Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 κάντου format πρώτα πως θες να είναι readable αν δεν τους κάνεισ format
ppetr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δε θα πειραχτεί ο IDE, αλλά πρόσεχε τι πατάς. Δε θα πέρναγες στο RAID τα Win? Δε σου έβγαλε Unallocated disk κατά το setup?
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Παιδια συγγνωμη αν θα κανω αλλη μια ηλιθια ερωτηση και ευχαριστω για την ανοχη σας.Απλα δεν μπορω να βρω την επιλογη format μεσα απο το disk management!Τον εκανα basic και τωρα λεει 298GB unallocated.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 δεξί κλικ στο unlocated και format δεν έχει ?
kostas_crete Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Βγάλε τον IDE από το κουτί,κάνε format μόνο το RAID σου και μετά σύνδεσε τον για να είσαι σίγουρος για το τι κάνεις.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 όχι εκεί δίπλα στο χώρο με την μαύρη μπάρα
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πραγματι, αυτο ειναι το τελικο μου ''σχεδιο''.Απλα θα περιμενω μπας και καταφερω τιποτα απο μεσα απο τα Win. Ας υποθεσουμε πως βγαζω τον ide, κανω format στους sata και βαζω win.Οταν ξαναβαλω τον ide, που εχει ηδη τα παλια win απο που θα κανει boot? @vatos Locos, στο χωρο διπλα, στη μαυρη μπαρα εχει μονο την επιλογη create partition.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πραγματι, αυτο ειναι το τελικο μου ''σχεδιο''.Απλα θα περιμενω μπας και καταφερω τιποτα απο μεσα απο τα Win. Ας υποθεσουμε πως βγαζω τον ide, κανω format στους sata και βαζω win.Οταν ξαναβαλω τον ide, που εχει ηδη τα παλια win απο που θα κανει boot? θα ορίσεις από Βίος να κάνει boot από raid η Scsi κάπως έτσι θα το έχει @vatos Locos, στο χωρο διπλα, στη μαυρη μπαρα εχει μονο την επιλογη create partition. άρχοντας είσαι πάτα το
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Tωρα κανει φορματ.Εβαλα default allocation size(ή καπως ετσι). Μολις τελειωσει θα ενημερωσω. Σας υπερευχαριστω παιδια για την ανοχη σας στις ανοητες ερωτησεις μου.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 μια χαρά τα έκανες και αφού είσαι ακόμα στο pc σου και στα win δεν πείραξες και τίποτα από τον Ide ( λογικό ) αλλα και format να ήθελες να του κανεις μέσα από τα windows δεν θα μπορούσες άντε μέγια το raid array τώρα μένει να βάλεις τα παράθυρα στο raid array σου και να δεις την διαφορα
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ε ναι, γιατι τα εχει ψιλοπαιξει ο ide. Ευχαριστωωωωω!
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 όλα ok να φανταστώ ε ? α ρε S2Katana με απογοητεύεις ώμος με την φήμη του Gamer που έχεις και να έχεις τέτοιες απορίες :mrgreen: :mrgreen:
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δεν εχω ξαναβαλει sata σε raid και ενω γενικα πειραματιζομαι και μαθαινω, εδω φοβηθηκα λογω του οτι αν χαθουν τα δεδομενα του ide καταστραφηκα!Για αυτο και ημουν πολυ επιφυλακτικος. Εχω φημη ως gamer?Με κανεις περηφανο!Χαχαχα
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 χαχαχα, καλά κανεις τι να πω και εγώ που έχω χάσει σχεδόν 500 γίγαντες με μουσική και data άσε καταστροφή βεβαια από νεκρό δίσκο αλλα έχω χάσει και άλλους πόλους γίγαντες από μαλακίες δικες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.