mexi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Είμαι σε ένα δίκτυο δυο υπολογιστών μέσω router. Γίνεται να τρέξω ένα πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στο μηχανήμα π.χ. 1 μέσα απο το μηχάνημα 2 και μετα να το χειρίζομαι απο web interface για παράδειγμα. Παίζει κατι με τα δικαιώματα που πρέπει να αλλάξω
thanocaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ψάξε λίγο το remote desktop. Είναι σαν να έχεις την οθόνη σου στο απομακρυσμένο σύστημα και μάλιστα γίνεται και μέσω internet με την προϋπόθεση φυσικά ότι και τα 2 pc είναι στο internet.
mexi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εγώ ψάχνω μια διαδικασια- εντολή π.χ. Να πατάω στη εκτέλεση \Μηχανημα1\path\program.exe ή κατι τέτοιο......
Adavis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εξαρτάται για πιο πρόγραμμα μιλάς. Για παράδειγμα το emule ας πούμε εγώ το δουλεύω έτσι.
mexi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μπορείς να μου πεις πως μπορεις να ανοίξεις το emule στο άλλο μηχάνημα?
Adavis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Προτιμήσεις-->Εξυπηρετητής web (το Επισκέπτης και το Mobilemule μην τα πειράξεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.