_LunaTiC_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα κοπέλια. Θέλω να πάρω ένα router για να συνδέομαι στο δίκτυο της VIVODI. Δεν θέλω να πάρω αυτό που σου δίνουν από εκεί. Δεν ξέρω που μπορώ να κοιτάξω. Μήπως ξέρει κανείς τι ακριβώς χρειάζομαι; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ola ta routers exoun ftiaxtei gia na pezoun se olo ton kosmo me oles tis adsl.spanies periptoseis asimbatotitas.ego tha perna zyxel kai osoi exoun parei den to exoun metaniosei.se apira topic tha deis gia zyxel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_LunaTiC_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Θα πάρω μόνο γραμμή vivodi. Θα πρέπει το router να είναι για pstn ή για isdn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 τι γραμμή έχεις σπίτι σου? (ή εκεί που θα ενεργοποιήσεις την DSL) ¨οτι γραμμή έχεις τέτοιο router θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_LunaTiC_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μα αυτό λέω! Θα βάλω γραμμή από τη VIVODI. Μόνο Internet. Που θα ξέρω τι γραμμή θα μου βάλουν; Θα είναι ένα από τα δύο παραπάνω ή θα είναι κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 θα βάλεις Full LLU από Vivodi?Και τηλέφωνο και DSL?Νομίζω πως είναι PSTN αυτά αλλα για σιγουριά ρίξε ένα τηλ στη βιβο να σου πει σιγουρα.... Edit: Θα βάλω γραμμή από τη VIVODI. Μόνο Internet τι εννοείς?Θα βαλεις ΜΟΝΟ Internet από Βιβο (που σημαίνει ότι θα κρατήσεις το τηλέφωνο σου από ΟΤΕ) ή θα βάλεις και τηλέφωνο και Internet από Βιβο? (αυτό λέγεται FULL LLU, ενώ αν βάλεις ΜΟΝΟ Internet λέγεται Shared LLU). Αν θα είσαι με Shared LLU (δλδ ΜΟΝΟ Internet από Βιβο) τότε θα πάρεις router αντίστοιχο της γραμμής που έχεις από τον ΟΤΕ σπίτι σου. Αν θα είσαι με Full LLU ισχύει αυτό που έγραψα στην αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_LunaTiC_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Έχεις δίκιο σε ότι και να πεις! Λοιπόν. Ανακεφαλαιώνοντας, στο σπίτι δεν έχω τηλέφωνο. Δεν θέλω τηλέφωνο. Θέλω μόνο Internet. Θα βάλω, επομένως, Vivodi (full LLU). Συμπερασματικά αυτό θέλει router για PSTN, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 τώρα τα ξεκαθάρισες!! από όσο θυμάμαι είναι για pstn χωρίς να παίρνω και όρκο....Θα το κοιτάξω και αύριο στο γραφείο που έχουμε Full llu από Βιβο και θα σου πω με σιγουριά. Αλλά μπορείς να πάρεις ενα τηλ το 13880(αυτό δεν είναι?) και να ρωτήσεις τους ίδιους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 NAI NOMIzo pstn einai kai ego. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.