX?

μια μονή 8800gtx εννοείται.

αν και η 7900gtx είναι αρκετή θεωρώ για 1280*1024.

Δημοσ.

Asxeto ligo. Den eimai poli sta pragmata oso anafora tin sira 8xxx tis Nvidia kai tha ithela kapoies plirofories.

1.Stamatisane na roufane 1KW? (pou leei o logos...)

2.GTX kai GTS iparxoun mono?

3.Version gia laptop?

4.Na perimeno gia DX10.x kalitera i einai asfialis i agora?

Epidi mallon tha parw laptop kai tha perimeno tin analogi GO version, poios C2D einai idanikos gia teri?

Euxaristw!

Δημοσ.
Asxeto ligo. Den eimai poli sta pragmata oso anafora tin sira 8xxx tis Nvidia kai tha ithela kapoies plirofories.

1.Stamatisane na roufane 1KW? (pou leei o logos...)

2.GTX kai GTS iparxoun mono?

3.Version gia laptop?

4.Na perimeno gia DX10.x kalitera i einai asfialis i agora?

Epidi mallon tha parw laptop kai tha perimeno tin analogi GO version, poios C2D einai idanikos gia teri?

Euxaristw!

.

1.1kW σε SLi mode

2.Ναι

3.Νομιζω πως οχι ακομα

4.Να περιμενεις να πεσουν οι τιμες και ισως καποτε να αγορασεις με 300ευρω μονο

Δημοσ.
.

1.1kW σε SLi mode

2.Ναι

3.Νομιζω πως οχι ακομα

1)nai

2)nai

3)oxi

4)300 euro 8800GTX se 300 xronia

Δημοσ.
.

1.1kW σε SLi mode

2.Ναι

3.Νομιζω πως οχι ακομα

1. Σιγά μην είναι και TerraWatt.

2 8800GTX σε SLI [ μόνο οι κάρτες ] καταναλώνουνε γύρω στα 350W σε load.

Δημοσ.

"Σιγά μην είναι και TerraWatt" Ρε bill τι εχεις πάθει ειλικρινα? Βγαζεις τα απωθημενα σου στo insomnia? Ti τροπος ειναι αυτος?

Δημοσ.

(Τα παιδιά προτείνουν μια πάρα πολύ καλή CRT ώστε να σηκώνει πολύ μεγάλες αναλύσεις. Παρʼ όλα αυτά νομίζω ότι δεν αξίζει μια τέτοια αγορά., εκτός και αν έχεις μια 20” TFT, οπότε παίρνεις αν σου περισσεύει χώρος και λεφτά και μια CRT. Πιστεύω ότι θέλει πολύ ψάξιμο όσον αφορά το αν θα είναι Wide η όχι. Με τηWide έχεις μεγαλύτερη ανάλυση και κατ΄ επέκταση αξιοποιείς καλύτερα το σύστημα σου. Ωστόσο θα έχεις πρόβλημα όταν τα παιχνίδια δεν υποστηρίζουν Wide αναλύσεις. Έχω ακούσει ότι μπορείς να βάλεις δάχτυλο στο εκάστοτε παιχνίδι και να το κάνεις να παίζει σε Wide, αλλά απʼ ότι έχω μάθει παραμορφώνει αρκετά. Εγώ πάντως λέω να αγοράσω κάποια στιγμή το παρακάτω monitor

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=918083&tab=specs .

Με προβληματίζει το χαμηλό Contrast που έχει και για αυτό κοιτάω για αυτό

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168178 .

Αυτό που θα αγόραζα με 1000 επειδή έχω ήδη LG (LG1980Q), θα ήταν αυτό

http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=156262&WT.mc_n=92&WT.mc_t=U&cm_ven=COMPARISON%20SHOPPING&cm_cat=NEXTAG&cm_pla=DATAFEED-%3EPRODUCTS&cm_ite=1%20PRODUCT&cm_keycode=92 .

Ξέρετε τι γίνεται με τις εγγυήσεις? Θέλω οπωσδήποτε να έχει Zero Pixel!!!)

Τα παραπάνω είναι εκτός θέματος, αλλά το έφερε η κουβέντα.

Φίλε ItsToasted είμαι πολύ κατά της γνώμης να περιμένεις. Και γιατί το λεώ αυτό? Θα σου πω.

Γιατί να πάρεις 8800??? Καλύτερα θα ήταν να περιμένεις το R600 της ATi. Αλλά γιατί να μην περιμένεις λίγο ακόμα ν αγοράσεις το 8900 της nVidia? Έλα μωρέ περίμενε λίγο ακόμα και αγόρασε το νέο όπλο της ATi. Αλλά μια που περίμενες τόσο γιατί δεν αγοράζεις την απάντηση της nVidia………..to be continued

Ποιος ο λόγος να περιμένεις? Για να έχει το πιο τελευταίο? Ποτέ δεν θα έχεις το πιο τελευταίο! Πάντα θα βγαίνει κάτι άλλο και αν περιμένεις για το επόμενο απλά θα καθυστερείς να αγοράζεις αυτό που γουστάρεις. Αυτή είναι η δική μου γνώμη περί αυτού.

Τώρα για το αν θα πέσει τόσο πολύ το 8800 δεν νομίζω. Απλά δεν θα υπάρχει στην αγορά και θα βγουν τα υπερχρονισμένα και λιγότερης κατανάλωσης 8xxx.

billpeppas με δύο 8800GTX θες 1KW για να είσαι χαλαρός. Ναι μπορείς και με 800άρι ok, αλλά για να έχει μεγαλύτερη άνεση παίρνεις το 1000άρη και είσαι ok 1000%. Σήμερα αγόρασα το enermax Galaxy 1000W (Απλά το the BEST – Απίστευτο παιδιά, πραγματικά απίστευτο!!!).

JOHNX2 Συμφωνούμε πάντα σε όλα! Δεν μου κάνει εντύπωση, απλά εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος.

Δημοσ.
"Σιγά μην είναι και TerraWatt" Ρε bill τι εχεις πάθει ειλικρινα? Βγαζεις τα απωθημενα σου στo insomnia? Ti τροπος ειναι αυτος?

Πάτησα εμφάνιση μηνύματος γιατί ήμουν πολύ περίεργος να δω τι έχεις γράψει.

Με συγχωρείς δηλαδή, αλλά το να παραπληροφορούνε 2 άτομα ( edit...κάντα τρία, ήρθα και ο TROLLafas1987 στην παρέα του...1kW :D ) και να σπρώχνουν τον κοσμάκη ( που δουλεύει και ξεσκίζεται για να βγάλει τα λεφτά του ) να αγοράζουν πράγματα που δεν έχουν ανάγκη, που μπορούσαν να κάνουν το ίδιο τέλεια την δουλειά τους και με κάποιο άλλο και φθηνότερο προϊόν, εσύ το θεωρείς σωστό, sorry απλά είμαστε αντίθετοι σε τρόπο σκέψης και έκφρασης.

Το να βγαίνεις χωρίς το παραμικρό επιχείρημα, χωρίς την παραμικρή ένδειξη ότι ξέρεις περί του τι μιλάς, χωρίς την παραμικρή ένδειξη τεχνολογικού υπόβαθρου και χωρίς να έχεις έστω έρθει σε επαφή με το εν λόγω πράγμα ( πόσο μάλλον να το έχεις σετάρει και στήσει ) και να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις περί ότι χρειάζεσαι 1kW τροφοδοτικό για να δουλέψεις 2 8800GTX σε SLI είναι πέραν για πέραν βαρύ και χοντρή ******** [ filtered για να μην λες ότι βρίζω in public ]

Δημοσ.

po re fileeee xtipises GALAXY!!!!! trelaaa

AUTO EINAI.... kai ego tha pao se ligo gia GALAXY alla gia 850ari mallon...

den ksero ti paizi alla to "ENERMAX NOISETAKER II 600 WATT VER 2.2" pou exo gia enan periergo logo iperthermenete kai to fan tou paleuontas na to pagosi piani MAX RPM... KAI STROFAREI SAN TOURBINA

tora den ksero ean fteei i katanalosi tou sistimatos i kapio problima tou trofodokiou...

Δημοσ.

TROLLafas1987 τι σημαίνει? Μέχρι και στο λεξικό έψαξα. Ναι ρε bill αν βάλεις δύο 8800 μόνες τους στο PSU, χωρίς HDD και γενικά χωρίς PC... Θα σου φτάσει.

Γιάννη απλά είναι τέλειο φίλε! Άστα έχω πάθει πλάκα. Όσο αυτό που λένε ότι δεν θα χωρέσει, μια χαρά χωράει!!! Και έχω το κουτί που βάζει η Octabit (vero). Eίναι μικρό. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...