Προς το περιεχόμενο

Ghostbusters

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει συμβεί και με άλλο multi platform, το nba 2k9. Σοβαρά όμως τώρα ρε παιδιά....ποιος χέστηκε για το multi σε ένα παιχνίδι Ghostbusters :lol:? Εμένα αυτό που με εκνεύρισε είναι ότι δεν διαθέτει offline coop :<

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έψαξα demo να το δοκιμάσω αλλά δεν υπάρχει. Τελικά ο θείος μου το έστειλε ταχυδρομικώς σε 4 ωρίτσες.

Επίσημες απαιτήσεις του παιχνιδιού στο spoiler:

Minimum Required System Configuration

Windows XP SP2, Windows Vista 32-bit and 64-bit

Intel E4300 Core2Duo or AMD Athlon X2 +3800 *

2 GB RAM

9 GB free hard disk space

DVD-ROM Drive: Dual layer, 6X speed or faster

ATI Radeon X1800-series 512MB, Intel GMA 4-Series, NVIDIA GeForce 8400 512MB, Shader 3.0 Required **

DirectX 9.0c-compatible sound card

DirectX version 9.0c (included) or higher

Keyboard and Mouse or Xbox 360 Controller

Recommended System Configuration

Intel E8400 Core2Duo or equivalent

4 GB System RAM

ATI Radeon HD 4800 series, NVIDIA GeForce GTX 260 series or higher video card

* Processors such as the Intel Pentium D 805 are not supported

** Video cards that do not have 512MB, such as the ATI Radeon X1800 XL, are not supported

Αργότερα θα κάνω μια δοκιμή, πάντως μόνο το autorun είναι πόρωση για τους fans. Ελπίζω και το παιχνίδι να λέει επίσης...

gbpc.jpg

[edit] Από ένα δεκάλεπτο δοκιμής το πρώτο γρήγορο συμπέρασμα είναι πως το παιχνίδι αφορά κυρίως λάτρεις του είδους και οπαδούς του concept. Ο χειρισμός δεν είναι πολύπλοκος και δεν απαιτεί ιδιαίτερες κινήσεις (άρα το παίζουν εύκολα οι μικρές ηλικίες). Τα γραφικά δεν ξέρω πώς είναι σε όλο το παιχνίδι, πάντως αν κι έχει αρκετές λεπτομέρειες, οι χρωματισμοί, τα textures και μια σχετική έλλειψη antialiasing (ή μου φαίνεται?) το δείχνουν κάπως "παλιό" σαν παιχνίδι εν έτη 2009. Το πιο ωραίο θέαμα είναι σίγουρα τα φαντάσματα.

Για όσους έχουν δει και τις ταινίες, θα έλεγα πως έχουν μεταφέρει απόλυτα το κλίμα. Από story γίνεσαι εκπαιδευόμενος στην ομάδα και ξεκινάει το έργο...

[edit2] Ύστερα από +1 ωρίτσα το απόγευμα, μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό το παιχνιδάκι. Καλά σκηνικά, ακριβώς το κλίμα και τα ιδιαίτερα (σκηνοθετικά θα έλεγα) χαρακτηριστικά των ταινιών και τα φαντάσματα είναι όλα τα λεφτά, χα!

Υ.Γ. Η 4850 (@ Ε8400 @ 2 GB DDR2 RAM) το τρέχει με εξαιρετική άνεση στα 1280χ1024 και δεν θα δυσκολευτείτε και με μικρότερες κάρτες. Θα μπορούσαν να είχαν βάλει κάποιο εφέ παραπάνω για ομορφιά (δε βλέπω να επωφελείται ιδιαίτερα από το DX), αλλά και πάλι είναι γουστόζικο παιχνιδάκι.

Δημοσ.

4 ώρες? Και σένα ο θείος από την Ρωσία στο έστειλε :lol:?

AA δεν έχει, μπορείς να το κάνεις force όμως από το nvidia control panel.

Δημοσ.

Το 'παιξα κανά 2 ώρες, δε μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα.Σε μια φάση κουράστηκα...σκάνε από παντού φαντάσματα. =ρ

Εντός ολίγου θα κάνω και uninstall.Πολύ επιλεκτικός έχω γίνει τελευταία, γι' αυτό και έχω να παίξω απ' το 2007 ένα παιχνίδι. =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...