Προς το περιεχόμενο

Φωνη που θα ζηλευαν οι περισσοτεροι...κ μονο 11 χρονων

kaiowas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα...ποιος ξέρει πόσοι άλλοι έχουν μηδενικό φωνητικό ταλέντο, για να το διαθέτει σε τέτοιο περίσσευμα η μικρή. Τέτοια κάνει ο Ύψιστος κι άντε να τον συμπαθήσεις μετά! :P

Ήθελα πάντως να ακούσω και την έκδοση του "Piece Of my Heart" της Joplin από τη μικρή. Ελπίζω κι εύχομαι να μην τη βγάλει αιωνίως με τίποτα νερόβραστα μουφοτράγουδα.

Κωλόφαρδοι κι οι γονείς...έπιασαν την καλή, πριν καν πιάσει το όριο ηλικίας για τη νόμιμη εργασία. :D

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν είδα τον τίτλο του thread νόμισα πως θα είχε να κάνει με το Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΟ στο alter που λέει τα κάλαντα και σας κάνει όλους (και το ξέρω) να θέλετε να σπάσετε την τηλεόραση.
Πωωω ρε φιλε κι εγω το ιδιο νομισα,ελεος,χαχαχαχα!

λολ ρε παιδια,για τον μικρο Ευαγγελάτο λετε?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ακου μικρος Ευαγγελατος,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,οντως :P
Δημοσ.

Μοναδική... η φωνάρα της σε καθηλώνει! ΜΠΡΑΒΟ! E ρε φωνάρες που υπάρχουν, ευτυχώς έχουμε την χαρά να της ακούμε που και που. :)

Δημοσ.

Η μικρή ξέρει να τραγουδά.Θείο δώρο.Η φωνή της είναι ακόμη άγγουρη καί αυτό φαίνεται κυρίως στην αρχή τού τραγουδιού.Το μέλλον της ανήκει.Μόνο να μην καταλήξει να τραγουδάει μετά από τροχαία πού είπε κάποιος lol!

Δημοσ.

Απιστευτο !

Η μικρη ειναι καταπληκτικη !!!

Δεν καταλαβαινω γιατι ο τυπος της ειπε να αλλαξει τα μαλλια της το φορεμα και τα παπουτσια ? :|

Δημοσ.
Απιστευτο !

Η μικρη ειναι καταπληκτικη !!!

Δεν καταλαβαινω γιατι ο τυπος της ειπε να αλλαξει τα μαλλια της το φορεμα και τα παπουτσια ? :|

για να γινει τσουλακι

Δημοσ.

I see..

Νομιζω πως κατι τετοιοι τυποι ειναι το χειροτερο που μπορει να της συμβει της μικρης...

Ειναι σαν να αναλαμβανει να την κατευθυνει ο Ψυνακης :o

Δημοσ.
Όταν είδα τον τίτλο του thread νόμισα πως θα είχε να κάνει με το Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΟ στο alter που λέει τα κάλαντα και σας κάνει όλους (και το ξέρω) να θέλετε να σπάσετε την τηλεόραση.

Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!+11111111111111111111111111111

Δημοσ.
γιατι τι εχει ο Ψινακης??????? :):):):):):)

Τίποτα! Και το ωραίο είναι πως με αυτό το τίποτα κάνει και καριέρα!:grin: :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...