Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ram !!!

mahair7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί να παίζει καμιά ασυμβατότητα ανάμεσα στις μνήμες και στο mobo σου και για ατό τον λόγο να βλέπει μόνο την μια δοκίμασε να κάνεις συνδυασμός στα 3 slots που έχει το mobo σου να βάλεισ δλδ σε διαφορετικές θέσεις τις μνήμες κάθε φορά και να δείς αποτελέσματα

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλλα ασυμβατοτητα δε νομιζω γιατι και η 256 δουλευε παλια και τωρα δουλευει η 512,,αυτο που μπορει κανει ειναι να αλλαξω θεσεις και να δοκιμαζω συνδυασμους....ετσι?πω παλι απο την αρχη!

Δημοσ.

λοιπον εβαλα τη 512 στο 2ο σλοτ και τη 256 στο 3ο,το 1ο ειναι κενο.μου ανγνωρισε τωρα 768 αλλα οταν τον ανοιξα για πρωτη φορα με το που ανοιξε στην επιφανεια εργασιας μου εβγαλε μια μπλε οθονη με παραξενα γραμματα και εκανε επανεκκινηση μονος του .τον εχω ξανα ανοιξει δυο φορες και ειναι οκ.λες να καει τιποτα επειδη η 512 δουλευει πιο γρηγορα?αλλα δε νομιζω αφου εινα και οι δυο στα 333μηζ.για πες...

Δημοσ.

η μπλε οθόνη που έφαγες συνήθως δηλώνει πρόβλημα με το hardware η ασυμβατότητες να καεί κάτι πολύ δύσκολο αφού κάποτε είχα και εγώ μια 512 @ 333 και την είχα κά8ε μέρα με 3 volt και πολύ σφιχτά timmings στα 436 οπότε τρέξε memtest για κάνα 3ωρο τουλάχιστον να δεις αν βγάζουν errors οι μνήμες για να περάσουμε από αυτό το στάδιο και μετά βλέπουμε

Δημοσ.

kane enalages stis thesis dimm p.x prota tin 256 meta tin 512 kai to antistrofo..

an kai pisteyo oti oi 2 mnimes den sinergazonte kala.. kai tha exeis provlima.

i teleutea lysi eine na doulepseis mono me to 512 kai argotera na pareis allo 1.

Δημοσ.

μεχρι τωρα που λειτουργουν καλα δεν ειναι καλο σημαδι?το μεμτεστ πιο ακριβως να κατεβασω?ποσο κραταει αυτο το μεμτεστ?

Δημοσ.

κατέβασε αυτό και άστο να τρέχει δεν τελειώνει όσο πιο πολύ το αφήσεις τόσο το καλύτερο

καλό σημάδι δεν υπάρχει ακόμα οι μνήμες καλές πρέπει να είναι απλά να μην συνεργάζονται όπως είπε και ο άνεμος

Δημοσ.

να σε ρωτησω vatos_locos:tωρα με 768 την εικονικη μνημη να την αφησω και ποσο αν ναι η να την απενεργοποιησω?παιζει ρολο?

συνεργαζονται αφου 768 μου εβγαλε τελικα το πισι,θα το κανω παντως το μεμτεστ για κανα τριωρο ε?

ρε συ μου βγαζει ενα αρχειο ιςο τι να το κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...