Daywalk3r Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 γειας σας dutes και καλή χρονιά, έχω την εξής μητρική asus M2N-deluxe-sli η ερώτηση μου είναι αν είναι συμβατή με SATAII και αν ναι αξίζει να την βάλω...? tnx
The_Judas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 γειας σας dutes και καλή χρονιά, έχω την εξής μητρική asus M2N-deluxe-sli η ερώτηση μου είναι αν είναι συμβατή με SATAII και αν ναι αξίζει να την βάλω...?tnx Οταν λες "να την βάλω" τι εννοείς??? Πάντως απ'ότι λέει εδώ υποστηρίζει SATAII. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=1160&l1=3&l2=101&l3=0
antonl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δε δίνει αρκετές πληροφορίες σχετικά με το τι θες/ενδιαφέρεσαι οπότε θα κάνω κάποιες υποθέσεις. Εφόσον λες ότι έχεις αυτή τη μητρική (και υποθέτω πως δεν έχεις SATA HDD) φαντάζομαι πως έχεις έναν PATA HDD και ένα DVD(-R). Οπότε αν θες να προσθέσεις έναν ακόμα δίσκο ο SATA είναι μονόδρομος μιας και η μητρική δεν υποστηρίζει επιπλέον IDE συσκευές. Συνεπώς δεν τείθεται θέμα αν αξίζει αλλά αν χρειάζεσαι επιπλέον χώρο. Πάντως οι διαφορές σε ταχύτητα μεταξύ UDMA133/SATA/SATA-II δεν είναι τέτοιες που να αξίζει να πληρώσεις γι' αυτές. Η σημαντικότερη διαφορά στην περίπτωσή σου είναι πως τώρα HDD και DVD(-R) βρίσκονται στον ίδιο δίαυλο και πιθανόν να περιορίζεται η μέγιστη ταχύτητα εγγραφής του δεύτερου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.