tsakonas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 http://uk.gamespot.com/pc/adventure/silenthill4theroom/index.html
tsakonas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 giati vgike twra sta gnwsta magazia? enw leei release date sept 2004?
Dreamchaser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 LoL h ekdosh gia pc exei vgei edw k 2-2.5 xronia. Mallon kapoios apo tous 8eious thn ekane re-upload logw zhthshs.
tsakonas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ROFL k gw stin arxi nomiza einai kana kainourio!! OK SOMEONE DELETE IT PLZ!!
Dreamchaser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Pantws an k psilopalio aksizei na to paikseis, ine kalo paixnidaki(den ftanei se kamia periptwsh to 2 omws :roll: ). Vevaia kati pou me ksenerwse asxhma sthn ekdosh gia pc htan ta cutscenes, pou trexoune panta me 15fps. Pote de katalava giati to kanane afto.
Voodooman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Pantws an k psilopalio aksizei na to paikseis, ine kalo paixnidaki(den ftanei se kamia periptwsh to 2 omws :roll: ). Συμφωνώ και επαυξάνω. Και έπειτα το παιχνίδι μου φάνηκε πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο. Έχει πάρα πολλούς γρίφους, στους οποίους μάλιστα πρέπει να βρεις λύση και γρήγορα, γιατί χάνεις. Χωρίς την λύση δεν πιστεύω ότι θα πας μακριά...
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Βασικά εγώ το τερμάτισα χωρίς λύση. Αλλά πήρα τον μέτριο τερματισμό... και μου σπασαν τα νεύρα στην τελική σκηνή... Χωρίς κάποιο cheat δεν πρόκειται να πετύχεις ποτέ τον καλό τερματισμό. Ή τουλάχιστο αυτό ισχύει για μένα.
kavalinas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 paidia kai go to termatisa xoris lisi alla pire kairo...pisteuo pantos oti einai arketa kalo paixnidi. kai san seira gia mena mia apo tis korifaies. kanena neo gia to 5? pote me to kalo?????
Xdanger Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μου κολάει σε μια σκηνή (τελειώς όχι ότι δεν παει γρήγορα) και πρέπει να κάνω restart το PC, το έχω νοικιάσει από video Club και το dvd ήταν αγραντζούνιστο, το θέμα είναι ότι μου κολάει στο ίδιο σημείο σηνέχεια και δεν μπορώ να συχείσω το παιχνίδι, έχει κάποιος κάποια ιδέα, ή τουλάχιστον να μου ανεβάσει κάποιος κάποιο save, είναι στην αρχή περίπου που ανεβένω κάτι σκάλες και βγαίναν κάτι άτομα από την μέση και πάνω από έναν τοίχο, βρίσκω κατι makeup της cynthia και όποτε κάνω κλικ στην πόρτα κολάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.