Προς το περιεχόμενο

Πιθανο προβλημα με το σκληρό?

johnny81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα δίσκο Hitachi 2.5in 80GB 7200rpm περίπου μια εβδομάδα. είναι αρκετά θορυβώδης όταν διαβάζει αλλά γυρίζοντας τον σε πιο silent mode ηρέμησε κάπως. Το θέμα είναι οτι παρακολουθώ το smart από διάφορα προγράμματα(speed fan,harddrive inspector κ.α) και το spin up time μέρα με τη μέρα πέφτει. Ολες οι υπόλοιπες παράμετροι είναι στο 100%. μαζι με αυτο ελλατώνεται και το performance που δίνει το speed fan. Tι λέτε ετοιμαζεται να με αφησει από νωρις? Τον αγόρασα απο eshop.Θα δεχτουν να μου τον αλλαξουν τωρα η μονο από τη στιγμή που θα τα παίξει?

Δημοσ.

Ξαναδοκίμασε να τον βάλεις σε πιο noise mode ( :P ) και δες πάλι.

Πολύ χλομό να στον αλλάξουν. Σιγά μη βρεις κανέναν που να ξέρει τι είναι το spinup time.

Δημοσ.

Και εγώ δεν πιστεύω να γίνει δουλεία έτσι εύκολα. Αυτός ο δείκτης δείχνει αν δουλεύει σωστά το μοτέρ του δίσκου.και με τα δεδομένα αυτά δεν πάει καλά. Ετσι και βρεθεί κανείς να το ξέρει θα εκπλαγω και εγώ.Αλλο είναι το βασικό μου επιχείρημα. Δεν γίνεται δίσκος λαπτοπ να τον ακούω να κροταλίζει στα 5 μέτρα. Ειδικά από τη στιγμή που το ίδιο μοντέλο σε 2 ίδια λαπτοπ φίλων μου είναι σαφώς πιο ήσυχο(με τις ίδιες ρυθμίσεις θορύβου εννοειται. Το ποιον θα πείσω είναι μεγάλη ιστορία.

Δημοσ.

prosopiki gnomi oti auta einai opos sou katsoun. den nomizw diladi na se kalipti h egihsi gia kati tetio.

kai alios na to dis..edw kala kala den mas alazoun diskous pou einai dead tha mas alaksoun diskous pou ypopsiazomaste oti THA pethanoun?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...