Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ram !!!

mahair7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω μια μητρικη msi ms-6547 με οριο 333μηζ και μια μνημη με μεγεθος 256 333μηζ και πιθανοτατα cl2.5.Αγορασα μια κινγστον 512 400μηζ αλλα με CL3Υπαρχει προβλημα,μηπως δε θα τη δεχτει?αν δεν υπαρχει προβλημα χρειαζονται καποιες ρυθμισεις?αν ξερει καποιος ας βαλει ενα χερακι....

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποσα έδωσες φιλε μου δηλαδή για την 512 στα 333Mhz ?

αν αναλογιστείς ότι μια καινούρια απλή έχει 53 ?

η Μνήμη θα δουλέψει με toux χρονισμούς τις χειρότερης αλλα μπορείς το cl να το κρατήσεις 2,5 η και 2 αν αντέχουν αλλα αυτό είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο

Δημοσ.

φιλε μου καταρχας ευχαριστω που μπηκες στο κοπο να απαντησεις,,...θελω να ρωτησω ρυθμιση cl2.5 εχει μεγαλη διαφορα με cl2.6?και δευτερο τη μνημη την εβαλα τελικα μαζι με τη παλια και εχω συνολο 768 αλλα στο directx diagnostic tool και στις ιδιοτητες συστηματος και γενικα ο υπολογιστης μου εμφανιζει μονο τα 512 σα συνολικη μνημη.τι να κανω?

Δημοσ.

cl 2,6 ? είσαι σίγουρος απο το 2,5 πάμε στο 3,0 μετα αλλά και πάλι δέν έχει τρελή διαφορά αλλά αν αντέχουν οι μνήμες μικρότερα timmings τότε βάλτα πιο χαμηλά

οσο για το Direct X που λές πές μου μία το συστημά σου γιατι κάτι έχς στο μυαλό μου και συγκεκριμένα θέλω να μου πείς Mobo Vga

Δημοσ.

εχω intel pentium 4 northwood 2,7 ghz/vga geforce 4 mx440 agp 8x ram 512 400mhz + 256 333mhz την οποια δεν αναγνωριζει που ειναι και η παλια /hd western digital ide ata 40gb/το μοβο τι ειναι και πως το βρισκω?

Δημοσ.

μοβο είναι το motherboard

για δές μιά με το Cpu z το ποσό μνήμης που έχει το Pc σου και κοίτα στα Bios μια επιλογή Agp Apκάτι (δυστυχώς δεν θυμάμαι) Size μήπως είναι στην επιλογή 256 ?

Δημοσ.

κοιτα μοβο τοτε εχω msi ms-6547 ver 2.1.tvra to cpuz deixnei 768 αλλα το συστημα εχει αναγνωρισει οπως φαινεται 512 γιατι τοσο γραφει και στο directx kai sτις ιδιοτητες συστηματος

Δημοσ.

την επιλογή Agp Apengure Size την κοίταξες κατα πάσα πιθανότητα αυτή στο κάνει για τι μάλλον είναι ρυθμισμένη στο 256 Mb

δές και στον task manager στο επιδόσεις στο φυσική μνήμη στο σύνολο πόσο λέει

Δημοσ.

τελικα το agp aperture.. ηταν στο 64Μ αλλες επιλογες που ειχε ειναι 32 64 128 256Μ Το εβαλα 256 αλλα δεν εγινε τιποτα.δεν πρεπει να φταιει αυτο ...το AGP APERT.. θα ειναι για αλλο σκοπο.ανι αιντια?

Δημοσ.

κοιτα να δεις δουλευουν γιατι πριν βαλω τη 512 ειχα τη 256 η οποια δουλευε κανονικοτατα .απο την αλλη τωρα εβαλα τη 512 και αναγνωριζει μονο αυτη .αρα και αυτη δουλευει κανονικα.Απο την αλλ αν εχει καει η 256 θα το ειχα καταλαβει,ετσι δεν ειναι.(θορυβος ,μυρωδια εντονοτατη ....εχω καψει στο παρελθον και ξερω πως ειναι)τι αλλο να φταει γαμωτο μου?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...