Προς το περιεχόμενο

Φωνη που θα ζηλευαν οι περισσοτεροι...κ μονο 11 χρονων

kaiowas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω και εδω το τοπικ που ανοιξα πριν λιγο καιρο σε ενα αλλο μουσικο φορουμ επειδη φανηκε να αρεσει στον κοσμο εκει και πιστευω οτι αξιζει να το δειτε. Το τοπικ εχει ως εξης:

Ηρθε ο καιρος να μοιραστω μαζι σας ενα βιντεο που με εχει αφησει αναυδο εδω και κανα 2μηνο. Μια αρκετα γνωστη περιπτωση φωναρας ονοματι Bianca Ryan. Εγινε γνωστη απο το αμερικανικο ριαλιτυ America’s Got Talent οταν συμετειχε σε ηλικια 11 χρονων. Απιστευτο performance και αποδοση του συγκεκριμενου κομματιου (καλυτερο και απο το original που ειναι κ soul classic).

Το χω δειξει σε 50+ ατομα (φιλοι,συγγενεις, απλοι περαστικοι ) και εχουν μεινει ολοι με το στομα ανοιχτο. Δεν παιζετε απλα το κοριτσακι. Τσεπωσε και 1 εκατομυριο δολλαρια σαν επαθλο απο την εκπομπη.

Απο google videos:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3939362007652613603&q=Bianca+Ryan

Απο YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=ioFOw28HwbE

Ολα τα λινκ ειναι για το ιδιο βιντεο που ειναι και το πιο γνωστο. Με ενα search Bianca Ryan στο youtube βρισκοντε αρκετα διαφορετικα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πλάκα κάνεις!

Πολύ ενδιαφέρον, thanx.

Αν και δεν αντέχω τη soul για πολύ ώρα. Σαν αντίδραση γκόμενας μετά από τροχαίο, μου ακούγεται μετά το 5λεπτο.

Δημοσ.

Αν και δεν αντέχω τη soul για πολύ ώρα. Σαν αντίδραση γκόμενας μετά από τροχαίο, μου ακούγεται μετά το 5λεπτο.

LOOOOOOOOOOL.....Διαφωνω αλλα...δεν εχω το κουραγιο να κανω αντιλογο....εχω λιωσει στο γελιο απο την περιγραφη...

Δημοσ.

ακομα δεν εχω ανεβασει ηχητικο ντοκουμεντο με εμενα να τραγουδαω στο μπανιο μου...την σκιζω την μικρη!!!

χεχε,περα απ'την πλακα,εδειξα το βιντεακι στη μανα μου (μουσικος) και επαθε πλακα η γυναικα....

Δημοσ.

Απίστευτο πραγματικα!

Ελπίζω να τα καταφέρει και να γίνει πραγματικά μεγάλο όνομα κάποια στιγμή..

Δημοσ.

Όταν είδα τον τίτλο του thread νόμισα πως θα είχε να κάνει με το Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΟ στο alter που λέει τα κάλαντα και σας κάνει όλους (και το ξέρω) να θέλετε να σπάσετε την τηλεόραση.

Δημοσ.
Όταν είδα τον τίτλο του thread νόμισα πως θα είχε να κάνει με το Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΟ στο alter που λέει τα κάλαντα και σας κάνει όλους (και το ξέρω) να θέλετε να σπάσετε την τηλεόραση.

τρελαθηκα στο γελιο my friend!!!!

+1 μαζι σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...