fits13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Τώρα έχω 4νετ 768 αορίστου χρόνου μέσω του δικτύου του οτε και θέλω να γυρίσω στο ιδιόκτητο δίκτυο της 4νετ(Η' οποιασδήποτε άλλης εταιρίας ιντερνέτ και σταθερού τηλ.) για να έχω απεριόριστες κλήσεις σε αστικά - υπεραστικά και 4mbit adsl σύνδεση αλλά καθαρά από το δίκτυο της κάθε εταιρίας. Και ερχόμαστε στο κρίσιμο ερώτημα. Ξέρω πως σε όλα τα ιδιόκτητα δίκτυα της κάθε εταιρίας παραμένεις με το ίδιο σταθερό που έχεις από τον οτε, καλά έως εδω. Το θέμα όμως είναι ότι αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την κάθε εταιρία και θέλεις να γυρίσεις πίσω στον οτε ΠΑΝΤΑ με το ίδιο σταθερό τηλ. που είχες ανέκαθεν από τον οτε μπορείς? Και αν ναι πως ακριβώς και με τι κρυφές ή όχι χρέωσης?? Το έχει κάνει κανείς αυτό(Δηλαδή ενώ είχε πάει στο δίκτυο κάποιας άλλης εταιρίας εκτός του οτε να ξαναγύρισε στον οτε) και αν ναι τι προβλήματα συνάντησε αν συνάντησε και πως τα έλυσε??? Τέλος θα με ενδιέφερε να μου πείτε ποιες εταιρίες έχουν είδη φτιάξει κατά μεγάλο μέρος το ιδιόκτητο δίκτυο τους και λίνκς ώστε να μπορώ να δω αν καλύπτεται η περιοχή μου βάζοντας το νούμερο του σταθερού μου τηλεφώνου. Θα σας παρακαλούσα να απαντάτε με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες ώστε να είναι εξακριβωμένα όλα αυτά που θα ειπωθούν εδω ώστε να βοηθηθούν και άλλοι που σκέπτονται να κάνουν το ίδιο πράγμα. Σας υπερευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις απαντήσεις σας.
asxetoula Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω για το δίκτυο της Forthnet, πάντως στην Tellas τα πράγματα είναι όπως ακριβώς με τις συνδέσες στα κινητά τηλέφωνα. Απόσπασμα του συμβολαίου: Χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της 12μηνης διάρκειας της σύμβασης (Σε περίπτωση πρόωρης διακοπής από τον πελάτη) Χρονικό Διάστημα Κόστος Αποσύνδεσης Από 12 μήνες έως και 6 μήνες 154,7 ? Από 6 μήνες έως και 5 μήνες 77,4 ? Από 5 μήνες έως και 4 μήνες 64,5 ? Από 4 μήνες έως και 3 μήνες 51,6 ? Από 3 μήνες έως και 2 μήνες 38,7 ? Από 2 μήνες έως και 1 μήνες 25,8 ? Από 1 μήνα έως και 1 ημέρα 12,9 ? συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ Και φυσικά, μετά τους 12 μήνες υποθέτω πως πάλι πληρώνεις κάποιο τέλος για τη διακοπή κι αν όχι αυτό, σίγουρα κάποιο τέλος για την ενεργοποίηση σε άλλο δίκτυο. Μπορείς να τα βρεις όλα αυτά στο site της Τellas (http://www.tellas.gr) και ακόμα καλύτερα να τηλεφωνήσεις στο 13800 να ρωτήσεις. Επίσης, από προσωπική εμπειρία, κάνουν πολύ περισσότερο από 20-30 μέρες που λένε!
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 stin forthnet ama diakopseis prin 12 mines nomizo apla plironeis 70 euro.an den exeis kombo forthnet pali me 40 euro perneis 1 mbit sindesi kai dorean astika iperastika alla exeis kai to pagio tou ote.
fits13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Re pedes to oti kratas to stathero soy tilefwno kai ama pas ex olokliroy se alli etairia alla kai an giriseis pali ston ote einai standar. to thema twra einai oti poies einai oi KRIFES xrewseis an yparxoyn kai mias kai anaferthike i kiniti tilefwnia to xeretw oti o elaxistos xronos xrewseis einai paranomo alla oles oi etairies akoma to exoyne.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 apo to ti einai paranomo mexri ti ginetai auto einai ponemeni istoria.i forthnet to grafei px oti ama diakopseis prin xrono plironeis auto to poso.toulaxiston to grafoun kai den einai kati to krifo
asxetoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Re pedes to oti kratas to stathero soy tilefwno kai ama pas ex olokliroy se alli etairia alla kai an giriseis pali ston ote einai standar. Στη Forthnet γίνεται υποχρεωτικά φορητότητα του αριθμού, κρατάς δηλαδή τον αριθμό σου θες δε θες! Στην Tellas, έχεις δικαίωμα αν θέλεις, να ζητήσεις καινούριο αριθμό της μορφής 211..... αλλά μπορείς και να κρατήσεις τον παλιό αριθμό του ΟΤΕ. ΣτηνOnTelecoms αν ο αριθμός σου είναι 210-1234567 γίνεται 211-1234567!!! Αλλά στο τηλέφωνο σου λένε πως και καλά κρατάς τον ίδιο αριθμό χωρίς να σου λένε πως αλλάζει το πρόθεμα από 210 σε 211. Στη Vivodi δεν ξέρω τι πάιζει... Αν αργότερα θελήσεις να επιστρέψεις στον OTE και πάλι έχεις δικαίωμα να κρατήσεις τον αριθμό σου.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 gia auto kai legetai foritotita arithmou
ATG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Στη Forthnet γίνεται υποχρεωτικά φορητότητα του αριθμού, κρατάς δηλαδή τον αριθμό σου θες δε θες! Στην Tellas, έχεις δικαίωμα αν θέλεις, να ζητήσεις καινούριο αριθμό της μορφής 211..... αλλά μπορείς και να κρατήσεις τον παλιό αριθμό του ΟΤΕ. ΣτηνOnTelecoms αν ο αριθμός σου είναι 210-1234567 γίνεται 211-1234567!!! Αλλά στο τηλέφωνο σου λένε πως και καλά κρατάς τον ίδιο αριθμό χωρίς να σου λένε πως αλλάζει το πρόθεμα από 210 σε 211. Στη Vivodi δεν ξέρω τι πάιζει... Αν αργότερα θελήσεις να επιστρέψεις στον OTE και πάλι έχεις δικαίωμα να κρατήσεις τον αριθμό σου. Στην ΟΝ δεν παιζει να σου αλλαζουν τον προθεμα για 2 λογους: 1. Η κανεις φορητοτητα η δεν κανεις. 2. Δεν ανηκουν ολα τα 211 στην ΟΝ.
asxetoula Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Στην ΟΝ δεν παιζει να σου αλλαζουν τον προθεμα για 2 λογους: 1. Η κανεις φορητοτητα η δεν κανεις. 2. Δεν ανηκουν ολα τα 211 στην ΟΝ. Αναφέρθηκε από πολλούς στο thread της ON, δυστυχώς όμως μετά την επίθεση στο forum τα περισσότερα μηνύματα του συγκεκριμένου thread έχουν χαθεί... Άσχετη ερώτηση: Μπορώ να έχω εγώ αριθμό: 210-7654321 και κάποιος άλλος 211-7654321? Δηλαδή τον ίδιο αριθμό, με διαφορετικό όμως πρόθεμα.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 an kai oso thimame exo dei NOMIZO na ginetai auto alla stin praxi den nomizo oti tha to afisoun na ginei gia olous ktl.apla thimame giati nomizo mia fora ixa parei til me 210 anti gia 211 kai ixe pesei allou.NOMIZO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.