red7genius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ξερετε μηπως αν μπορω σε ενα αρχειο word με πολλες σελιδες να εχω διαφορετικες κεφαλιδες σε μερικες απο τις σελιδες και σε αλλες να εχω αλλη κεφαλιδα?plz Help!! :confused: ευχαριστω
accipio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Γίνεται, αρκεί να αλλάξεις ενότητα στις σελίδες που θέλεις διαφορετική κεφαλίδα. Για αλλαγή ενότητας πήγαινε Insert > Break > Section break types, όπου κάνεις μία από τις 4 επιλογές για την αλλαγή ενότητας (π.χ. Next page). Ίσως σε παιδέψει λίγο στην αρχή, γιατί η διαχείριση των κεφαλίδων στο Word δεν είναι και ό,τι πιο απλό.
red7genius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 χίλια ευχαριστώ γιατί με έχει πρήξει η αδερφή μου με την πτυχιακή της εργασία!! Να σαι καλά! Σίγουρα θα δουλέψει γιατί το έχω ψάξει παντού και δεν το βρήκα?
4saken Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εχω το ιδιο ακριβως προβλημα και δεν βρισκω ακρη...Καμια βοηθεια?To break ειναι το "Αλλαγη"?
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Στα Ελληνικά, αυτό που σου λέει ο accipio είναι Προβολή->Αλλαγή->Ενότητας (Στην επόμενη σελίδα). Αυτό το κάνεις στην προηγούμενη σελίδα απ' όπου θέλεις να αλλάξεις την Κεφαλίδα Τώρα, όταν πας Προβολή->Κεφαλίδες και Υποσέλιδα και πας στην σελίδα που έχεις ορίσει να αλλάζει η ενότητα (και κατ΄επέκταση η κεφαλίδα) θα δεις ότι έχει ενεργοποιημένο το κουμπί Ίδιο με τα προηγούμενα. Αν το ξετσεκάρεις, θα μπορέσεις να αλλάξεις την κεφαλίδα σε αυτή και στις επόμενες σελίδες. Όταν θέλεις να αλλάξεις πάλι κεφαλίδα, βάλε μια ακόμα αλλαγή ενότητας.
pap_kostakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ειναι φοβερο οτι στο ινσομνια βρισκεις τα παντα ακομα και αν κατι εχει απαντηθειι εδω και χρονια...!
accipio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ειναι φοβερο οτι στο ινσομνια βρισκεις τα παντα ακομα και αν κατι εχει απαντηθειι εδω και χρονια...! Είναι πράγματι, αρκεί να χρησιμοποιείται σωστά η αναζήτηση και να μην επανέρχονται συνεχώς τα ίδια εωρτήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα