SyBeRiA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Και εγω το επαθα αυτο στην κορωνα που εβγαλε φαντασου να την ακους και live αυτη την φωνη Ευγε στο κοριτσακι !!!
punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εγώ κρατάω και μια πισινή σε όλο αυτό πάντως, μην αποκαλυφθεί ότι κρύβεται καμιά χοντρή μαύρη γριέτζω από πίσω. Δεν την ξαναπατάω όπως στην εφηβεία μου. Που ολόκληρο γυμνάσιο είχε πέσει σε κατάθλιψη μετά την αποκάλυψη ότι δεν ήταν τελικά αυτοί οι πραγματικοί Milli Vanili
DarkKnight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 άσχετο με thread αλλά πάρτε κ το βιντεάκι του david, άμα ψάξετε έχει κ άλλα...
nmtray2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Εγώ κρατάω και μια πισινή σε όλο αυτό πάντως, μην αποκαλυφθεί ότι κρύβεται καμιά χοντρή μαύρη γριέτζω από πίσω.Δεν την ξαναπατάω όπως στην εφηβεία μου. Που ολόκληρο γυμνάσιο είχε πέσει σε κατάθλιψη μετά την αποκάλυψη ότι δεν ήταν τελικά αυτοί οι πραγματικοί Milli Vanili Τι? Ψεμματα ηταν? Δεν ηταν αυτοι? Κι ελιωνε μια πρωην μου με τις φωνες τους?
punky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 μα καλά ρε nmtray, πως γίνεται να μην το ξέρεις; δεν ήσουν πολιτικοποιημένος μικρός; τίποτα δεν διάβαζες; καμιά εφημερίδα; Σούπερ Κατερίνα; Τίποτα;
MariaTs. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 punky η άποψή σου για την πιτσιρίκα με βρίσκει σύμφωνη! Όπως διαφωνώ ως προς το ρατσιστικό: χοντρή μαύρη γριέτζω.... :evil: Κατά τα άλλα μιας και πριν λίγο είδα το βιντεάκι με την μικρή... ούτε κρύο-ούτε ζέστη! Πόσα και πόσα παιδιά δεν υπάρχουν στον πλανήτη με ωραίες φωνές; Τυχαίνει μόνο να μην ζουν όλα στην Αμερική! :twisted: Απιστευτο ! Η μικρη ειναι καταπληκτικη !!! Δεν καταλαβαινω γιατι ο τυπος της ειπε να αλλαξει τα μαλλια της το φορεμα και τα παπουτσια ? :| Αυτό είπαν στην Britney & την Christina και είδες που έφτασαν... το'πιασες το υπονοούμενο πιστεύω!
nmtray2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 μα καλά ρε nmtray, πως γίνεται να μην το ξέρεις;δεν ήσουν πολιτικοποιημένος μικρός; τίποτα δεν διάβαζες; καμιά εφημερίδα; Σούπερ Κατερίνα; Τίποτα; Οχι ρε γαμωτο. Οχι ρε. Και μου τη διναν στα νευρα οι τυποι μονο και μονο που αυτηνα ελιωνε. Πουντηνα τωρα να της σπασω κανα δισκο τους στο κεφαλι. Βλημα. Παντως, (για να μην πεσει λουκετο) μακαρι η μικρη να συνεχισει τη καλη δουλεια και να μην φτασει να γινει ψωναρα απο τα 13. Τοτε, στα 15 θα εχει εξαφανστει.
punky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 nmtray, στείλτης το link ρε φίλε: Milli Vanilli was a pop and dance music ensemble formed by Frank Farian in Germany in 1988 and fronted by Fab Morvan (b. May 14, 1966) and Rob Pilatus (June 8, 1965 – April 2, 1998). The group's debut album achieved high sales internationally and garnered them a Grammy award for Best New Artist in 1990. However, their success turned to infamy when the award was revoked after it was revealed that the purported singers did not actually sing on the record. Μαρία, δεν βλέπω τι το ρατσιστικό είχε το σχόλιό μου. Άμα το αλλάξω σε "ευτραφή μάυρη κυρία της 3ης ηλικίας" είμαι πολιτικά ορθώς; Τέλος, για την πιτσιρίκα, με τέτοια φωνή δεν νομίζω ότι χρειάζεται σώνει και καλά να δείξει μπούτι. Ας χρησιμοποιήσει ως άρμα την εκπομπή, αλλά όχι και την αισθητική που επιβάλλει στα νέα ταλέντα. Επιβιώνουν και διαπρέπουν και καλλιτέχνες χωρίς να εκπορνευτούν, ακόμη και σήμερα.
SGP Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ο τύπος δεν εννοούσε να γίνει πιο τσουλάκι ρε παιδιά έλεος! (άσε που αυτός που το είπε είναι καταφανώς Άγγλος, όχι Αμερικανός), 11 χρονών είναι, πιστεύω εννοούσε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι παρά ήταν στολισμένη και μάλλον παρωχημένα αυτά που φορούσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.