pablo_esobar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Σου την σπαει καποιος?Θελεις να ξεσπάσεις?εχεις καποιο προβλημα και δεν μπορεις να βγαλεις τα νευρα σου καπου βρε αδερφε να μην βγεις εξω και κανεις κανενα φωνο? πάτα εδώ και ολα θα ναι κούλ
PATRINOS06 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ελεος φιλε μου...ποσες φορες θα ανοιξεις το ιδιο θεμα? οχι αλλο καρβουνο κι οταν μου η σπαει καποιος παω και του τα χωνω στα ισα δολοφονησες το φονος...
pablo_esobar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ποτε ξανα εκανα εγω τετοιο θεμα?
PATRINOS06 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 εχεις δικιο,το ξανακοιταξα αλλος το ειχε ανοιξει, αλλα ηταν παρομοιο τα σχολια μου ισχυουν ομως
emilios_x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 εχεις δικιο,το ξανακοιταξα αλλος το ειχε ανοιξει, αλλα ηταν παρομοιο τα σχολια μου ισχυουν ομως Αν θέλεις να τον βρίσεις για την ορθογραφία του πάνε στο site του... :lol: Καλό το site αλλά πολλές φορες καταντάει κουραστικό man γιατί πολλοι γράφουν εκει μονο και μόνο για να γράψουν,το παρακολουθώ πάντως για να παίρνω ιδέες...χαχαχαχαχα
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ελεος φιλε μου...ποσες φορες θα ανοιξεις το ιδιο θεμα? οχι αλλο καρβουνο κι οταν μου η σπαει καποιος παω και του τα χωνω στα ισα δολοφονησες το φονος... RESPECT στον admin του καλύτερου site!!!:evil: :evil: :evil: Του τα χώνεις και στα ίσα και στο site.8)
ANEMOS-V Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 oriste i lysi gia aytous pou theloun na vrizoun.. sto net.. etsi toulaxiston tha minoun kathara ta ypoloipa forums.. (kai kala mou) ormate na diksoume ton politismo mas ana tin ifilio ..se olo to net! to mpela mou... (elpizo na mi fao ban gia to brisimo..)
nontasg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Χωρίς παρεξήγηση προς τα παιδιά που συμμετέχουν στο forum με το....."ωραίο" όνομα και το....."ωραίο" περιεχόμενο των posts,αλλά εκεί μέσα το έχετε παραχέσει.Υπάρχει και ένα όριο στις βρισιές έτσι;;; :evil: :evil: Και συμφωνώ με τον ANEMOS-V ότι δεν τιμάτε έτσι τα ελληνικά forums.Κάθε άλλο μάλιστα...... Επιπλέον νομίζω ότι το topic ταιριάζει καλύτερα στο μπλα-μπλα,αλλά τέσπα.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Χωρίς παρεξήγηση προς τα παιδιά που συμμετέχουν στο forum με το....."ωραίο" όνομα και το....."ωραίο" περιεχόμενο των posts,αλλά εκεί μέσα το έχετε παραχέσει.Υπάρχει και ένα όριο στις βρισιές έτσι;;; :evil: :evil:Και συμφωνώ με τον ANEMOS-V ότι δεν τιμάτε έτσι τα ελληνικά forums.Κάθε άλλο μάλιστα...... Επιπλέον νομίζω ότι το topic ταιριάζει καλύτερα στο μπλα-μπλα,αλλά τέσπα. Ρε συ Νώντα τα έχουμε ξαναπεί αυτά!:-? Δεν σου αρέσει, δεν γράφεσαι! Αλλά μην το κατακρίνεις γιατί είναι πολύ πρωτότυπο φόρουμ 8) Κατα τα άλλα όντως ταιριάζει στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΥΓ: Υπάρχει όριο στις βρισιές για αυτό υπάρχουν και οι κατηγορίες: Ανέκδοταεδω λεμε ανεκδοτα για να περάσει ομορφα η ωρα Θέματα περι τεχνολογιαςεδώ μιλαμε για κινητα , υπολογιστες , κονσόλες , Κινηματογράφος & μουσικήεδώ μιλαμε για ταινιες που ειδαμε ή θα δουμε στο σινεμά η στην τηλεόραση , για μουσικη cd's ραδιοφωνικούς σταθμούς και αλλα
ANEMOS-V Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ne.. oti eleipe ..eleipe.. ti na po.. de tha mporousame xoris autin tin prototypia.. les kai de brizoume genika emeis oi ellines..theloume na to dimosieusoume pagkosmios. apo prototypia kala paei.. kai ta pyrinika opla prototypia edeixnan kai mporousan na katastrepsoun tin anthropotita se deyterolepta.. any ways..peri orekseos oudis logos.. omos mi to kraygazoume kiolas.. (ayto afisteto gia kanena Eyaggelato) mexri edo ego.. kai polla eipa..
manic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 μπα καιρο ειχα να ακουσω τον shadow_zone πως και απο εδω???
billpeppas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 μπα καιρο ειχα να ακουσω τον shadow_zone πως και απο εδω??? έπεσε άκρα του τάφου σιωπή στο copy-paste page και έτσι βγήκανε από τα νερά τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.